Bu yaşa kadar olmadıysa daha olmaz 60 a yaklaştınmıAllahım bundan sonra bekar kalsam da gam yemem bu duadan sonra![]()
Bu yaşa kadar olmadıysa daha olmaz 60 a yaklaştınmıAllahım bundan sonra bekar kalsam da gam yemem bu duadan sonra![]()
Bu arada spoiler istiyorum bu hafızın eve giren terörist gacı çocuğumu öldürüyor 😱Cicili bicili rüyalar
@Forumdash la bana gece daha yeni başlıyor birde diğer gececi tayfa @destere gelse![]()
İstemeBu arada spoiler istiyorum bu hafızın eve giren terörist gacı çocuğumu öldürüyor 😱
Ben daha gencim senden ayrıca sen bana niye cevap vermeyipte başka işe girişiyorsun neyse uyuyayım artık
Hmmm kelime oyunu diyorsunBelkide gözlemeci dir yani kendini gizlemek için gözlemci demiştir@gözlemci
uyumaya gitmese iyiydiOyüzden gözü döndü gözleme diyince@gözlemci
Galiba kaçtı ama görüyoruz
Hmmm çizgi filmlerde aniden kaçanlar arkada toz bırakır onun gibiÇıkış yapmadan gitti forumdan sanırım yokkende burdaymış gibi görünüyor yanı hayaleti diyelim![]()
Hem gözüm üstünüzde tedbirli konuşun hissi veriyorHmmm çizgi filmlerde aniden kaçanlar arkada toz bırakır onun gibi![]()
Yarın geldiğinde bi sürü boş etiket görsün her lafa etiketlesek mi neHem gözüm üstünüzde tedbirli konuşun hissi veriyor![]()
EtiketleyelimYarın geldiğinde bi sürü boş etiket görsün her lafa etiketlesek mi ne![]()
Onun açtiği bi konu mu bulsakEtiketleyelim![]()
![]()
Bir konu seç
![]()