Rizespor 2-3 Galatasaray | Süper Lig 2021-22 Sezonu - 8. Hafta

Maç sonucu ne olur?

• Rizespor kazanır

Oy: 0 0.0%
  • Galatasaray kazanır

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    1
  • Anket kapatılmış .

emreemreu

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
6,755
Puanı
1,060
Süper ligin 8. hafta maçında Rizespor sahasında Galatasaray'ı ağırlıyor.

19.00'da başlayacak maç ile ilgili yorumlar bu konudan yapılabilir.

Son düzenleme:
Golden önce faul olmasına rağmen verdiler golü. Ali Palabıyık’ı bugün hiç iyi niyetli görmüyorum, resmen Galatasaray’a karşı bir kin içinde çıkmış maça.

Dün Sergen kırmızı gördüğü için bugün de Terim’e göstermeye çalışacaklardır. Umarım bu tuzaklara gelmeden hakemleri de yenerek kazanırız…

Rize stadında top cezasahasının oralarda karambole düştüğü zaman genelde gol oluyor.

Reactions: 12.Adam
Sürekli önde olup da skoru koruyamadık sezon boyunca, bir kez de geriden gelip kazanmanın tadı nasıl bir şey bunu yaşasak keşke….
Rizespor’la resmen derbi gerginliğinde geçiyor son sezonlardaki maçlar, haliyle bu sezon ilk üç puanlarını bize karşı alırlarsa yazıklar olsun… Şu takım umarım bir daha bu lige çıkmamak üzere düşer bu sezon.

Bu çamur bataklığından çıkamazsak ona yanarım…

Gol bence de faul. Maça bakmıyorum ama onu gördüm. Sen nasıl bugün Ali Palabıyık'ı iyi niyetli görmüyorsan ben de dün Yaşar Kemal'i görmüyorum. Dün herkesin dilinde bir Josef'in pozisyonu oldu. Başka pozisyonlar es geçildi. Zaten Ali Palabıyık vukuatlı bir hakem. Anadolu takımı maçlarını iyi yönetiyor ama 3 büyüklerde rezalet yönettiği maçlar çok.

Reactions: Tolstoyevski

Benzer işler...

Reactions: Tolstoyevski
Maçı izlemedim de 102.dk gelmiş...

100. Dk da gol atan GS tebrik ederim.

Benim totem ters tepki 151 dakika maç oynayıp Marsilya karşısında

GS tebrik etmek lazım,lig sonuncu ile kıran kırana mücadahale edip 100.dk da galibiyeti sağladılar.

Kimse Fenerbahçe gibi merhametli olmaz