Ben zirvenin sahibiyim![]()
Benden korkmazsın o zaman. B hafta düello yapalım.
Ben zirvenin sahibiyim![]()
Sihirli kelimenin Özlem Özden olduğunu bilsem demez miydim.Avcunu yala.
Bu hafta seni ilk 4 dışına itip eleyecem.@mrt-06 ilk başta beni böyle gaza getirsen suan 1. Olurdum.
Hiç iyi bir sunucu değilsin söylim.
(Kendi kendini pohpohlayan yarışmacı.😎)
Sihirli kelimenin Özlem Özden olduğunu bilsem demez miydim.![]()
Aynen ben de çok seviyorum birde Acun'un İBS'sini kabul etmeyince sevgim 2 kat arttı.Kadın tam bir idol yaa.![]()
Aynen ben de çok seviyorum birde Acun'un İBS'sini kabul etmeyince sevgim 2 kat arttı.![]()
Yok sevmediğim insanlarla bir arada olup sinirlerimi bozmak istemiyorum, TV'den izlemesi daha zevkli olacak o yüzden katılmıycam dedi.Jüri olmalıyım demiş galiba.![]()
Yok sevmediğim insanlarla bir arada olup sinirlerimi bozmak istemiyorum, TV'den izlemesi daha zevkli olacak o yüzden katılmıycam dedi.![]()
Ben Twitter'ını aktif olarak takip ediyorum, ordan biliyorum.O zaman ben salladın bu duyumu.![]()
Ben Twitter'ını aktif olarak takip ediyorum, ordan biliyorum.
Ama bu dediğini de demiştir bence geyiğine.![]()
Gecmis olsun.Baska sıkıntılar çıkıyor dendi.![]()
Gecmis olsun.
Bende kucukken aldirdim bademcikleri. Ameliyata hic bulasma derim ben 1 gun hastane de yattim hayatimin en zor gunlerinden biriydi basin catliyor uykunda konusuyosun surekli süt iciriyorlar su yemek hicbirsey yok anlatamam yani sakin aldirmayi deneme en kucuk seyde hasta oluyosun o kesilen yerlerin iltihab tutma ihtimali var o bademciklerin sismesinden daha kotu. Benim Aralık-Ocak-Şubat aylarinda faranjitim hic gecmiyor her vakit hastayim. Pazar gunu yine hasta oldum bugun evde yatiyorum.