Ben o eski ben değilim artık...5 saat nezamandan beri sana az gelmeye başladı 😱 sen eskiden 5 saati bile çok bulan biriydin![]()
![]()
Ben o eski ben değilim artık...5 saat nezamandan beri sana az gelmeye başladı 😱 sen eskiden 5 saati bile çok bulan biriydin![]()
![]()
Son cümleni ben de ekleyecektim üstte ama kıyamadımBen o eski ben değilim artık...Şu sıralar arka arkaya 5 saatlik uykuyla 4 5 gün durma işlemini yapamıyorum... Sonraki gün, en kötü diğer gün vücut bitap düşüyor ve uykuya gidiyorum... Sanırım gerçekten yaşlandık...
![]()
Kıyabilirsin, yapmadığın şey değil zaten...Son cümleni ben de ekleyecektim üstte ama kıyamadımeğer ben sadece 1 gün az uyumuşsam gündüzünde bahsettiğin durum oluyor ama bir kaç gün aynı uyku süresiyle duruyorsam vücut alışıyor ve dinç oluyorum sonrasında
Hâlâ 6 saat yetiyor ama çalışsaydım 5 saatede alıştırırdım kendimi![]()
Vücut yaşlanmış olabilir.5 saat nezamandan beri sana az gelmeye başladı 😱 sen eskiden 5 saati bile çok bulan biriydin![]()
![]()
Hayır, bunlar çok önceden tahmin yaptığımız, ertelenen maçlardı ve 3 puan almışsınSanırım yine iki maç kaçırmışım da olan olmuş artık.![]()
Geçen haftaki maçlarsa onları gördüm. Onun haricinde çok bir bilgim yok. Tahminleri yapıp bazen sıralamaya bakıyorum.Hayır, bunlar çok önceden tahmin yaptığımız, ertelenen maçlardı ve 3 puan almışsınhiç mi bakmıyorsun 😱
Ben direkt o hafta başka tahminlerim olmadığı için bu maçlara da tahminde bulunmayı uygun görmedim.@Sylvester , @Polat Şaşmaz @Sherlock @Felon @kerem Göztepe maç tahmininiz var fakat Hatay - Erzurumspor tahminleriniz yok.
Son kez hatırlatıyorum.
@HeisenBerg sen sonradan aramıza katıldın ve bu iki maç zamanında iptal olan maçlardı. Yarın oynanacak ve tahmin yapmayı unutma![]()
Kötü gidiyorum.
Sabaha kadar oynansa böyle bitmez, tam olarak uymadı bu duruma ama olsun.3-1 olmuş @bazinga tetikte bekliyor şu an..
Böyle bitmesi çok kötü olur, ya bir gol daha atmalı ya da yemeli.![]()
Bir günde beni tut be çok mu şey istiyorum...