Star Söz - Dizi Yorumları

Uyuşturucu muhabbeti hakikaten sıkıcı ya bir mesaj vermeye çalışıyorlar ama bunu daha iyi yapabilirler ve narkotik polisi diye bir kadın soktular diziye yani Burcu Binici'den bahsediyorum kesinlikle berbat oynuyor. Onun dışında Eylem'in görev için takıldığı uyuşturucu satıcısı olan maviş çocuk da berbat ikiside diziden derhal çıkartılmalı bence :A
Aynen, onlara hiç girmedim daha. Burak Çelik ile Burcu Binici zaten konuk oyuncu. Uyuşturucu mevzusu devre dışı kaldığında ikisi de devre dışı kalmış olacak. Kimi zaman dizinin yarısı figüran olduğu için amatörlük akıyor diziden. Hele terör örgütünün sahnelerinde amatörlük level atlıyor.

Eylem'de Fransız istihbaratından, Türk istihbaratına takas yapılıyor, "dan" diye Türk istihbaratına çalışıyor. Bir anda uyuşturucu konusuna dahil oluyor. Ne yaptığı da belli değil. Uyuşturucu işinin başındakine ulaşayım derken sıkıyor.

Farklı farklı konular türetmeleri gerekirken, aynı konuda sabit kaldılar. Ya klişe haline gelen Çolak ya da yine klişe halin gelen uyuşturucu operasyonu. Anlatış şekilleri de kimi zaman amatörce. Başka düşmanlar bulun, onları devreye sokun. Bu konuda diğer askeri diziler sabit kalmıyor. Bu dizi desek, bu konuda sabit kaldı.

31. BÖLÜM

30. bölümden sonra güzel bir bölüm bekliyordum ama öyle pek etkileyici bir şey olmadı. Mesela takıldığım durumlardan biri Çaylak'ın annesi ve kız tarafı istemeye Karabayır'a gelecekti ki yarın dediler dizide. Ondan sonra Erdem bizimkileri cezalandırdı, 5 gün geçti ve orası direk yamalanıp ilerlendi. Saçma geldi orası bana da...

Kız isteme sahnesi güzeldi, Keşanlı güldürdü orada. Eylem ve Fethi, uyuşturucu olaylarına girdi. Midyenin içinden uyuşturucu çıkması güldürdü ama mantıklı geldi şahsen bana. :D

Yavuz ile Hamit arasında konuşmalar da iyiydi, olaylar ortaya döküldü. Sonunda kurtardık bu olaydan da, fazla uzatmadılar şükür.

32. bölüme geçtim..​

Aynen, onlara hiç girmedim daha. Burak Çelik ile Burcu Binici zaten konuk oyuncu. Uyuşturucu mevzusu devre dışı kaldığında ikisi de devre dışı kalmış olacak. Kimi zaman dizinin yarısı figüran olduğu için amatörlük akıyor diziden. Hele terör örgütünün sahnelerinde amatörlük level atlıyor.

Eylem'de Fransız istihbaratından, Türk istihbaratına takas yapılıyor, "dan" diye Türk istihbaratına çalışıyor. Bir anda uyuşturucu konusuna dahil oluyor. Ne yaptığı da belli değil. Uyuşturucu işinin başındakine ulaşayım derken sıkıyor.

Farklı farklı konular türetmeleri gerekirken, aynı konuda sabit kaldılar. Ya klişe haline gelen Çolak ya da yine klişe halin gelen uyuşturucu operasyonu. Anlatış şekilleri de kimi zaman amatörce. Başka düşmanlar bulun, onları devreye sokun. Bu konuda diğer askeri diziler sabit kalmıyor. Bu dizi desek, bu konuda sabit kaldı.
Eylem konusu da öyle ya dizinin başrollerinden biri olarak görünüyor ama bence o da çok gereksiz bir karakter özellikle bu sezon. Çolak karakteri bence sıkmadı ama çok geri plana attılar adamı o yüzden böyle sıktı gibi geliyor evet yeni düşmanlar eklenmeli ama hep zirvede Çolak olmalı bence adamı geri plana atınca iyi olmuyor :A

Eylem konusu da öyle ya dizinin başrollerinden biri olarak görünüyor ama bence o da çok gereksiz bir karakter özellikle bu sezon. Çolak karakteri bence sıkmadı ama çok geri plana attılar adamı o yüzden böyle sıktı gibi geliyor evet yeni düşmanlar eklenmeli ama hep zirvede Çolak olmalı bence adamı geri plana atınca iyi olmuyor :A
Çolak'ın kendisini sürekli olarak tekrar etmesinden, sürekli saçma sapan bir duruma düşmesinden dolayı sıkıyor. Çolak'ın arkasında da tek bir kişiyi gösteriyorlar. Büyük Bey iyiydi mesela. Öte yandan Çolak'ın kullandığı adamlar da profesyonel olmalı biraz. :)

32. BÖLÜM

İkinci sezondan beri yazıyorum dizi sıkmaya başladı diye, 30. bölümde çok iyi olmuştu ki son iki bölüm hüsrandı yine. Çatışma, olay, çiftlerde zaten ilerleme yok aynı şekil ilerliyoruz.

Uyuşturucu olayı üzerine iki bölümdür duruluyor, dizinin bir amacı da mesaj vermek tabi ki iyi bir şey bu ama çok sıkmadı mı? Sürekli aynı şeyleri söyleyip duruyorlar, bir de Safiye miydi neydi onu sürekli ortaya atmaları ve çok önemli bir karaktermiş gibi göstermeleri sıkmıştı. Sonunda öldü o da zaten.

Su ve Çaylak'ın sahneleri güzeldi ama Su'yu da alıştırsınlar artık Çaylak'ın asker olduğuna. Sürekli aynı şeyi söyleyip ağlıyor...

Çolak'ı öldürüp yeni düşman mı edinsek? Şu elçiyle Çolak'ın sahneleri sıktı, sürekli bir şey tezgahlayıp başarısız olmaları. Bari ölsünler de yeni karakter gelip renk katsın. :T:

Sezon sonuna kadar garanti izlerim zaten, dizi bırakma gibi huyum çok azdır. 3. sezon olursa ki büyük ihtimal olacaktır aşırı sıkar yani. :)

Bu sefer büyük bir operasyona gidiyoruz, şehit verebiliriz gibi hava var sanki? :(
Şehit olmaz ama vurulan olacak gibi duruyor. Bunu da tabi bir sonraki fragmanda anlarız. :)

Şimdilik Çaylak ile Karabatak bu konuda öne çıkıyor. Hafız da temkinli bakıyor. Hiçbir şey de olmayabilir. Muamma. :)

Şehit olmaz ama vurulan olacak gibi duruyor. Bunu da tabi bir sonraki fragmanda anlarız. :)

Şimdilik Çaylak ile Karabatak bu konuda öne çıkıyor. Hafız da temkinli bakıyor. Hiçbir şey de olmayabilir. Muamma. :)
Çaylak olur gibime geliyor, malum bu son 2-3 bölümdür ''asker eşi olmak'' üzerinde duruluyor, Su da baya duygusal zaten..

Çaylak olur gibime geliyor, malum bu son 2-3 bölümdür ''asker eşi olmak'' üzerinde duruluyor, Su da baya duygusal zaten..
Aynen, Çaylak olabilir. Dizi harekete geçecekse ya birisinin vurulması ya da yasa dışı bir şey yapması gerekir. En azından dizinin aksiyon sahnelerinin bol olduğu bölümlerde bu tür olaylarla birlikte çıktığını gördük. :)

Son bölümü henüz izleyemedim , Bugün yarın izlerim bölüm nasıldı :A
Aynı Söz işte, sürekli operasyon aynı olaylar. Farklı bir şey izlemedik, bir de uyuşturucu olayı var işte. Diziye gelmesi iyi oldu ama çok üstüne düştüler onun da. :F Safiye midir nedir onun üzerinden ilerledi işte. :A

Aynen, Çaylak olabilir. Dizi harekete geçecekse ya birisinin vurulması ya da yasa dışı bir şey yapması gerekir. En azından dizinin aksiyon sahnelerinin bol olduğu bölümlerde bu tür olaylarla birlikte çıktığını gördük. :)
Şu Hafız'ın eşinin ölümüne sebep olan kadın hala ortada. Ondan bir şeyler çıkacak gibi? (b) Burcu Binici ve Burak Çelik de 3-4 bölüme ayrılır gibi duruyor, onların ölümü de renk katar.

Son bölümü henüz izleyemedim , Bugün yarın izlerim bölüm nasıldı :A
Sıkıcıydı. O kadar sıkıcıydı ki, bol bol ilerlettim bölümü. :A

Çukur'a başladım, sıkılmadım. Yarısına kadar gelmiştim ki, modem kapandı. Bu akşam Çukur'un geri kalanını bitirip yorum yaparım büyük ihtimalle. Orada görüşürüz. Sonra bitirince yorum yap, burada da görüşürüz. :A

Aynı Söz işte, sürekli operasyon aynı olaylar. Farklı bir şey izlemedik, bir de uyuşturucu olayı var işte. Diziye gelmesi iyi oldu ama çok üstüne düştüler onun da. :F Safiye midir nedir onun üzerinden ilerledi işte. :A

Şu Hafız'ın eşinin ölümüne sebep olan kadın hala ortada. Ondan bir şeyler çıkacak gibi? (b) Burcu Binici ve Burak Çelik de 3-4 bölüme ayrılır gibi duruyor, onların ölümü de renk katar.
Sıkıcıydı. O kadar sıkıcıydı ki, bol bol ilerlettim bölümü. :A

Çukur'a başladım, sıkılmadım. Yarısına kadar gelmiştim ki, modem kapandı. Bu akşam Çukur'un geri kalanını bitirip yorum yaparım büyük ihtimalle. Orada görüşürüz. Sonra bitirince yorum yap, burada da görüşürüz. :A
2 Fragmanın üstüne 3 tanede ön izleme olursa öyle olur bölümün tüm heyecanlı sahnelerini parça parça veriyorlar başlamadan :A

İnsan bölümün içinde farklı bir heyecanlı sahne bulamayınca sıkılıyor :A

O kadın dizinin vicdanı. O olmadan, olmaz işte. Çolak neler neler yaptı, artık onu gördükçe vicdan yapmaya başladı. :A

Süre doldurmak için duruyor sadece aslında. :)

Burak Çelik ile Burcu Binici de sıktı. Bir uyuşturucudur gidiyor. :)

Çolak'ın kendisini sürekli olarak tekrar etmesinden, sürekli saçma sapan bir duruma düşmesinden dolayı sıkıyor. Çolak'ın arkasında da tek bir kişiyi gösteriyorlar. Büyük Bey iyiydi mesela. Öte yandan Çolak'ın kullandığı adamlar da profesyonel olmalı biraz. :)
Çolak'ı geri plana attıkları için oluyor işte bunlar adamın her yaptığı başarısız oluyor biraz başarılı olsa ortalığı karıştırsa diziye bir heyecan gelir :D onun dışında Büyük Bey konusuna katılıyorum geçen sezon finalinde adamı öyle bir gösterdiler ki onun üzerinden baya olaylar olacak sandık ama adamı hemen öldürdüler ölmeseydi Bahar onun terörist olduğunu falan öğrenseydi daha iyi olurdu :D

O kadın dizinin vicdanı. O olmadan, olmaz işte. Çolak neler neler yaptı, artık onu gördükçe vicdan yapmaya başladı. :A

Süre doldurmak için duruyor sadece aslında. :)

Burak Çelik ile Burcu Binici de sıktı. Bir uyuşturucudur gidiyor. :)
Ethem Bey yakında bir şeyler yapar, eminim 2-3 bölüme toparlanır. :D Toparlanmazsa sezon sonu garanti bırakacağım bir iş olacak, bir sezon daha çekeceğimi sanmıyorum... (İlk sezonu mükemmeldi, Allah var yukarıda. :()

Çolak'ı geri plana attıkları için oluyor işte bunlar adamın her yaptığı başarısız oluyor biraz başarılı olsa ortalığı karıştırsa diziye bir heyecan gelir :D onun dışında Büyük Bey konusuna katılıyorum geçen sezon finalinde adamı öyle bir gösterdiler ki onun üzerinden baya olaylar olacak sandık ama adamı hemen öldürdüler ölmeseydi Bahar onun terörist olduğunu falan öğrenseydi daha iyi olurdu :D
Çolak zaten saçma sapan hareketler yapıyor, başarılı da olmayacak gibi artık. Pazarlık yapıyor düşün, takas yapıyor. Sözünde durur mu terörist dediğin? :A

Teröristi sözünde duran biri olarak gösterdiler, ilginç. Hiç yamukluk yapmıyor orada, çatışma çıkmıyor. :A

Çolak, Agah (Hamit), Büyükelçi ve uyuşturucu satıcılarıyla dörtgen çiziyor bu ara dizi sadece. :)

Ethem Bey yakında bir şeyler yapar, eminim 2-3 bölüme toparlanır. :D Toparlanmazsa sezon sonu garanti bırakacağım bir iş olacak, bir sezon daha çekeceğimi sanmıyorum... (İlk sezonu mükemmeldi, Allah var yukarıda. :()
İlk sezon iyiydi, evet. Dedim, 30. Bölümden sonra sıfırdan başlayacak. Kendini tekrar etmeye başladı dizi. İnternet üzerinden bol bol geçişli izlerim devam edersem. Zamandan tasarruf lazım. Şu anda gidişat iyi değil. :)