Ona pek bakmıyorum.İyi yapmışsın ama trendlere girince zaten boş insanlar çıkıyor karşına![]()
İsveç gündemini takip ediyorum genelde
Ona pek bakmıyorum.İyi yapmışsın ama trendlere girince zaten boş insanlar çıkıyor karşına![]()
Orasını bilemiyorum o zamanOna pek bakmıyorum.
İsveç gündemini takip ediyorum genelde![]()
Rihanna başkan onların biletini kesmiş@sokak sanati
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Rihanna başkan onların biletini kesmiş@sokak sanati
Forum takılmış galibaRihanna başkan onların biletini kesmiş@sokak sanati
Forum takılmış galiba![]()
Diğer konudada alıntının içine yazmışsın mesajÇok fazla ya![]()
düzeltteyim dedim ama bunu başaramadımDiğer konudada alıntının içine yazmışsın mesaj![]()
Seni 19. yüzyıla transfer edelim o zamanYani, avrupalılar genelde telefon bağımlılarıdır, senin öyle olmaman biraz şaşırttı
![]()
Internet zorla gel kölem ol diyorBen bağımlı olmamak için telefonuma internet paketi koymuyordum ama iş nedeniyle son 1 yıldır sınırsız mesaj ve konuşma paketi ayarlayınca bol internet paketide yükleniyor, yolda bile bakıyorum foruma buyüzden@MEnes ile az sohbetler etmedik ben yoldayken
Forum ve twitter haricinde 3. bir hesap olsun istemiyorum ama dediğim gibi instagramı belki açarım zamanla![]()
Internet zorla gel kölem ol diyor![]()
an itibariyle bonkör telefon şirketim internet Gb sini 2 buçuk kata çıkardıyolda video bile izleyebilirim
Ekli dosyayı görüntüle 58774
4 GB olacaktı sözde ve son kaç ay 8 GBydi ve bu ay yine 4 e inecekti ama 10 yapmaya karar verilmişYaa bende böyle bir telefon şirketi istiorum ne güzelmişş
4 GB olacaktı sözde ve son kaç ay 8 GBydi ve bu ay yine 4 e inecekti ama 10 yapmaya karar verilmiş
okulda hastanede kütüphanede wifiye bağlanıyor zaten oyüzden çok tüketmiyorum telefondakiniAma yaza çok dışardayız. Ozaman bol bol kullanırım
![]()
Şanslısın keyfini çıkar4 GB olacaktı sözde ve son kaç ay 8 GBydi ve bu ay yine 4 e inecekti ama 10 yapmaya karar verilmiş
okulda hastanede kütüphanede wifiye bağlanıyor zaten oyüzden çok tüketmiyorum telefondakiniAma yaza çok dışardayız. Ozaman bol bol kullanırım
![]()
Ohh ne güzel bende bağ evinde net olsun istiyorum olmuyor oda ya
iki saat sonra sizinle keyfini çıkarırımŞanslısın keyfini çıkar![]()
Oluriki saat sonra sizinle keyfini çıkarırım
Şimdi öğrencilere sınav yaptıracam. Yaklaşık 2 saat sonra ev yolundayken buralardaysanız sohbet ederiz
Turkuazz senle geçen yapamadığımız sohbeti yaparız![]()
iki saat sonra sizinle keyfini çıkarırım
Şimdi öğrencilere sınav yaptıracam. Yaklaşık 2 saat sonra ev yolundayken buralardaysanız sohbet ederiz
Turkuazz senle geçen yapamadığımız sohbeti yaparız![]()
Bende istiyorum. Hangi şirket o?Internet zorla gel kölem ol diyor![]()
an itibariyle bonkör telefon şirketim internet Gb sini 2 buçuk kata çıkardıyolda video bile izleyebilirim
Ekli dosyayı görüntüle 58774
Mesajda yazılı, ComviqBende istiyorum. Hangi şirket o?![]()