Öğlen seansı 7 puanımı yedi. 😡 Atacak olan atmıyor, yiyecek olan yemiyor.@Dosi hani sınavda doğruyu yaparsın, az da olsa puan alabilecekken sonradan son dakikada silip yanlış cevabı verirsin ya... ah ah...
Öğlen seansı 7 puanımı yedi. 😡 Atacak olan atmıyor, yiyecek olan yemiyor.@Dosi hani sınavda doğruyu yaparsın, az da olsa puan alabilecekken sonradan son dakikada silip yanlış cevabı verirsin ya... ah ah...
Tersten tutturmuşsunFenerbahçe - Y. Malatya maçı 1-4 dedim 3-0 bitti
Ankaragücü - Konya maçı 0-1 dedim 4-3 bitti
İki maçta da tahminlerle skorları toplarsak 4-4 bitiyor. Fav10'un 14. yılı şimdiden kutlu olsun.
1 puan kaybı yaşadık sadece. Kısmette yokmuş 😏@Dosi hani sınavda doğruyu yaparsın, az da olsa puan alabilecekken sonradan son dakikada silip yanlış cevabı verirsin ya... ah ah...
Tebrikler. Ben de 1-1 yapıp değiştirmiştimBen şok. İlk defa uydurma tahminlerim kimsenin puan alamadığı maçta bana 1 puan kazandırdı.
Bende değiştirip pişman oldum...Ah Trabzonspor beraberlik geldi içimden ama Kayseri kaç maçtır berabere gidiyor, Trabzon yener artık Kayseri'yi diye demedim 0-0 bitmiş. Avcı yine gittiği takımı gol sorunu yaşatmaya başlamış
Yine mi be, asıl sen benim peşimi bırak... Beni bi sal be...1 puan kaybı yaşadık sadece. Kısmette yokmuş 😏
Tebrikler. Ben de 1-1 yapıp değiştirmiştim
Bende değiştirip pişman oldum...
@MEnes çok benzer tahminler yapmışız. Peşimi bırak artık...
Arkadaşım, kim ilk sıradaysa diğeri takip eden konumunda, yani benim peşimi bırakmayan sensin 😡Yine mi be, asıl sen benim peşimi bırak... Beni bi sal be...
1 puan kaybı yaşadık sadece. Kısmette yokmuş 😏
Yine mi be, asıl sen benim peşimi bırak... Beni bi sal be...
Alo, bana ahlak masasını bağlayınız.Forumda sapık var dolaşıyor.Hemen yakalayın.Arkadaşım, kim ilk sıradaysa diğeri takip eden konumunda, yani benim peşimi bırakmayan sensin 😡
Çok teşekkürler. Senin için de üzüldüm.1 puan kaybı yaşadık sadece. Kısmette yokmuş 😏
Tek tesellim bu hafta herkesin az puan almasıÇok teşekkürler. Senin için de üzüldüm.
Bırak başkalarını tutsun @12.Adam , bir tek beni tutunca haftayı zirve kapadım. Size ters etki yapıyor tutması
Çekemiyorsun değil mi?
Gereken yapıldı, sayın admin durduruldu. Yalnız bu kadarını ben bile beklemiyordum.Fenerbahçe - Y. Malatya maçı 1-4 dedim 3-0 bitti
Ankaragücü - Konya maçı 0-1 dedim 4-3 bitti
İki maçta da tahminlerle skorları toplarsak 4-4 bitiyor. Fav10'un 14. yılı şimdiden kutlu olsun.
Keşke yine beni tutsaydın bir tek bana iyi gelmiştiGereken yapıldı, sayın admin durduruldu. Yalnız bu kadarını ben bile beklemiyordum.
Aradaki farklar aynı ama güzel tahminlerle yüksektirsin sıranı öyle düşün.Tek tesellim bu hafta herkesin az puan alması
Neyseki puan alamasamda sıralama olarak yerimde sayıyorum ama @bazinga ensemde
Bende @Tolstoyevski 'yi geçebilirim yarın tutturursam 😏
Uydurma tahminlerim bu sefer hiçbir işe yaramamış.Cumartesi etabı sonuçları belli oldu... Son haftaların en kısır haftasıyla karşı karşıya kalınan bir günü daha geride bıraktık. Çoğu maç sürpriz sonuçlara sahne oldu ve bu da puan durumuna yansıdı. Sürpriz Fenerbahçe-Y.Malatyaspor maçından tek puanı 2-4'lük tahminiyle @Doğan aldı..
Ekli dosyayı görüntüle 96259
Fırsat ayağıma geliyor ama tepiyorum. 3 puan ne be ah ah 10 küsür olsaydı zirve olacaktıAradaki farklar aynı ama güzel tahminlerle yüksektirsin sıranı öyle düşün.
Evet sana etki etmemişti, haftaya hasanca’yı tutarım belki. Yoksa durdurulamayacak.Keşke yine beni tutsaydın bir tek bana iyi gelmişti
Onu tutmana da kabulüm . Umarım ona etki ederEvet sana etki etmemişti, haftaya hasanca’yı tutarım belki. Yoksa durdurulamayacak.
İşte hep derler ya ilk yaptığın şey genelde doğrudur. Sık sık tahminlerini değiştiriyorsan onu yapma öyle belki yükselebilirsin.Fırsat ayağıma geliyor ama tepiyorum. 3 puan ne be ah ah 10 küsür olsaydı zirve olacaktı