Bu yaşa kadar olmadıysa daha olmaz 60 a yaklaştınmıAllahım bundan sonra bekar kalsam da gam yemem bu duadan sonra
Bu yaşa kadar olmadıysa daha olmaz 60 a yaklaştınmıAllahım bundan sonra bekar kalsam da gam yemem bu duadan sonra
Bu arada spoiler istiyorum bu hafızın eve giren terörist gacı çocuğumu öldürüyor 😱Cicili bicili rüyalar
@Forumdash la bana gece daha yeni başlıyor birde diğer gececi tayfa @destere gelse
İstemeBu arada spoiler istiyorum bu hafızın eve giren terörist gacı çocuğumu öldürüyor 😱
Ben daha gencim senden ayrıca sen bana niye cevap vermeyipte başka işe girişiyorsun neyse uyuyayım artık Aklıma da takıldı o çocuğa ne olacağı uyu uyuyabilirsen şimdiBize gelene kadar @gözlemci evde kaldı 30 u geçmişti sanırım
Hmmm kelime oyunu diyorsun Bir ifşalama dahaBelkide gözlemeci dir yani kendini gizlemek için gözlemci demiştir @gözlemci
uyumaya gitmese iyiydi Cevabı yarın bekliyorum kesinlikleOyüzden gözü döndü gözleme diyince @gözlemci
Hmmm çizgi filmlerde aniden kaçanlar arkada toz bırakır onun gibiÇıkış yapmadan gitti forumdan sanırım yokkende burdaymış gibi görünüyor yanı hayaleti diyelim
Hem gözüm üstünüzde tedbirli konuşun hissi veriyorHmmm çizgi filmlerde aniden kaçanlar arkada toz bırakır onun gibi
Yarın geldiğinde bi sürü boş etiket görsün her lafa etiketlesek mi neHem gözüm üstünüzde tedbirli konuşun hissi veriyor
Etiketleyelim Bir konu seçYarın geldiğinde bi sürü boş etiket görsün her lafa etiketlesek mi ne
Onun açtiği bi konu mu bulsakEtiketleyelim Bir konu seç