Rizespor 2-3 Galatasaray | Süper Lig 2021-22 Sezonu - 8. Hafta

Maç sonucu ne olur?

• Rizespor kazanır

Oy: 0 0.0%
  • Galatasaray kazanır

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    1
  • Anket kapatılmış .
Rizenin ilk golü faul. Galatasaray'ın son golü de faul. Ama ben hala penaltıdayım. Hava yağmurlu zemin leş ötesi ortaya yuvarlasana Muslera kaç penaltıda ortada durmuş sanki şaka gibi
İlk goldeki faulü devre arasında görmüş olmalı bu yüzden ilk goldeki faulü vermeyince bu goldeki faulü da veremedi herif, her türlü rezalet hakem yönetimi idi ama maçı o penaltı olayı kurtardı bence de :A

• Beğendim
  • Güldürdün
Reactions: 12.Adam and xdragxx
Diagne'nin pozisyonlar faul değil bence ama Halil'in yaydaki hareket faul yine de o olayın üzerinden kaç saniye geçti, kaç metre top taşındı kaldı ki Rize'nin ilk golde de faul var. Ali Palabıyık kötü bir hakem.

Diagne'nin pozisyonlar faul değil bence ama Halil'in yaydaki hareket faul yine de o olayın üzerinden kaç saniye geçti, kaç metre top taşındı kaldı ki Rize'nin ilk golde de faul var. Ali Palabıyık kötü bir hakem.
Top dışarı çıkmıyorsa ve rakip almamışsa isterse 2 dk geçsin fauldür

• Beğendim
10 saniye bile geçmedi faulü vermesi lazımdı yine de oyun dursa falan illiyet bağı anca kopardı.

Ben ona karşıyım işte. O pozisyondan sonra Rize faul yapsa pozisyon tehlike kazanmadan bitebilirdi. VAR'ın o şekilde karışmaması lazım bence.
O bana da tuhaf geliyor ama kural böyle aslında bir çok saçma kural nedeniyle bazen hakemler hata yaptı sanıyoruz aslında kuralı uyguluyor. Bu dediğim konudan bağımsız.

Özete baktım. Rizenin ilk golü faul dedim. Son golde çok fazla faul var ama ilk faulü Galatasaraylı yapmış o yüzden o da hatalı. Ayrıyaten Mustafa'nın bir el hareketi var istem dışı ilk sarısı olmasa sarı verilebilir ancak hakemlere ikinci sarıyı kolay çıkarmayın diyorlar. O yüzden yanlış diyemem. Bakın bu yüzden yine hakemler ikinci sarıyı vermedi diye eleştirilir. Hakem kolay kolay ikinci sarıyı vermez. @Tolstoyevski

• Beğendim
Reactions: Tolstoyevski
Diagne'ye ne yaptınız oğlum siz? 18/19'da şampiyonluğun en önemli gollerinden birini attıktan sonra -tüm taraftar tarafından yapılan eleştirilere ve edilen küfürlere rağmen- yedek kulübesine doğru koşup golün sevinci yaşamıştı. Bugünki maçta iki tane Anadolu topçusunu hallaç pamuğu gibi kenara atıp asistini yapmasına rağmen heykel gibi durup sevinmemiş adam. Bitirmişsiniz lan adamı.

• Güldürdün
Reactions: xdragxx
Diagne'ye ne yaptınız oğlum siz? 18/19'da şampiyonluğun en önemli gollerinden birini attıktan sonra -tüm taraftar tarafından yapılan eleştirilere ve edilen küfürlere rağmen- yedek kulübesine doğru koşup golün sevinci yaşamıştı. Bugünki maçta iki tane Anadolu topçusunu hallaç pamuğu gibi kenara atıp asistini yapmasına rağmen heykel gibi durup sevinmemiş adam. Bitirmişsiniz lan adamı.
Golü vermezler faul var dedi çünkü :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam
Golü vermezler faul var dedi çünkü :A
Tertemiz pozisyon. :A Böcek gibi ezmiş resmen adamları. :A Twitter'da kaancaoyedek isimli bir twitter kullanıcısı müzikli edit yapmış gol için, defalarca izledim ve hâlâ daha izliyorum. :A Korkunç bir dominasyon.

• Güldürdün
Tertemiz pozisyon. :A Böcek gibi ezmiş resmen adamları. :A Twitter'da kaancaoyedek isimli bir twitter kullanıcısı müzikli edit yapmış gol için, defalarca izledim ve hâlâ daha izliyorum. :A Korkunç bir dominasyon.
Halil'in pozisyonunu diyorum o gözünün önünde oldu belki onun faul olduğunu süzmüştür reis :A
Merak ettim bakayım atmadığına göre biraz küfürlü :A
------

Yok değilmiş :A
Yalnız Rize'nin 14 numarası nasıl o topa müdahale etmiyor ya kaysa eder :A

Halil'in pozisyonunu diyorum o gözünün önünde oldu belki onun faul olduğunu süzmüştür reis :A
Merak ettim bakayım atmadığına göre biraz küfürlü :A
------

Yok değilmiş :A
Yalnız Rize'nin 14 numarası nasıl o topa müdahale etmiyor ya kaysa eder :A
Doğru, atak başlangıcındaki pozisyon faul ama işte Türkiye'deyiz, adam Rize deplasmanında bile çalamıyor o pozisyona faulü. :A VAR'a gidip iptal edecek testis yok adamlarda. :A Bu gol 20. dakikada olsaydı 20 defa iptal ederlerdi. :A

• Güldürdün
Doğru, atak başlangıcındaki pozisyon faul ama işte Türkiye'deyiz, adam Rize deplasmanında bile çalamıyor o pozisyona faulü. :A VAR'a gidip iptal edecek testis yok adamlarda. :A Bu gol 20. dakikada olsaydı 20 defa iptal ederlerdi. :A
Hakemler kötü niyetli mi kötü mü kaç senedir anlamadım :A
Adamlar 15 senedir takip ediyorum 15 senedir yaptıkları hatayı hatayla örtmeye çalışıyorlar. Baktı ilk yarı faul olan golü verdi bunu iptal etmeyim dedi :A