Instagram, Whatsapp ve burası.
Arada da twitter
O değilde facede hala takılan var mıdır
Instagram, Whatsapp ve burası.
İnstagram kullanıyordum ama o da sıktı
Ozaman ben uzak durayımInstagram şuanki en popüler uygulama oldu, girersen birdaha çıkamazsın
Bu sıkıcı havada ve sıkıcı insanlarla birlikte yaşayınca telefona bağımlı olmamak elde değil.Bende genelde dışarıya kulaklıkla çıkmazsam kendimi müziksiz çıplak hissediyorum.
![]()
Yazın tekmeyi attım facebookaInstagram, Whatsapp ve burası.
Arada da twitter
O değilde facede hala takılan var mıdır![]()
Ama var sonuçta?İnstagram kullanıyordum ama o da sıktı![]()
Ney varAma var sonuçta?
Forumdan başka yerin yokmu senin?![]()
Twitterin atmosferine alışmıştım bi ara ama sonradan nedense bıraktım ve hiç girmedim.Ozaman ben uzak durayım
Ben forumda olmadığım zamanlar benim için twitteri kullanmamalarına rağmen gelenler oluyordu. Bende onlar için instagramı düşünüyordum ama kendime güvenmiyorumbu aralar arada vermiyorum foruma, kalsın bir süre daha
Buraya vakit ayıramayacak kadar yoğun bir sürece girersem ozaman düşünürüm belki.
Forumda yine çok aktif olmaya başladım, twitter azaldı. 2 yerde aynı oranda aktif olamıyorum![]()
2009 yılında açmıştım facebook'u. O zamanlar az kişi biliyordu bende hergün 5-6 saat takılırdım, eskiden çok kullanılırdı dediğin gibi ama modası geçti işte. Ben zaten o koyu mavi rengini hiç sevmedim facebookun.Yazın tekmeyi attım facebookabie kere bile hesabı geri açsammı diye düşünmedim
Üniversite zamanı çok kullanıyorduk. Grup sayfası ayarlayıp az ders çalışmadık.
Aslında resmi yerlere face üzerinden sorular sorulup bilgiler ediniyor hala ama idare ediyorum başka türlü![]()
twitter olsaydı keşke.Ney varyok işte bıraktım hepsini face ve Twitter'ı bırakalı çok oldu zaten
![]()
![]()
Başka yerde konuştuğun an helede en samimi olduklarınla işte ozaman foruma pek girmeyi istemiyor insanTwitterin atmosferine alışmıştım bi ara ama sonradan nedense bıraktım ve hiç girmedim.Kalıcı olmayı başarmak zor işte.
Aman bende kimseye vermedim hesabımı, burada konuşuyoruz zaten başka yerler gereksiz geliyor bana da![]()
ben geç üye oldum. Daha bir kaç sene tek kullandım2009 yılında açmıştım facebook'u. O zamanlar az kişi biliyordu bende hergün 5-6 saat takılırdım, eskiden çok kullanılırdı dediğin gibi ama modası geçti işte. Ben zaten o koyu mavi rengini hiç sevmedim facebookun.![]()
Olsa bile ben kaybolduğum zaman her yerden kayboluyorum yani buraya özel değiltwitter olsaydı keşke.
kaybolduğunda bulurdum seni![]()
Özel mesaj seçeneği var işteBaşka yerde konuştuğun an helede en samimi olduklarınla işte ozaman foruma pek girmeyi istemiyor insan![]()
ha ozaman ayrıOlsa bile ben kaybolduğum zaman her yerden kayboluyorum yani buraya özel değil![]()
![]()
Twitterde sadece reelde olmayanlar var ve muhabbet ettiklerim.Özel mesaj seçeneği var işteBen nedense reelde bağım olmayanlarla instagramımı paylaşmıyorum çünkü instagram reel hayatla ilgili bir uygulama, bana biraz absürt geliyor. Bence en iyisi forumda takılmak
![]()
Çok boş insanlarla doldu orası o yüzden bıraktım önceden ne güzeldiha ozaman ayrı
Bne twitteri gündemi takip etmek için kullanırım ve burdan kaybolsamda orda oluyorum. En azından gece uyumadan bakarım![]()
Benimki korumalı adres. Dolu olan insanlar ekliyorumÇok boş insanlarla doldu orası o yüzden bıraktım önceden ne güzeldi![]()
![]()
Takipçim çok diyorsun yaniTwitterde sadece reelde olmayanlar var ve muhabbet ettiklerim.
Belki insanlar takipçi sayıma takılıyor ama ben muhabbetim olmayan kişilerin beni takip etmesini istemiyorum![]()
İyi yapmışsın ama trendlere girince zaten boş insanlar çıkıyor karşınaBenimki korumalı adres. Dolu olan insanlar ekliyorum![]()
tam tersine az diyorumTakipçim çok diyorsun yani![]()