HahahahHahaha Aaa evet en iyisi yaz dizisi olsun diyorum hem kitle kazanır Çukur , Söz yokkan
![]()
![]()
![]()
HahahahHahaha Aaa evet en iyisi yaz dizisi olsun diyorum hem kitle kazanır Çukur , Söz yokkan
![]()
![]()
![]()
Aaa zaten Mart Nisan Mayıs derken Temmuzu bulurHahahah![]()
![]()
Mantık akıyor adeta
![]()
![]()
Hazır ol olmamış yemeye
Onun disleri beni güldürüyor yaa
Onun disleri beni güldürüyor yaaGıdıklıyor resmen
![]()
Dis değil ben gözlüğe gıcık oluyorum hem görüntüsü gıcığıma gidiyor hemde kafamıza fırlatıyor gibi düşünüyorumHazır ol olmamış yemeyeBen tüm olmamışları yemeye hazırım
![]()
Önce Yiğit burayı okuyup sana gözlük atmalı diyorumDis değil ben gözlüğe gıcık oluyorum hem görüntüsü gıcığıma gidiyor hemde kafamıza fırlatıyor gibi düşünüyorum![]()
![]()
![]()
Bana olmamış atsın senle @Forumdash ın kafasına gözlüğü geçirsinÖnce Yiğit burayı okuyup sana gözlük atmalı diyorumYok olmamış basarsa kendisi kaybeder
![]()
Benim için büyük zevk olur
Okadar ucubeli dizi yazdın şiddet görmek hosuna gidiyordurBenim için büyük zevk olurHayır zevk demeyelim de bana uyar işte
![]()
Gözlük yemekle şiddet görmüş olmuyorum sıkıntı yokOkadar ucubeli dizi yazdın şiddet görmek hosuna gidiyordur![]()
@destere sardı başıma gözlemeci bazlamacı diye diye , empoze etti bu fikri hep onun yüzünden
Gözlük yemekle şiddet görmüş olmuyorum sıkıntı yokAma yok gözlük sana gelirse feleğin şaşar
![]()
Gözleme çekti cnm gece gece @gözlemci yüzünden 😕😕😕
Tam olmamışı atmalık bir cümle ama nefsimi zor zapdettim
Aaa niye kiTam olmamışı atmalık bir cümle ama nefsimi zor zapdettim![]()
Birde pişkin pişkin soruyor de haydee işine gettAaa niye ki![]()
![]()
![]()
Bize de yolla hava atıp durma
Birde pişkin pişkin soruyor de haydee işine gett![]()
Sizede yapanı bulursunuz inşBize de yolla hava atıp durma![]()
Ben yatıyorum iyi geceler diliyorumSizede yapanı bulursunuz inş![]()
![]()
![]()
Cicili bicili rüyalarBen yatıyorum iyi geceler diliyorum![]()
Allahım bundan sonra bekar kalsam da gam yemem bu duadan sonraSizede yapanı bulursunuz inş![]()
![]()
![]()