Fenerbahçe 2-1 Kasımpaşa | Süper Lig 2021-22 Sezonu - 8. Hafta Maçı

Maç sonucu ne olur?

• Kasımpaşa kazanır

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    4
  • Anket kapatılmış .

emreemreu

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
6,755
Puanı
1,060
Süper ligin 8. hafta maçında Fenerbahçe ile Kasımpaşa Kadıköy'de karşı karşıya gelecek.

16.00'da başlayacak maç ile ilgili yorumlar bu konudan yapılabilir.

Son düzenleme:
Vitor yine kaşınmaya başladı. Ama suç Mesut'ta tabii ki. Yapsana RvP gibi otur oturduğun yerde diye alfa bir hareket rezil et şu Portekiz köylüsünü bu adam ondan anlıyor çünkü.

Fenerbahçe'nin ilk 11'i belli oldu.

Screenshot_2021-10-03-15-00-41-97.jpg

Serdar Dursun, Mesut ile iyi anlaşıyordu. Keşke Mesut ilk 11'de başlasaydı.

Normal şartlarda Gustavo'nun oynamasını istemezdim, dinlenmesi açısından ama zaten milli araya girileceği için dinlenecek. Crespo tercihi tuhaf olmuş, umarım hata yapmaz.

Zajc milli aradan sonra yeniden Gustavo ile orta ikiliyi alır.

• Beğendim
Reactions: 12.Adam
Crespo'nun 11'de başlamasına sevindim.

Muhammed aşkı biraz fazla olmaya başladı gerçekten. Muhammed - Ferdi şeklindeki kanatlar zayıf kalıyor. Ferdi çok formda oynamalı zaten de Muhammed'in bu kadar süreyi hak edecek bir performansı olduğunu düşünmüyorum.

• Beğendim
Bu Kasımpaşa'nın ne oynadıkları futbol zevkli, ne topçu yetiştiriyorlar ne de taraftarlarıyla lige renk katıyorlar. Adamların tek görevleri iç sahada Fener'in rakiplerinden puan alıp iki maçta da Fener'e yenilmek. Ligden düşmesini en çok istediğim takım bunlar.

Hiç gol atamayan Berisha gol attı, dağa taşa şut çeken Gustavo, iyi bir şut çıkararak gol attı. Bunlar iyi detaylar.

• Beğendim
Luiz Gustavo, Bayern Münih görmüş bir adam ama 18 yaşında ilk maçında gol atan genç yetenek gibi hâlâ ısrarla yedek kulübesine doğru koşuyor her gol attığında. Çok ilginç bir şey.

• Beğendim
Muhammed aldığı topları kazansa da, her topu çalım atmaya çalışırken öldürüyor. Hoca halen daha ısrar ediyor. Hocam birkaç maç oynatma arada, hatalarından ders çıkarsın. Top kaybı yapmak riskli.

• Beğendim
Vitor Pereira'nın yine Muhammed aşkı tutmuş.

Crespo'nun 11'de başlamasına sevindim.

Muhammed aşkı biraz fazla olmaya başladı gerçekten. Muhammed - Ferdi şeklindeki kanatlar zayıf kalıyor. Ferdi çok formda oynamalı zaten de Muhammed'in bu kadar süreyi hak edecek bir performansı olduğunu düşünmüyorum.

Muhammed aldığı topları kazansa da, her topu çalım atmaya çalışırken öldürüyor. Hoca halen daha ısrar ediyor. Hocam birkaç maç oynatma arada, hatalarından ders çıkarsın. Top kaybı yapmak riskli.
Burak Kapacak ın suçu ne? Neden transfer edildi? Portekizlinin bilgisi dahilinde miydi? Sorarım size.