Star Söz - Dizi Yorumları

O sahneyi sıfırdan çekmişler çünkü. Etrafta birileri vardı mesela, orada kimse yoktu. Hiçbir şey yokmuş gibiydi. Etrafta Sancar vardı mesela, o roketi atarken yok kimse. Aslında planlanan bir şeydir bu ama bu planı erkene çekmeleri planlarında yoktur. Haliyle yeni senaryo yazılınca detaylar kaçtı. :)
Zaten başka sahnelerde tek kaldığında da kötülük düşünüyordu seyirciyede rol yapmıyorya .F Ama en basitinden bu replik onun Agah oldunu zaten kanıtlıyor :A

Sonradan karakterlere yön veriyorlar belkide seyirci istedi diye ajan ettiler ama iyi mi oldu bilemedim kötü rolde kalsa daha çok mağzeme olurdu :A

Agah büyük ihtimalle sonradan ajan senaryosu yazıldı . Füze fırlattığı sahnede orjinalinde Agahtan sevgilerle diyerek Paşalara füzeyi atıyordu . Ama Son bölümde o sahneyi tekrar gösterdiklerinde o repliği kesmişler :A Bu ajan olayı sonradan reyting için eklenmiş ufak detayları kaçırmam :A :A :A @Yiğitt

Aaa birde fragmanlar hariç 3 ön izleme çok fazla , tüm heyecanlı sahneleri gösteriyorlar bölümde durgun sahnelere maruz kalıyoruz :A

@Sherlock @eskici

Dizinin senaristi Ethem sever böyle karakterleri ajan çıkarma işlerini. Önceki işini izlediğim için biliyorum. O yüzden Agah'ı başından beri bu şekilde bir karakter olarak tasarlamışlardır. Ben sonradan Agah'ı böyle bir karaktere dönüştürdüklerini düşünmüyorum. :A

Zaten başka sahnelerde tek kaldığında da kötülük düşünüyordu seyirciyede rol yapmıyorya .F Ama en basitinden bu replik onun Agah oldunu zaten kanıtlıyor :A

Sonradan karakterlere yön veriyorlar belkide seyirci istedi diye ajan ettiler ama iyi mi oldu bilemedim kötü rolde kalsa daha çok mağzeme olurdu :A
Ajan olması daha iyi. Çolak'la mücadele edecek şimdi, daha iyi olacak. Gerçi ajan olması yerine, Çolak ölseydi de, onun yerine kötü adam olsaydı da olurdu. Çolak tıkandı artık. :)

Dizinin senaristi Ethem sever böyle karakterleri ajan çıkarma işlerini. Önceki işini izlediğim için biliyorum. O yüzden Agah'ı başından beri bu şekilde bir karakter olarak tasarlamışlardır. Ben sonradan Agah'ı böyle bir karaktere dönüştürdüklerini düşünmüyorum. :A
Bu sahne herşeyi açıklıyor adam tek başına ve Agah olarah kendini söyleyip füzeyi atıyor ama son bölümdeki sahnede o repliği keserek sahneyi düzenlemişler :A @Arslan Bey

Ajan olması daha iyi. Çolak'la mücadele edecek şimdi, daha iyi olacak. Gerçi ajan olması yerine, Çolak ölseydi de, onun yerine kötü adam olsaydı da olurdu. Çolak tıkandı artık. :)

Fragmandan anladığım kadarıyla Çolak ölmese bile eski etkisini kaybedecek. Diziye güzel bir kötü adam karakteri eklenecek gibi geliyor bana, Büyük Bey karakterini çabuk öldürdüler. O karakter çok iyiydi aslında, karakteri oynayan Cihan Ünal'da muazzamdı. O tarz güçlü bir kötü karakter lazım. :)

Bu sahne herşeyi açıklıyor adam tek başına ve Agah olarah kendini söyleyip füzeyi atıyor ama son bölümdeki sahnede o repliği keserek sahneyi düzenlemişler :A @Arslan Bey
O sahneyi sıfırdan çekmişler. Diğer türlü böyle bir detay atlanmaz. İşte bu da dizide yapılan bir diğer hatalardan oluyor. :)

Niiye 0 dan çektiler sahneyi aynen vermediler çünkü o sahne Agah olarak çekilmişti :A @Sherlock

Verseler kaç dakikalık sahne olacak hızlıca çekip yayınlamışlar işte, zaten Agah'ın çevresini çok göstermediler. Takılmamak lazım böyle ufak detaylara. Yönetmen atlamıştır. :A Agah girdiği ilk bölümden beri defalarca Yavuz'un hayatını kurtardı, etrafa origamiler falan bırakıyordu. Agah'ın ajan olabileceği sezon başından beri belliydi yani. :A

Fragmandan anladığım kadarıyla Çolak ölmese bile eski etkisini kaybedecek. Diziye güzel bir kötü adam karakteri eklenecek gibi geliyor bana, Büyük Bey karakterini çabuk öldürdüler. O karakter çok iyiydi aslında, karakteri oynayan Cihan Ünal'da muazzamdı. O tarz güçlü bir kötü karakter lazım. :)
Öleceğini sanmıyorum ya da tam olarak etkisinin azalacağının. Ne yapar eder, yine etkisini arttırır. Kilit rollerde biri çünkü, bir türlü etkisi azalmadı. Bu kadar az zamanda, mantık hatalarından sıyrılıp, yeni karakter eklemek o kadar kolay olmayacak. Aslında Büyük Bey ölmeyecekti dediğin gibi, Cihan Ünal da iyiydi. Sırf ileride koz olarak kullanmak için bir de Yavuz'a öldürttüler. Sancar da iyiydi mesela, onun etkisi daha da artabilirdi. :)

Aynen verseler kaç dakikalık sahne olacak hızlıca çekip yayınlamışlar işte, zaten Agah'ın çevresini çok göstermediler. Takılmamak lazım böyle ufak detaylara. Yönetmen atlamıştır. :A Agah girdiği ilk bölümden beri defalarca Yavuz'un hayatını kurtardı, etrafa origamiler falan bırakıyordu. Agah'ın ajan olabileceği sezon başından beri belliydi yani. :A
Ben anlamam ayoll adam orada tek oldu halde Agah tan sevgilerle diyor ağaçlaramı rol kesiyor :A Yavuz sonucta oğlu oyüzden ölmesini istememiştir ama ajan rolu sonradan uydurma mesala Eşkiya da Hızır Ali de plana dahil etme sahnesi oda sonradan uydurma bunu diziler çok yapıyor :A @Arslan Bey

Ama 2 dizide güzel bağladı :A

O sahneyi zamanında ayarlayamamışlar işte. Ayarlasalar uzar giderdi sahne. Keşke üzerinde çalışsalardı da, sıfırdan çekmeselerdi sahneyi. :)
Çeneme düştüler şimdi :A :A :A Ama böyle daha iyi oldu tabi :A

Şimdide Çolağın oğlunu neden öldürdü o konuda bir düzeltme düşünüyorlardır . Tabi onuda ölmedi plandı diye hortlatmazlarsa :A @Sherlock @Yiğitt

Şimdide Çolağın oğlunu neden öldürdü o konuda bir düzeltme düşünüyorlardır . Tabi onuda ölmedi plandı diye hortlatmazlarsa :A @Sherlock @Yiğitt
Düşünecekleri son şey, Çolak'ın oğlu olur. Çolak bu ara kendisinden başka hiç kimseyi düşünmüyor çünkü. :A

Çolak’ın oğlu teröristti ve terör örgütünün önemli bir parçasıydı. Yani öyle tanıtılmıştı. Onu öldürmesine bir şey uydurmalarına gerek yok yani. :A

Çolak’ın oğlunun tipi çok korkutucuydu, tepki aldığı için hemen öldürdüler o karakteri sanırım. :A

Öleceğini sanmıyorum ya da tam olarak etkisinin azalacağının. Ne yapar eder, yine etkisini arttırır. Kilit rollerde biri çünkü, bir türlü etkisi azalmadı. Bu kadar az zamanda, mantık hatalarından sıyrılıp, yeni karakter eklemek o kadar kolay olmayacak. Aslında Büyük Bey ölmeyecekti dediğin gibi, Cihan Ünal da iyiydi. Sırf ileride koz olarak kullanmak için bir de Yavuz'a öldürttüler. Sancar da iyiydi mesela, onun etkisi daha da artabilirdi. :)

Çolak’ı oynayan Serhat Kılıç çok başarılı, karakteri muhteşem yansıtıyor. O yüzden çıkarmıyorlardır diziden, reytingleri de düşünmek lazım. :A

Zaten Çolak bir piyon, son bölümde de belirtildi. Dizideki eksiklik bu piyonların azlığı. İlk sezon ve ikinci sezonun başı böyle değildi. Daha çok kötü karakter, yani piyon vardı. Çolak kalabilir, Çolak’ın yanına başka kötü karakterler eklenmeli yalnızca.

Çolak’ın oğlu teröristti ve terör örgütünün önemli bir parçasıydı. Yani öyle tanıtılmıştı. Onu öldürmesine bir şey uydurmalarına gerek yok yani. :A

Çolak’ın oğlunun tipi çok korkutucuydu, tepki aldığı için hemen öldürdüler o karakteri sanırım. :A

Çolak’ı oynayan Serhat Kılıç çok başarılı, karakteri muhteşem yansıtıyor. O yüzden çıkarmıyorlardır diziden, reytingleri de düşünmek lazım. :A

Zaten Çolak bir piyon, son bölümde de belirtildi. Dizideki eksiklik bu piyonların azlığı. İlk sezon ve ikinci sezonun başı böyle değildi. Daha çok kötü karakter, yani piyon vardı. Çolak kalabilir, Çolak’ın yanına başka kötü karakterler eklenmeli yalnızca.
Düşünecekleri son şey, Çolak'ın oğlu olur. Çolak bu ara kendisinden başka hiç kimseyi düşünmüyor çünkü. :A
O uzaylı eğer hortlarsa bu yazılarımı unutmayın bana hatırlatın :A :A :A

Serhat Kılıç, tiyatro kökenli bir oyuncu. O açıdan dizideki açık ara en iyi oyuncusu olabilir, net. Ses tonu, orjinal ses tonundan farklı. Sakat rolü yapıyor ve onda da başarılı. Jest-Mimik desen şahane. :)

Ben de Serhat Kılıç'ın oyunculuğunu beğeniyorum ama karakteri çok sıktı artık. :)

Forum İstatistikleri

Konular
173,128
Üyeler
8,483
Son Üye
justking