Ders aralıklarımda işim yoksa takılıyorum burayaanacımm sen okuldanmı bizle sohbet ediyon bende evdesin sanıyorum ben buralardayım cnm listemi yapayım sen anlat karadenizi izler gelirim sohbet ederiz
kolay gelsin sana öğrencilerine başarılar
Ders aralıklarımda işim yoksa takılıyorum burayaanacımm sen okuldanmı bizle sohbet ediyon bende evdesin sanıyorum ben buralardayım cnm listemi yapayım sen anlat karadenizi izler gelirim sohbet ederiz
kolay gelsin sana öğrencilerine başarılar
Almanya'da yok, Isveç'e özel bir hat herhaldeMesajda yazılı, Comviq
Çok bonkör. Kontör yüklerdim hep. Sonra sabit abobemang gibi birşey seçince beleşe tefon kaptımzaten kontör yüklerken şimdiki fiyat kadar harcıyordum aylık
Yılı bitince yenilerim yine kaparım telefon
![]()
Evet öyleAlmanya'da yok, Isveç'e özel bir hat herhalde![]()
Ders aralıklarımda işim yoksa takılıyorum buraya![]()
Instagram, Whatsapp ve burası.
Arada da twitter
O değilde facede hala takılan var mıdır![]()
İnstagram'a merhaba dedim bendeİnstagram kullanıyordum ama o da sıktı![]()
Boşuna girmişsin benceİnstagram'a merhaba dedim bendetwitter aktifliğimi etkiliyor.
şimdilik kurcalamakla meşgulum. Alışmak zaman alabilir![]()
1 senedir yapılan baskılara dayanamadımBoşuna girmişsin bence![]()
Sıkılırsın yakında1 senedir yapılan baskılara dayanamadım![]()
Annemler bakar işte millet ne paylaşmışSıkılırsın yakında![]()
Dursun tabi zararı yokAnnemler bakar işte millet ne paylaşmışDursun öyle
![]()
Foruma girmeyincede iyi oluyor. Foruma girmeyenlerlede iletişim oluyorDursun tabi zararı yok![]()
Madem açtın yap tabiForuma girmeyincede iyi oluyor. Foruma girmeyenlerlede iletişim oluyor
ben paylaşım yapan biri değilim. Havalar ısınıyor belki yavaş yavaş bende yaparım paylaşım![]()
Bir tavşan var geçen yaz çekerken koştu öyle çekebilmiştim. Kışın karanlıkta karşma çok çıktı durmuş şekilde. Hatta resim çekip paylaşmıştım twitterde. Ona bu yaz poz verdirtip atacam orayaMadem açtın yap tabi![]()
Başarılar diliyorum o zaman sanaBir tavşan var geçen yaz çekerken koştu öyle çekebilmiştim. Kışın karanlıkta karşma çok çıktı durmuş şekilde. Hatta resim çekip paylaşmıştım twitterde. Ona bu yaz poz verdirtip atacam orayainat ettim
@turkuazz
Seninlede paylaşırım ama sen kesin kaybolmuş olabilirsinBaşarılar diliyorum o zaman sana![]()
Büyük ihtimalSeninlede paylaşırım ama sen kesin kaybolmuş olabilirsin![]()
Biraz uğraştırırBir tavşan var geçen yaz çekerken koştu öyle çekebilmiştim. Kışın karanlıkta karşma çok çıktı durmuş şekilde. Hatta resim çekip paylaşmıştım twitterde. Ona bu yaz poz verdirtip atacam orayainat ettim
@turkuazz
Yazın çocuklar çok koşturuyor. Umarım tenha yerde yakalarım pozBiraz uğraştırır![]()
Bakalım yakalayacak mısınYazın çocuklar çok koşturuyor. Umarım tenha yerde yakalarım poz![]()