Daha berrak anlat avukatRize başkanı büyük Galatasaraylı böyle bir motive etmeyi istese başaramaz
Gol bence de faul. Maça bakmıyorum ama onu gördüm. Sen nasıl bugün Ali Palabıyık'ı iyi niyetli görmüyorsan ben de dün Yaşar Kemal'i görmüyorum. Dün herkesin dilinde bir Josef'in pozisyonu oldu. Başka pozisyonlar es geçildi. Zaten Ali Palabıyık vukuatlı bir hakem. Anadolu takımı maçlarını iyi yönetiyor ama 3 büyüklerde rezalet yönettiği maçlar çok.Golden önce faul olmasına rağmen verdiler golü. Ali Palabıyık’ı bugün hiç iyi niyetli görmüyorum, resmen Galatasaray’a karşı bir kin içinde çıkmış maça.
Dün Sergen kırmızı gördüğü için bugün de Terim’e göstermeye çalışacaklardır. Umarım bu tuzaklara gelmeden hakemleri de yenerek kazanırız…
Sürekli önde olup da skoru koruyamadık sezon boyunca, bir kez de geriden gelip kazanmanın tadı nasıl bir şey bunu yaşasak keşke….
Rizespor’la resmen derbi gerginliğinde geçiyor son sezonlardaki maçlar, haliyle bu sezon ilk üç puanlarını bize karşı alırlarsa yazıklar olsun… Şu takım umarım bir daha bu lige çıkmamak üzere düşer bu sezon.
Bu çamur bataklığından çıkamazsak ona yanarım…
Benzer işler...Bu Kasımpaşa'nın ne oynadıkları futbol zevkli, ne topçu yetiştiriyorlar ne de taraftarlarıyla lige renk katıyorlar. Adamların tek görevleri iç sahada Fener'in rakiplerinden puan alıp iki maçta da Fener'e yenilmek. Ligden düşmesini en çok istediğim takım bunlar.
Boş kaleye attı yaBala bak. Öfff, gelecek hafta maçlarına kadar "Morutan, Morutan" diye kafa ütüler şimdi maaşlı GS'liler.
Benim totem ters tepki 151 dakika maç oynayıp Marsilya karşısında100.dakikada çıldırdım be şu malum kulübe karşı 10 kişi kalıp üstelik penaltı kaçırdıkları maçta böyle ois bir galibiyet almak müthiş müthiş zevkli oldu… uhhhhhhhhh ulan ne maçtı be