Reyting Tahminleri | 2. Hafta - GALA

Efendim elemeye kalan iki isim sizlerden gelen oylarla @sokak sanati ve @ozgur2113 oluyor. :)

Umut ve Özgür tahminlerinizi akşam özelden göndermeyi unutmayın, işte eleme tahminleriniz;
Hatırla Gönül (Star TV) Katsayısı Tüm Kategorilerde 10
Acil Aşk Aranıyor (Show TV) Katsayısı Tüm Kategorilerde 10
Küçük Gelin (Samanyolu TV) Katsayısı Tüm Kategorilerde 5
O Ses Türkiye (TV8) Katsayısı Tüm Kategorilerde 5

Az sonra tüm puanlar da gelecek...

@legolas9900 @hayret bi şey @denizz19 @Aserat @Çiğdem- @ÇaKıR10 @sokak sanati @batuhankaralar @ozgur2113 @Billy Kane @Bully @gözlemci

Efendim elemeye kalan iki isim sizlerden gelen oylarla @sokak sanati ve @gözlemci oluyor. :)

Umut ve Enis tahminlerinizi akşam özelden göndermeyi unutmayın, işte eleme tahminleriniz;

@legolas9900 @hayret bi şey @denizz19 @Aserat @Çiğdem- @ÇaKıR10 @sokak sanati @batuhankaralar @ozgur2113 @Billy Kane @Bully @gözlemci
aaa unutmuşum ben bunu ayoll ama bu ismi söylicektim bende :A:A:A

Efendim elemeye kalan iki isim sizlerden gelen oylarla @sokak sanati ve @gözlemci oluyor. :)

Umut ve Enis tahminlerinizi akşam özelden göndermeyi unutmayın, işte eleme tahminleriniz;

Hafta sonu tahmin yapmıyorduk hani :D

Mesaj kutuna baktım şaşırdım. :D Kimi diyecektin? :A

Umut ve Enis yazmışım ya siz yapmıyorsunuz zaten öyle bilgi amaçlı sizi etiketledim. :D
bu 2 eemeye kalanları diyecektim bende çünkü tahmin yapmadık diye konuştular:F

ayyy ama kafadan direk az tahmin yapanlar elemeye kalsa daha yi olmazmı ya bizim yazdığımız isimde olan kişi en az tahmin yapmadıysa elemeye çıkması haksızlık olmazmı
:F:F:F

Bu sefer beni ezemedin. :A

bu 2 eemeye kalanları diyecektim bende çünkü tahmin yapmadık diye konuştular:F

ayyy ama kafadan direk az tahmin yapanlar elemeye kalsa daha yi olmazmı ya bizim yazdığımız isimde olan kişi en az tahmin yapmadıysa elemeye çıkması haksızlık olmazmı
:F:F:F
Umarım @sokak sanati elenir. :A

Ama az tahmin yapıp çok tahmin yapanlardan daha yüksek puan toplayanlar var asıl onlara haksızlık olmaz mı? :F

Bu sefer beni ezemedin. :A

Umarım @sokak sanati elenir. :A

Ama az tahmin yapıp çok tahmin yapanlardan daha yüksek puan toplayanlar var asıl onlara haksızlık olmaz mı? :F
ben 5.oldum mesala 3.hafta ilk 4 giremedim güçlü rakip görüp benim adımı verdiler stratejik olarak yanı ben 5.olduğum halde ismim verildi diye eleme adayı olmam biraz tuhaf açar bence @denizz19 ilk 4 ten dıaşrı çıakr çıkmaz hepimiz onun adını vericez mesala anlaştık @Bully ile :A:A:A

ben 5.oldum mesala 3.hafta ilk 4 giremedim güçlü rakip görüp benim adımı verdiler stratejik olarak yanı ben 5.olduğum halde ismim verildi diye eleme adayı olmam biraz tuhaf açar bence @denizz19 ilk 4 ten dıaşrı çıakr çıkmaz hepimiz onun adını vericez mesala anlaştık @Bully ile :A:A:A
Bizim yarışmacılarımız öyle senin gibi kötü şeyler düşünmez merak etme. :A

Sus bakayım sen isim vermeyi unutmuş ya benim adım çıksaydı sorardım o zaman sana. :T: