Tolstoyevski
Emekli
- Reaksiyon puanı
- 39,954
- Puanı
- 1,061
- Web Sitesi
- www.ataturkungencligehitabesi.com
Bir günde beni tut be çok mu şey istiyorum...
Bırak başkalarını tutsun @12.Adam , bir tek beni tutunca haftayı zirve kapadım. Size ters etki yapıyor tutması
Bırak başkalarını tutsun @12.Adam , bir tek beni tutunca haftayı zirve kapadım. Size ters etki yapıyor tutması
Eline sağlık @Sherlock sayende 3 puanı kıl payı alamadı @bazingaVe Kasımpaşa-Denizlispor maçı uzatmalarda Denizli'nin attığı penaltı golüyle birlikte 3-2 bitti... Karşılaşmadan 3 puan alan kimse çıkmazken @bazinga bu uzatma golüyle birlikte 3 puanı kıl payı kaçırdı...
Çekemiyorsun değil mi?Bırak başkalarını tutsun @12.Adam , bir tek beni tutunca haftayı zirve kapadım. Size ters etki yapıyor tutması
Tam aksine, sizi tutması benim işime geliyor kaybeden tuttuğu kişi oluyorÇekemiyorsun değil mi?
Bu kez Şeytanın bacağını kıracağımı düşünüyorum.Tam aksine, sizi tutması benim işime geliyor kaybeden tuttuğu kişi oluyor
Yani?@Dosi , az önce kendin itiraf ettin.Beni desteklediği haftayı zirvede kapandım diye..
Hangi Hafta tutmuştu?Yani?
Diyorum ki şuana kadar kimi tuttuysa o hafta kötü gitti ama totemi bana işlemedi ve seni düşündüğüm için boşver seni tutmasın, puan kaybetme dedim. Daha önce tutmuştu seni ve sonra puan kaybın oldu
Nazar değmesin tahminlerine, bu hafta liderliği kapıyorsun gibi ve desteğim sana ve @12.Adam aYani?
Diyorum ki şuana kadar kimi tuttuysa o hafta kötü gitti ama totemi bana işlemedi ve seni düşündüğüm için boşver seni tutmasın, puan kaybetme dedim. Daha önce tutmuştu seni ve sonra puan kaybın oldu
Lan, Hepiniz bana oynuyorsunuz ? Sözleşip mi geldiniz ?
Hatırlamıyorum ama seni tuttuğunu dediğinde baya sevinmiştin, ben de güvenme herkesi tutuyor demiştimHangi Hafta tutmuştu?
Teşekkürler toparlarım artık
Ben şok. İlk defa uydurma tahminlerim kimsenin puan alamadığı maçta bana 1 puan kazandırdı.Cumartesi gününün öğlen etabı sonuçları belli oldu. Genel olarak düşük puanların söz konusu olduğu haftanın sürprizlerinden biri Kayseri-Trabzonspor maçının berabere bitmesi oldu ve sadece @slhttnmtl o maçtan 1 puan alırken, o maça dair beraberlik tahminini son dakikada değiştiren @Dosi ise kıl payı 1 puanı kaçırdı...
Ekli dosyayı görüntüle 96241