Korku kayıtları vardı orayımı batırsakOnun açtiği bi konu mu bulsak
Korku kayıtları vardı orayımı batırsakOnun açtiği bi konu mu bulsak
Yok okumamiştimKorku kayıtları vardı orayımı batırsakSen hala okumadın tabi
HahahahMantık akıyor adeta
Allahım bundan sonra bekar kalsam da gam yemem bu duadan sonra
Herkese gerekli emoji gitmiştir, bir daha D'ye veya bana laf duymayacağım.Cicili bicili rüyalar
@Forumdash la bana gece daha yeni başlıyor birde diğer gececi tayfa @destere gelse
Ben de bu bildirimler ne böyle diorum hep unuttum bu lak lakıHerkese gerekli emoji gitmiştir, bir daha D'ye veya bana laf duymayacağım.
Arkamdan o kadar dis atsın, gözlük atsın, hadiii diye laf söylerken iyiydi. Atınca mı wefad oldu?Ben de bu bildirimler ne böyle diorum hep unuttum bu lak lakıNe laf edecem bee övdüm bile az önce
Gıdıklıyorsun beni susArkamdan o kadar dis atsın, gözlük atsın, hadiii diye laf söylerken iyiydi. Atınca mı wefad oldu?
Dükkanım etilerde Nusr-Et'in yanı başında bekleriz efenim
Tühh ya nasıl ifşalarsın beni tüm herşey mahvolduBelkide gözlemeci dir yani kendini gizlemek için gözlemci demiştir@gözlemci
Burada değildim yeni görüyorum
Hahaha sen adamsın @Çiğdem- in kafasına fırlatmışsın gözlüğüHerkese gerekli emoji gitmiştir, bir daha D'ye veya bana laf duymayacağım.
Dükkanım etilerde Nusr-Et'in yanı başında bekleriz efenim
Tühh ya nasıl ifşalarsın beni tüm herşey mahvolduGözlemeleri nasıl satacam şimdi ben 🙁
Burada değildim yeni görüyorum
Hahaha sen adamsın @Çiğdem- in kafasına fırlatmışsın gözlüğü
Gıdıklıyorsun beni sus
Hahahah @gözlemci sırf forum üyeleri gelip beleş yemesin gözlemeleri diye saklıyordun pintiHerkese gerekli emoji gitmiştir, bir daha D'ye veya bana laf duymayacağım.
Bu rekabet ne güzel şey ya, bölümü verecekler az kaldı.
Bu rekabet ne güzel şey ya, bölümü verecekler az kaldı.
Ön izleme ve fragmandakı heyecanlı sahneler dısında ek olarak başka izlenecek sahne bölümde olmuyor . Çok durgun geçiyor bölüm yani tanıtımlar dışında da bölümde olmalı heyecanlı hareketli sahneler son bölüm bana aşırı durgun geldi31. Bölüm
Senaryoda değişimler olacağını düşünüyordum ama pek değişim olmamış. Yine ekip aynı şekilde takıldı, kimi zaman bireysel. Mantık hatalarıyla doluydu ve kendini tekrar etmelerle.
Başlandı, Yavuz ile Hamit arasındaki diyaloglar iyiydi. Her şey açığa kavuştu. Oradan ne oldu, Hafız başına belaya soktu. Yavuz geri döndü, Hafız'ın bu yaptığı yanlış ile birlikte artık bir ders lazımdı ve o ders geldi Erdem'den. Burada mantık hatası vardı. Çaylak, annesiyle konuştu. Ardından bir gün sonra ailesi, isteme mevzusu ile geldi. Yalnız o günün öncesinde time ders verme niyetiyle beş gün boyunca bir yerde tuttular. Hangi ara kalkıp geldiniz birincisi, ikincisi nasıl oluyor da tim bir yerde tutukluyken nasıl zamanlamada sıkıntı oluşuyor? Beş gün ileri gidip, sonra bir anda zamanı nasıl geri sarıyorsun? Hadi sen beş gün boyunca aç susuz dayanırsın da, sonra enerjik bir şekilde yemek bile yemeden nasıl bir anda göreve gidersin? Yahu gizem yaptınız, hoş sahneler çıkarmaya çalıştınız da, arada hep bir mantık hatası. Bir de Mücahit alevlerin arasına dalıyor Hafız'ı kurtarmak için, alevler çok abartılı boyuttaydı. O sahne bir anda geçiştirildi.
Kapak yapmak için yine devreye Çolak'ı soktunuz. Çolak ne hikmetse yüzü çiziliyor, üstüne bir de karizması çiziliyor. Kapak iyi kapaktı ama işte tek sıkıntı, sürekli olarak böyle sahnelerin dönüyor olması. Dış güçler sürekli müdahale etmesi falan, basın ve o basın da hep Fransa oluyor. Ne Fransa'ymış anlamadım ki, ABD geçsin biraz. Dış deyince dizinin aklına fikrine Fransa geliyor.
Hafız'ın yakaladığı kızın vicdan muhakemesi yaptığı kısım desek, Sırlar Dünyası'nı andırdı. Kız kafayı üşüttü, vicdan muhakemesi yapıyor ve vicdan yapıyor dolayısıyla. Vicdan yapması da sorun değil ama sahne gelişigüzel çekilmiş gibi. Yahu bu karakterin devam ediyor olması hata.
Birinci sezondan itibaren açılması planlanan ama bir türlü açılamayan mekan açılıyor sonunda. 30'lu bölümlere kadar sürdü açılması. Uyuşturucu satıcısının zeka küpü olup, midyenin içine uyuşturucu koymasına ne demeli? Midye nedir arkadaş, İzmir'den midye geliyormuş da, satıyormuş. İçine uyuşturucu saklıyorlar. Uyuşturucu konusunu nasıl işledikleri de ayrı tuhaf.
Hayali şehir kurma ile başladınız ya, işte orada batıyor. Kafalarına göre çıkıp geliyorlar oradan oraya. Bir anda İstanbul - Karabayır arasında mekik dokuyorlar. Çukur ile rekabet edebilmek için bölüm yazılmış gibi sanki. Mantık hatalarıyla doluydu, kendini tekrar etmelerle doluydu. Zamana ve mekana dikkat edilmemelerle doluydu.
Durgun bölümdü ama ekstra mantık hatalarıyla doluydu. Daldan dala atlamaktan senaryo uçtu gitti. Sırf bölümü doldurmak için vicdan sahnesi bile yapmışlar, o da Sırlar Dünyası'na benzemiş.
Agah büyük ihtimalle sonradan ajan senaryosu yazıldı . Füze fırlattığı sahnede orjinalinde Agahtan sevgilerle diyerek Paşalara füzeyi atıyordu . Ama Son bölümde o sahneyi tekrar gösterdiklerinde o repliği kesmişlerDurgun bölümdü ama ekstra mantık hatalarıyla doluydu. Daldan dala atlamaktan senaryo uçtu gitti. Sırf bölümü doldurmak için vicdan sahnesi bile yapmışlar, o da Sırlar Dünyası'na benzemiş.
O sahneyi sıfırdan çekmişler çünkü. Etrafta birileri vardı mesela, orada kimse yoktu. Hiçbir şey yokmuş gibiydi. Etrafta Sancar vardı mesela, o roketi atarken yok kimse. Aslında planlanan bir şeydir bu ama bu planı erkene çekmeleri planlarında yoktur. Haliyle yeni senaryo yazılınca detaylar kaçtı.Agah büyük ihtimalle sonradan ajan senaryosu yazıldı . Füze fırlattığı sahnede orjinalinde Agahtan sevgilerle diyerek Paşalara füzeyi atıyordu . Ama Son bölümde o sahneyi tekrar gösterdiklerinde o repliği kesmişlerBu ajan olayı sonradan reyting için eklenmiş ufak detayları kaçırmam@Yiğitt
Aaa birde fragmanlar hariç 3 ön izleme çok fazla , tüm heyecanlı sahneleri gösteriyorlar bölümde durgun sahnelere maruz kalıyoruz
@Sherlock @eskici
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?