Rizespor 2-3 Galatasaray | Süper Lig 2021-22 Sezonu - 8. Hafta

Maç sonucu ne olur?

• Rizespor kazanır

Oy: 0 0.0%
  • Galatasaray kazanır

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    1
  • Anket kapatılmış .
Hahahaha hakem efsane maç bitirdi. Golden önce kaç tane faul vardı sayamadım. Hakemlerimiz bu hafta çok formda. Maşallah hepsine.

Rizesporlu oyuncular faul yapmayı bilmiyor galiba :A Kontra adamı indirsene gerekirse kırmızı gör :A
------

Boş kaleye attı ya :A
Golün %100'ü Diagne'ye ait ama 7/24, sabahlara kadar, milli maçlar bitene kadar Morutan diye kafa patlatır bunlar. :A Gerçi 1. hafta "Bu genç takım birbirine alışınca çok yakacak" diyen adamlar ıkına ıkına, kaktıra kaktıra Rizespor'a karşı 3-2 kazanınca da "Bu genç takım birbirine bi alışsın o zaman görün neler yapıyorlar. Genç genç genç!!!" diyen kişiler. :A Her türlü şaklabanlık beklenir bunlardan. :A

Aşırı stresli bir maçtı, cidden böyle bir galibiyet almak çok keyifli oldu tüm yorgunluğu aldı. Galatasaray’ın üçüncü golü, Rize’nin ilk golünden çok daha net gol. Yani bu golde faul varsa ilk golde faulun allahı var o yüzden bire bir durum söz konusu.

Beter ol Rize umarım bir daha çıkmamak üzere düşersiniz. Arena’daki maçta tarihi fark atmazsak bize yazıklar olsun..

Mostafa Mohamed ve Diagne’ye teşekkürler… Diagne tam bir Rize fatihi oldu çıktı, 3 sezon önce de Rize’de son dakika golüyle maçı almıştı, bugün de son dakikada maçı aldı…

• Beğendim
Reactions: ömer karataş
Denediler ama başaramadılar :A
İşte yapamıyorlar orada adamı durdurmak zor olmamalı çek formasından bu kadar basit :A
------

Aşırı stresli bir maçtı, cidden böyle bir galibiyet almak çok keyifli oldu tüm yorgunluğu aldı. Galatasaray’ın üçüncü golü, Rize’nin ilk golünden çok daha net gol. Yani bu golde faul varsa ilk golde faulun allahı var o yüzden bire bir durum söz konusu.

Beter ol Rize umarım bir daha çıkmamak üzere düşersiniz. Arena’daki maçta tarihi fark atmazsak bize yazıklar olsun..

Mostafa Mohamed ve Diagne’ye teşekkürler… Diagne tam bir Rize fatihi oldu çıktı, 3 sezon önce de Rize’de son dakika golüyle maçı almıştı, bugün de son dakikada maçı aldı…
Son golde faul kesin vardı ama kaç tane onu tartışalım :A İki taraf da yaptı orası net :A

Benim Avrupa dönüşü zorlanırsınız diye düşündüm

Maçı izlemedim ama twitterda herkes hakkımız yendi diyor :A Tek bildiğim ilk gol faul son gol ise birden fazla faul var :A
Sen de forumda futbolla en ilgili birkaç kişiden birisin ama senelerdir hiçbir maçı canlı izlemiyorsun bir türlü :A

Sen de forumda futbolla en ilgili birkaç kişiden birisin ama senelerdir hiçbir maçı canlı izlemiyorsun bir türlü :A
Ya ben forumda aktifim ama aynı zamanda ders çalışıyorum. O yüzden kendi takımın dışında izlemiyorum pek açmam da iyi olmuyor ne zaman açsam gol oluyor. Bu akşam açtım 97 de 101de gol oldu :A

Rakip taraftarlar fazla abarttı bence.Rize'nin ilk golü faul,Cica'ya yapılan faulde verilmeyen kırmızı da vardı.

Rizenin ilk golü faul. Galatasaray'ın son golü de faul. Ama ben hala penaltıdayım. Hava yağmurlu zemin leş ötesi ortaya yuvarlasana Muslera kaç penaltıda ortada durmuş sanki şaka gibi