Ben yanlış anımsamışım demek.![]()
Yaptım ben tahminimi o zaman.
Ben yanlış anımsamışım demek.![]()
aaa unutmuşum ben bunu ayoll ama bu ismi söylicektim bendeEfendim elemeye kalan iki isim sizlerden gelen oylarla @sokak sanati ve @gözlemci oluyor.
Umut ve Enis tahminlerinizi akşam özelden göndermeyi unutmayın, işte eleme tahminleriniz;
Hatırla Gönül (Star TV) Katsayısı Tüm Kategorilerde 10
Acil Aşk Aranıyor (Show TV) Katsayısı Tüm Kategorilerde 10
Küçük Gelin (Samanyolu TV) Katsayısı Tüm Kategorilerde 5
O Ses Türkiye (TV8) Katsayısı Tüm Kategorilerde 5
Az sonra tüm puanlar da gelecek...
@legolas9900 @hayret bi şey @denizz19 @Aserat @Çiğdem- @ÇaKıR10 @sokak sanati @batuhankaralar @ozgur2113 @Billy Kane @Bully @gözlemci
Hafta sonu tahmin yapmıyorduk haniEfendim elemeye kalan iki isim sizlerden gelen oylarla @sokak sanati ve @gözlemci oluyor.
Umut ve Enis tahminlerinizi akşam özelden göndermeyi unutmayın, işte eleme tahminleriniz;
Hatırla Gönül (Star TV) Katsayısı Tüm Kategorilerde 10
Acil Aşk Aranıyor (Show TV) Katsayısı Tüm Kategorilerde 10
Küçük Gelin (Samanyolu TV) Katsayısı Tüm Kategorilerde 5
O Ses Türkiye (TV8) Katsayısı Tüm Kategorilerde 5
Az sonra tüm puanlar da gelecek...
@legolas9900 @hayret bi şey @denizz19 @Aserat @Çiğdem- @ÇaKıR10 @sokak sanati @batuhankaralar @ozgur2113 @Billy Kane @Bully @gözlemci
Mesaj kutuna baktım şaşırdım.aaa unutmuşum ben bunu ayoll ama bu ismi söylicektim bende![]()
Umut ve Enis yazmışım ya siz yapmıyorsunuz zaten öyle bilgi amaçlı sizi etiketledim.Hafta sonu tahmin yapmıyorduk hani![]()
He tamam canımMesaj kutuna baktım şaşırdım.Kimi diyecektin?
Umut ve Enis yazmışım ya siz yapmıyorsunuz zaten öyle bilgi amaçlı sizi etiketledim.![]()
bu 2 eemeye kalanları diyecektim bende çünkü tahmin yapmadık diye konuştularMesaj kutuna baktım şaşırdım.Kimi diyecektin?
Umut ve Enis yazmışım ya siz yapmıyorsunuz zaten öyle bilgi amaçlı sizi etiketledim.![]()
Bu sefer beni ezemedin.He tamam canım![]()
Umarım @sokak sanati elenir.bu 2 eemeye kalanları diyecektim bende çünkü tahmin yapmadık diye konuştular
ayyy ama kafadan direk az tahmin yapanlar elemeye kalsa daha yi olmazmı ya bizim yazdığımız isimde olan kişi en az tahmin yapmadıysa elemeye çıkması haksızlık olmazmı
![]()
ben 5.oldum mesala 3.hafta ilk 4 giremedim güçlü rakip görüp benim adımı verdiler stratejik olarak yanı ben 5.olduğum halde ismim verildi diye eleme adayı olmam biraz tuhaf açar bence @denizz19 ilk 4 ten dıaşrı çıakr çıkmaz hepimiz onun adını vericez mesala anlaştık @Bully ileBu sefer beni ezemedin.
Umarım @sokak sanati elenir.
Ama az tahmin yapıp çok tahmin yapanlardan daha yüksek puan toplayanlar var asıl onlara haksızlık olmaz mı?![]()
Bizim yarışmacılarımız öyle senin gibi kötü şeyler düşünmez merak etme.
Teşekkürler kardeşim benim@gözlemci kardeşime başarılar diliyorum tahmininde.![]()
Sus bakayım sen isim vermeyi unutmuş ya benim adım çıksaydı sorardım o zaman sana.
Umarım bu hafta @sokak sanati elenir Eniscim arkandayız sana güveniyoruz güzel tahminler yapacağına inanıyoruz.
Bende öyle umuyorum sokakcığımı sokağına geri göndericemUmarım bu hafta @sokak sanati elenir Eniscim arkandayız sana güveniyoruz güzel tahminler yapacağına inanıyoruz.#UmutGoHome
Canım sen halay çekeceksin.Ne yapıcaz şimdi biz.@mrt-06
Canım sen halay çekeceksin.Tövbe tövbe her hafta Özlem Özden gibi elemeye kalıyorsun hala ne yapacağını bilmion mu?
![]()
42. mesaja bak.Bu aksam ki dizilerden hangilerini tahmin edicem. Onu soruyorum![]()