destere yetmez bunlarabir kız diğer kızı döverken ne kadar üzüldüm biliyormusun? hiç bir kız bu kadar kolay harcanmamalı hepsini değerlendirmek lazımçok duygusal bir insanım! ikisinide insan bir yastıkta korumaya almak istiyor
destere yetmez bunlarabir kız diğer kızı döverken ne kadar üzüldüm biliyormusun? hiç bir kız bu kadar kolay harcanmamalı hepsini değerlendirmek lazımçok duygusal bir insanım! ikisinide insan bir yastıkta korumaya almak istiyor
bu ikisi neyki daha bunlara ek olarak üç beş tanesinide yedeğe almam lazımdestere yetmez bunlara
Kaç puan verdinbölümü dün akşam izledim @Çiğdem- izlese kahrolur mahvolurdu
emily ile taylor kavga etti amaparlak daniel öldüvicky çok üzülecek
silah sesi gelmese david vicky i zehirleyidi vay totoş.ss
nolan ile louise iyi arkadaş oldu ilerletmelerini bekliyiz
margaux babasız çocuk doğuracak yardım lazım kızcağıza
@destere spoideki son cümle senin için
@Harunnn60
8.4 ölecek kişiyi çok belli ettilerKaç puan verdin
Ya Emre sen hiç soruyorsun sen neden izleyemiyorsun diye8.4 ölecek kişiyi çok belli ettiler
internetin yoktur ya da sınava hazırlanıyondurYa Emre sen hiç soruyorsun sen neden izleyemiyorsun diyene kadar Meraksızsın
Internetim yokinternetin yoktur ya da sınava hazırlanıyondur
totoşlar bıraktı diziyi .ssInternetim yokama dikkatimi çekti kendi başına yorumlasıyon buralarda
Tmm ben yakinda gelicem merak etme gerçi benide çok aramiyorsun amatotoşlar bıraktı diziyi .ss
5 bölümden sonra olaylar dahada büyüyecekRevenge 1x2 ve 1x3 bölümleri izledim gayet iyiydi
Dizi güzel ilerliyor ..1x3 Amanda yavaş yavaş intikamını alıyor Senatör Kingsly şutlandı
Öylesine ilk bölüme bakayım demiştim hoşuma gitti dizi çok süper ilerliyor5 bölümden sonra olaylar dahada büyüyecekmutlaka izle
evet çok güzel dizi , biraz 3.sezonu kötü ama bırakma derim ben çünkü 4.sezonu çok iyi gidiyor zaten 22 bölüm ve 40 dakika her bölümÖylesine ilk bölüme bakayım demiştim hoşuma gitti dizi çok süper ilerliyor
Diziye PLL ve The Killing ile birlikte başladım ama bunu izlemeye devam ediyorum Emily Thorne iyi gidiyor
Aynen devam ederim tatilde de sezonu bitiririm herhalde G.O.T. 'un da 4 sezonunu birden bitirmiştimevet çok güzel dizi , biraz 3.sezonu kötü ama bırakma derim ben çünkü 4.sezonu çok iyi gidiyor zaten 22 bölüm ve 40 dakika her bölüm
umarım devam edersinAynen devam ederim tatilde de sezonu bitiririm herhalde G.O.T. 'un da 4 sezonunu birden bitirmiştim
Ederim ederim The Killing kaldı ama ona da daha sonra bakarım : ))umarım devam edersin
off emre canım çekti şimdi4x11 i izledim
daniel i da gömdük. margaux duygulandırdı.louise üzgün olsa da boobsları üzüntünün önüne geçti nolana taşındı vicky nin istediği zarfı aldı ama vicky kullanmak istemedi louise zarfı açar işlerin içine dahil olur.malcolm black amca iyi bir giriş yaptı. david totoşu hiç güvn vermiyi keşke ölse.ss charlotte tamamen çıktı galiba abisinin cenazesine bile gelmedi.
point:8.5
@Harunnn60 @Çiğdem- @Nisa @destere
kadın her yerde aynı baksanıza davidin kafası nasıl şişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?