Süper Lig Tahmin Yarışması | Kicktipp - 12.Hafta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
5 saat nezamandan beri sana az gelmeye başladı 😱 sen eskiden 5 saati bile çok bulan biriydin :A :A
Ben o eski ben değilim artık... :A Şu sıralar arka arkaya 5 saatlik uykuyla 4 5 gün durma işlemini yapamıyorum... Sonraki gün, en kötü diğer gün vücut bitap düşüyor ve uykuya gidiyorum... Sanırım gerçekten yaşlandık... :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
Ben o eski ben değilim artık... :A Şu sıralar arka arkaya 5 saatlik uykuyla 4 5 gün durma işlemini yapamıyorum... Sonraki gün, en kötü diğer gün vücut bitap düşüyor ve uykuya gidiyorum... Sanırım gerçekten yaşlandık... :A
Son cümleni ben de ekleyecektim üstte ama kıyamadım :A eğer ben sadece 1 gün az uyumuşsam gündüzünde bahsettiğin durum oluyor ama bir kaç gün aynı uyku süresiyle duruyorsam vücut alışıyor ve dinç oluyorum sonrasında :A
Hâlâ 6 saat yetiyor ama çalışsaydım 5 saatede alıştırırdım kendimi :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and MEnes
Son cümleni ben de ekleyecektim üstte ama kıyamadım :A eğer ben sadece 1 gün az uyumuşsam gündüzünde bahsettiğin durum oluyor ama bir kaç gün aynı uyku süresiyle duruyorsam vücut alışıyor ve dinç oluyorum sonrasında :A
Hâlâ 6 saat yetiyor ama çalışsaydım 5 saatede alıştırırdım kendimi :A
Kıyabilirsin, yapmadığın şey değil zaten... :A Benim bitap düşme durumu gece 1'de başlıyor. Onun dışında bilirsin gün içinde ne kadar uykusuz, ne kadar aç olursam olayım enerjim asla bitmez... :A

Ben de aslında şuan 6 saat uyuyorumdur, maksimum 7 yani. :A Ama 5 saate düşüremedim bir türlü, uzun bir süredir bu aralıklarda geziyorum... :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
Ertelenen maçlardan puan kapamadık :T:

• Beğendim
Reactions: Dosi
12.hafta açılış mücadelesinin tahminleri açıklandı ve maç başladı:

Screenshot 2020-12-11 190236.jpg

• Üzücü
Reactions: Dosi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...