Reyting Tahminleri | 2. Hafta - GALA

Ben Twitter'ını aktif olarak takip ediyorum, ordan biliyorum. :A

Ama bu dediğini de demiştir bence geyiğine. :F

Bu arada bu sonuçları günlük açıklasanıza. 4-5 gün sonuç bekleyince heyecan gidiyor.ss Naptım diye günlük görsek Perşembe Cuma gazımiz kesilmeZ. :D

Baska sıkıntılar çıkıyor dendi.:(
Gecmis olsun.

Bende kucukken aldirdim bademcikleri. Ameliyata hic bulasma derim ben 1 gun hastane de yattim hayatimin en zor gunlerinden biriydi basin catliyor uykunda konusuyosun surekli süt iciriyorlar su yemek hicbirsey yok anlatamam yani sakin aldirmayi deneme en kucuk seyde hasta oluyosun o kesilen yerlerin iltihab tutma ihtimali var o bademciklerin sismesinden daha kotu. Benim Aralık-Ocak-Şubat aylarinda faranjitim hic gecmiyor her vakit hastayim. Pazar gunu yine hasta oldum bugun evde yatiyorum.

Gecmis olsun.

Bende kucukken aldirdim bademcikleri. Ameliyata hic bulasma derim ben 1 gun hastane de yattim hayatimin en zor gunlerinden biriydi basin catliyor uykunda konusuyosun surekli süt iciriyorlar su yemek hicbirsey yok anlatamam yani sakin aldirmayi deneme en kucuk seyde hasta oluyosun o kesilen yerlerin iltihab tutma ihtimali var o bademciklerin sismesinden daha kotu. Benim Aralık-Ocak-Şubat aylarinda faranjitim hic gecmiyor her vakit hastayim. Pazar gunu yine hasta oldum bugun evde yatiyorum.

Bende araştırmalarım sonucu o kararı verdim zaten. Çok daha kötü tan etkileri varmış.:(
Bademcik şiştiğinde 2 gün sıcak dur geçiyor. Daha kötüsü ile uğraşmak istemem.

Forum İstatistikleri

Konular
176,585
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy