Rihanna'dan Snapchat'a Ayar!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Rihanna başkan onların biletini kesmiş:A:A @sokak sanati

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Forum takılmış galiba :A:A

Seni 19. yüzyıla transfer edelim o zaman :A:A Yani, avrupalılar genelde telefon bağımlılarıdır, senin öyle olmaman biraz şaşırttı :A

Ben bağımlı olmamak için telefonuma internet paketi koymuyordum ama iş nedeniyle son 1 yıldır sınırsız mesaj ve konuşma paketi ayarlayınca bol internet paketide yükleniyor, yolda bile bakıyorum foruma buyüzden :A @MEnes ile az sohbetler etmedik ben yoldayken :A:A
Forum ve twitter haricinde 3. bir hesap olsun istemiyorum ama dediğim gibi instagramı belki açarım zamanla :D
Internet zorla gel kölem ol diyor :A :A
an itibariyle bonkör telefon şirketim internet Gb sini 2 buçuk kata çıkardı :A yolda video bile izleyebilirim :A
20180322_124652.png

:F:FYaa bende böyle bir telefon şirketi istiorum ne güzelmişş
4 GB olacaktı sözde ve son kaç ay 8 GBydi ve bu ay yine 4 e inecekti ama 10 yapmaya karar verilmiş :A:F
okulda hastanede kütüphanede wifiye bağlanıyor zaten oyüzden çok tüketmiyorum telefondakini :A Ama yaza çok dışardayız. Ozaman bol bol kullanırım :A

4 GB olacaktı sözde ve son kaç ay 8 GBydi ve bu ay yine 4 e inecekti ama 10 yapmaya karar verilmiş :A:F
okulda hastanede kütüphanede wifiye bağlanıyor zaten oyüzden çok tüketmiyorum telefondakini :A Ama yaza çok dışardayız. Ozaman bol bol kullanırım :A

:F:FOhh ne güzel bende bağ evinde net olsun istiyorum olmuyor oda ya

Şanslısın keyfini çıkar:A:A

iki saat sonra sizinle keyfini çıkarırım :A
Şimdi öğrencilere sınav yaptıracam. Yaklaşık 2 saat sonra ev yolundayken buralardaysanız sohbet ederiz :A
Turkuazz senle geçen yapamadığımız sohbeti yaparız :A

:Fanacımm sen okuldanmı bizle sohbet ediyon bende evdesin sanıyorum ben buralardayım cnm listemi yapayım sen anlat karadenizi izler gelirim sohbet ederiz:Dkolay gelsin sana öğrencilerine başarılar

Bende istiyorum. Hangi şirket o? :A
Mesajda yazılı, Comviq :A:A
Çok bonkör. Kontör yüklerdim hep. Sonra sabit abobemang gibi birşey seçince beleşe tefon kaptım :A zaten kontör yüklerken şimdiki fiyat kadar harcıyordum aylık :A Yılı bitince yenilerim yine kaparım telefon :F