NBC Revolution 2. Sezon Yorumları

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,407
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
Elektrik bir anda kesilseydi neler oldu sorusuna yanıt arayan bilim kurgu dizisi Revolution, ikinci sezonuyla Amerika'da NBC kanalında yayınlanmaya devam ediyor.

Dizinin ikinci sezonuna dair yorum ve paylaşımları sezon boyunca bu başlık altından yapabilirsiniz...

a4.bp.blogspot.com__YUC4kyFEpeA_UeyK3X11SbI_AAAAAAAAACM_75quP3ThSk4_s1600_Revolution_Season_2.jpg

İlgili üyeler: @Forumdash @xemrexxx @BesaleT

Ekli dosyalar

• a4.bp.blogspot.com__YUC4kyFEpeA_UeyK3X11SbI_AAAAAAAAACM_75quP3ThSk4_s1600_Revolution_Season_2.jpg
    a4.bp.blogspot.com__YUC4kyFEpeA_UeyK3X11SbI_AAAAAAAAACM_75quP3ThSk4_s1600_Revolution_Season_2.jpg
    93.3 KB · Hit: 485
En son izlediğimiz konusundaki yorumumu buraya yapıştıralım mı şimdiden:X

2.bölüm iyiydi ama işler baya karıştı amerikan hükümeti olduğunu söyleyenler geldi kafa avcıları geldi başka birileri daha geldi :D dizi iyice fantastik odlu son sahne ile .:A @Forumdash miles eline üzüldüm uzun süre dövüşmez artık charlie ile yeni adamın sahnelerini bekliyoruz merakla :A

İzledim bu 2.bölüm iyiydi. Biraz olsun izlettirme çabalari vardi hani:X İllu yeri gördüm @xemrexxx sadece muhurlu yeri değil mektupta arapçaydı 😱 Merak uyandırıcıydı o kısımlar:X 2.sezon başlaması yine 1.sezon başlangıcı gibi iyi bakalım ara verip geri döndüklerinde nolcak?

İzledim bu 2.bölüm iyiydi. Biraz olsun izlettirme çabalari vardi hani:X İllu yeri gördüm @xemrexxx sadece muhurlu yeri değil mektupta arapçaydı 😱 Merak uyandırıcıydı o kısımlar:X 2.sezon başlaması yine 1.sezon başlangıcı gibi iyi bakalım ara verip geri döndüklerinde nolcak?
miles reyiz kötü oldu ama :F