42. mesaja bak.![]()
O hayat benim. Niye yok. Şike resmen.ss
42. mesaja bak.![]()
Her hafta o mu olacak farklılık olsun dedim ona kalırsa Evli ve Öfkeli de yok.O hayat benim. Niye yok. Şike resmen.ss
Her hafta o mu olacak farklılık olsun dedim ona kalırsa Evli ve Öfkeli de yok.![]()
Geçen hafta yoktu sanırım.AAA var ama her hafta.![]()
Geçen hafta yoktu sanırım.
Geçen hafta dizi yayınlanmamıştı yastan dolayı zaten.![]()
Yok artık. 😱Bu arada @sokak sanati oylarını ilk sayfada paylaşmış gözümden kaçmış onun oylarını ve son dakika oylarını ekleyince sonuçlar değişti.
@gözlemci bu hafta @ozgur2113 ile aynı sayıda elenmesi için yazılmış yani 4 kişi isim vermiş. Bu durumda toplam puanlara bakılıyor gözlemci 103 puan, Özgür 35 puan toplamış bu hafta o yüzden eleme Özgür ile Umut arasında olacak. Duyurulur bu ufacık hatadan dolayı özür dilerim.![]()
Bu arada @sokak sanati oylarını ilk sayfada paylaşmış gözümden kaçmış onun oylarını ve son dakika oylarını ekleyince sonuçlar değişti.
@gözlemci bu hafta @ozgur2113 ile aynı sayıda elenmesi için yazılmış yani 4 kişi isim vermiş. Bu durumda toplam puanlara bakılıyor gözlemci 103 puan, Özgür 35 puan toplamış bu hafta o yüzden eleme Özgür ile Umut arasında olacak. Duyurulur bu ufacık hatadan dolayı özür dilerim.![]()
Yok artık. 😱
Demiştim sokakcığımı evine gönderecem diyeBu arada @sokak sanati oylarını ilk sayfada paylaşmış gözümden kaçmış onun oylarını ve son dakika oylarını ekleyince sonuçlar değişti.
Hiç sorma zor yırttık
Ne oldu sana yarışma şevki geldi Özlem'e benzettim diye mi.
Artık iş Özgür'de bitiyor.Demiştim sokakcığımı evine gönderecem diye
Hiç sorma zor yırttık![]()
Hiç şaşırmadım ben nedense.Bu arada @sokak sanati oylarını ilk sayfada paylaşmış gözümden kaçmış onun oylarını ve son dakika oylarını ekleyince sonuçlar değişti.
Tühh ben yollayacaktım evineNe oldu sana yarışma şevki geldi Özlem'e benzettim diye mi.
@Bully sen anladın.
Artık iş Özgür'de bitiyor.![]()
Ne oldu sana yarışma şevki geldi Özlem'e benzettim diye mi.
@Bully sen anladın.
Artık iş Özgür'de bitiyor.![]()
Sen hiç merak etme eleyecem onu.Hiç şaşırmadım ben nedense.![]()
@ozgur2113 desteğim seninle kardeşim En Favori Üye'de seni eleyen kişiden intikam alman şart.![]()
![]()
Hiç şaşırmadım ben nedense.![]()
@ozgur2113 desteğim seninle kardeşim En Favori Üye'de seni eleyen kişiden intikam alman şart.![]()
![]()
Sen hiç merak etme eleyecem onu.![]()
Çok beklersin.Haftaya düelloya davet ediyorum seni.![]()
Çok beklersin.![]()
Offff hep sana denk geliyor ya illa bir yerlerden görüyorsun görme diye etiketlemedim yine gördün.Hiç şaşırmadım ben nedense.![]()
![]()
Kaan benim hatalarıma hep şahit olan bir arkadaşımız da o yüzden etiketledim.Bully ne alaka.s
Aynen Özlem olayından.Herkes şampiyon görsün diyesim geldi.
![]()