Süper Lig Tahmin Yarışması | Kicktipp - 12.Hafta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tek öğrendiğim masum bir anlamı olmadığı. Bir kaç ay oldu. Araştırmadım. Bazı şeyleri bilmesemde olur :A
Ben öğreneli epey oldu.Hatta bir zamanlar hotbird uydusunda bir tanıtım kanalı vardı.Kanal içinde bulundurduğu paket kanalları konusu geçen kanal dahil birkaç dakikalık video halinde tanıtıyordu. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Önemli not: Daha önce iptal edilen Göztepe - Alanyaspor ve Hatayspor - Erzurumspor maçları yarın 9 Aralık 2020'de oynanacak. Tahminleri unutmayınız.

@Dosi @Tolstoyevski @Sherlock @MEnes @xdragxx @The_Erinch @bazinga @Sylvester @12.Adam @Gerekli24 @mesmeso61 @Felon @Polat Şaşmaz @Turkuazz @hayret bi şey @Doğan @Maskeli Fedai @kerem @slhttnmtl @hasanca @Kahin Ahtapo
Sen böyle deyince heyecan yaptım..gittim 15.hafta falan yaptım galiba :F :F :F :F
@Tolstoyevski

Daha önce iptal edilen Göztepe - Alanyaspor ve Hatayspor - Erzurumspor maçları yarın 9 Aralık 2020'de oynanacak. Tahminleri unutmayınız.

@Dosi @Tolstoyevski @Sherlock @MEnes @xdragxx @The_Erinch @bazinga @Sylvester @12.Adam @Gerekli24 @mesmeso61 @Felon @Polat Şaşmaz @Turkuazz @hayret bi şey @Doğan @Maskeli Fedai @kerem @slhttnmtl @hasanca @Kahin Ahtapo
@Sylvester , @Polat Şaşmaz @Sherlock @Felon @kerem Göztepe maç tahmininiz var fakat Hatay - Erzurumspor tahminleriniz yok.
Son kez hatırlatıyorum.
@HeisenBerg sen sonradan aramıza katıldın ve bu iki maç zamanında iptal olan maçlardı. Yarın oynanacak ve tahmin yapmayı unutma :D

Okudum o yüzden dedim zaten... :A x'li bir şeyler gördüm nicklerle ilgili mevzu tabi detaylı okumadım biraz hızlı okudum... :A
Geçmişte x li mevzulara bakmışlığın var mı? :A Utanma , çekinme sakın kardeş sayılırız.

• Güldürdün
Reactions: MEnes
Geçmişte x li mevzulara bakmışlığın var mı? :A Utanma , çekinme sakın kardeş sayılırız.
Şimdi kardeşim bunun konumuzla ne ilgisi var... :A Niye Kicktipp yarışmasında böyle bir mevzu konuşulmuş onu da anlamadım ya neyse... :A Yukarıda söylendiği gibi hiç şaapmayalım bence de... :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam
Şimdi kardeşim bunun konumuzla ne ilgisi var... :A Niye Kicktipp yarışmasında böyle bir mevzu konuşulmuş onu da anlamadım ya neyse... :A Yukarıda söylendiği gibi hiç şaapmayalım bence de... :A
Netice de ikisinde çift kale maç ilgisi olmaz olur mu? :A

• Güldürdün
Reactions: MEnes
Neden bu kadar az uyumakta zorunda kaldın?
Çünkü 24 saat bana yetmiyor çok şeyle uğraştığım için.. Sanat da buna dahil... :A Onun dışında ekstra erken kalmam gerekiyordu, havalimanına birini bırakmak için. Hal böyle olunca 5 saat uyudum ve o uykuyla dün gece 1.30'a kadar oturdum... :A

• İlginç
  • Beğendim
Reactions: 12.Adam and Dosi
Çünkü 24 saat bana yetmiyor çok şeyle uğraştığım için.. Sanat da buna dahil... :A Onun dışında ekstra erken kalmam gerekiyordu, havalimanına birini bırakmak için. Hal böyle olunca 5 saat uyudum ve o uykuyla dün gece 1.30'a kadar oturdum... :A
5 saat nezamandan beri sana az gelmeye başladı 😱 sen eskiden 5 saati bile çok bulan biriydin :A :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and MEnes
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...