ABC Resurrection 2. Sezon Yorumları

2x7

Bir önceki bölüme göre daha güzeldi, olaylar olaylar. :)

Yav bu Belammy'in kardeşi zenci kız çocuğuydu. Belammy bölümde Maggie'ye ilacı onun üstünde denememeliydim, onunla yaşadığımız onca şeyden sonra onu kaybetmeyi göze alamadım dedi. Maggie tabii Tom'a söyledin geri döndüğünüde bana niye söylemedin diye Belammy'e atar yaptı. :)

@destere Henry amcamıza yardım edecek kişinin Margaret büyükbabasını canlı canlı yakmış, Rachael ve kendisinin rüyasında gösterdi, bu kadar ileriye gideceğini tahmin etmemiştim baya kötücü çıktı. Brian adlı vatndaşın kuzenim dediği kişi de (Henry'e hesapta yardım edecek olan) büyükbabasıymış, yani yanan kişi geri dönmüş. :)

Vay arkadaş Tom'un karısıda bebeği olmuyor ya Rachael'i değilde çocuğun sağlığını düşünüyormuş, açıkgöze bak Rachael ölecek o da bedava çocuk sahibi olacak. :)

Virüs normal vatandaşlarada bulaştı, umarım Türkiye'ye gelmez. :)

8/10

@yatutarsa @destere @xemrexxx @sürgünüm @yatutarsa
7.bölümü izledim
tomun karısımı iyileştiriyor racheeli onun karnına elini getirdikten sonra iyileşti çünkü aaaa😱😱😱😱 clarc mıdır nedir geri dönenlere karşı milleti kışkırtıyor ilks ezon finalinde şerif geri dönenleri toplamaya çalısmıstı şimdi clarc ve diğerleri geri dönenleri yakalamak isticekelr galiba aaa bellamw de artık geri dönenlerden maggieye söylemedi çünkü maggie artık dostu oalrak değil geri dönenelrden biri gözüyle bakıcaktı bellamwye oyüzden söylemedi bence ayoll maggiede hiç zeka yokki durumu anlayamıyor 🙂🙂🙂 jacop ilk sezon çok zeki her olayı çözen bir çocuktu 2.sezon nerdeyse hiç yok ve saçma sapan hareketler yapıyor senaristler jacopa yeniden odaklanmalılar bence 🙂🙂🙂

2x7. bölüm

çok güzel bir bölümdü bu hafta izlediğim diziler arasında öne çıkan dizilerden biriydi ..

margaret karakterini sevmesemde dizinin heyecan unsuru :)
barbara gitti rachael maggie ye eşlik ediyor güzellik standardı düşmesin diye :)

margaret in zamanında yediği hurmalar margaret i tırmalamaya devam ediyor
olayda ilginç olan kısım rachael in geçmişe ait kabus görmesiydi oysa o dönemlerde rachael yaşamamıştı o sahneler nasıl rüyasına girdi acaba ?
henry ile iş ortaklığı yapan brian adison adlı vatandaş zamanında margaret in yaktığı adamın torunuymuş yalnız margaret evde gördüğü resimde olayı çözdü tuzağa düşmeyecektir zeki kadın :)
rachael in kurtulmasına bebeğin doğacak olmasına sevindim ilk kez nurtopu gibi dönenlerden pırtlayan bir bebeğimiz olacak, umarım rachael kadar güzel bir kız beybi olur :)

@sürgünüm , ben elaine i sanırım kart şerife kaptıracağım fred adlı kazma devamlı kızın peşinde dolaşıyor :)

maggie ye çatmak için nasılda bahaneler bulmuşsun @Çiğdem- :) kıza salak demişsin oysa maggie orda haklı diyorki belamy e gidip herşeyi tom salağına anlatıyon bana niye anlatmıyorsun diyor. bence maggie sonuna kadar haklı, hatta o kadar haklıki sarılıp maggie yi öpesim var :))

@xemrexxx nin favorisi karpuz kafalı belamy bence tomdan hoşlanıyor :) maggie nin burnunun dibinden ayrılıp tomla oynaşsa hak yerini bulur:)

carl adlı polis ray ve arkadaşlarının gazına geldi gaza geldikçe çevredekilere gaz verdi sanırım bizim gazmanlar geri dönenlerin evlerini işaretleyip öldürmeyi planlıyor
margaret kesinlikle kurtulur tek endişem rachael e bişey olmasın olmamalı :)

janine güzel kadın iyiniyetli kadın @sürgünüm orda janine in beleşe çocuğa konmak istediğini düşünmüş ama bence öyle değil, janine tom salağının rachael in peşinde koşturmasına aldırış etmeden, doğacak çocuğu ve rachael i kabul etmesi kadının güzel bir kalbi olduğuna işaret kadının kalbini seviyorum :)) hatta kalbinin üstündeki tümseği seviyorum :) o derece :)

jacob bu bölümde etkisizdi bizim ömerçip bir kaç bölümdür etkisiz eleman :)

Son düzenleme:
2x7. bölüm

çok güzel bir bölümdü bu hafta izlediğim diziler arasında öne çıkan dizilerden biriydi ..

margaret karakterini sevmesemde dizinin heyecan unsuru :)
barbara gitti rachael maggie ye eşlik ediyor güzellik standardı düşmesin diye :)

margaret in zamanında yediği hurmalar margaret i tırmalamaya devam ediyor
olayda ilginç olan kısım rachael in geçmişe ait kabus görmesiydi oysa o dönemlerde rachael yaşamamıştı o sahneler nasıl rüyasına girdi acaba ?
henry ile iş ortaklığı yapan brian adison adlı vatandaş zamanında margaret in yaktığı adamın torunuymuş yalnız margaret evde gördüğü resimde olayı çözdü tuzağa düşmeyecektir zeki kadın :)
rachael in kurtulmasına bebeğin doğacak olmasına sevindim ilk kez nurtopu gibi dönenlerden pırtlayan bir bebeğimiz olacak, umarım rachael kadar güzel bir kız beybi olur :)

@sürgünüm , ben elaine i sanırım kart şerife kaptıracağım fred adlı kazma devamlı kızın peşinde dolaşıyor :)

maggie ye çatmak için nasılda bahaneler bulmuşsun @Çiğdem- :) kıza salak demişsin oysa maggie orda haklı diyorki belamy e gidip herşeyi tom salağına anlatıyon bana niye anlatmıyorsun diyor. bence maggie sonuna kadar haklı, hatta o kadar haklıki sarılıp maggie yi öpesim var :))

@xemrexxx nin favorisi karpuz kafalı belamy bence tomdan hoşlanıyor :) maggie nin burnunun dibinden ayrılıp tomla oynaşsa hak yerini bulur:)

carl adlı polis ray ve arkadaşlarının gazına geldi gaza geldikçe çevredekilere gaz verdi sanırım bizim gazmanlar geri dönenlerin evlerini işaretleyip öldürmeyi planlıyor
margaret kesinlikle kurtulur tek endişem rachael e bişey olmasın olmamalı :)

janine güzel kadın iyiniyetli kadın @sürgünüm orda janine in beleşe çocuğa konmak istediğini düşünmüş ama bence öyle değil, janine tom salağının rachael in peşinde koşturmasına aldırış etmeden, doğacak çocuğu ve rachael i kabul etmesi kadının güzel bir kalbi olduğuna işaret kadının kalbini seviyorum :)) hatta kalbinin üstündeki tümseği seviyorum :) o derece :)

jacob bu bölümde etkisizdi bizim ömerçip bir kaç bölümdür etkisiz eleman :)
Bi bırak Allah'ını seversen kadının kalbini severmiş, ben seni bilmezmiyim :) ama Rachael gibi biri dururken ona bakmanda ilginç doğrusu. Önceki bölümlerde Janine'nin çocuğunun olmadığını öğrenmiştik, bu bölümde Rachael'in karnına dokundu bebek ve annesi sağlığına kavuştu var bu kadında bir numaralar. :)

Bi bırak Allah'ını seversen kadının kalbini severmiş, ben seni bilmezmiyim :) ama Rachael gibi biri dururken ona bakmanda ilginç doğrusu. Önceki bölümlerde Janine'nin çocuğunun olmadığını öğrenmiştik, bu bölümde Rachael'in karnına dokundu bebek ve annesi sağlığına kavuştu var bu kadında bir numaralar. :)
rachael i öve öve bitiremedim rachael zaten süper :) ama yani janine in kalbinide seviyorum hatta dahada ayrıntıya girmiştim kalp konusunda üstteki yorumda :)

janine in rachael in karnına dokunması rachael in iyileşmesi mantıkla açıklanmaz kalp gözüyle bakmak lazım olayın orasına burasına :)) Tanrı bile janine den yana :)

2x7

çok iyi bölümdü
margeret "grandpa"nın geri döndüğünü fark etti. en son sahne iyiydi, grandpa bir yandan dönenlerin düşmanları bir yandan.. iyice karışacak ortalık :X ray nasıl virüse yakalandı anlayamadım (b) bir ayrıntı dikkatimi çekti ama neyse :D
bölümde kısacık bir öpüşme sahnesi vardı peder ve karısı arasında belki şimdi hatırlamazsınız bile ama tam o sırada odaya girilir mi? zamanlama müthiş :F
9/10

2x7

çok iyi bölümdü
margeret "grandpa"nın geri döndüğünü fark etti. en son sahne iyiydi, grandpa bir yandan dönenlerin düşmanları bir yandan.. iyice karışacak ortalık :X ray nasıl virüse yakalandı anlayamadım (b) bir ayrıntı dikkatimi çekti ama neyse :D
bölümde kısacık bir öpüşme sahnesi vardı peder ve karısı arasında belki şimdi hatırlamazsınız bile ama tam o sırada odaya girilir mi? zamanlama müthiş :F
9/10
margaret umarım rachael le işbirliği yapar grandpa ya karşı ? margaret rachael e düşman olursa gül gibi rachael i kaybederzi :)

öyle görünüyor, margeret bir kez daha grandpa'yı yok edecek herhalde :) ama bitmiyorlar ki.. :))
o dediğin ray kısmını bende anlaamdım niye ona bulaştı virüs acaba virüs değişimemi uğruyor herkesimi etkileyecek ? ama ray e bulaşması sevindrici gelişme o vatandaşı sevemedim bir türlü :)

o dediğin ray kısmını bende anlaamdım niye ona bulaştı virüs acaba virüs değişimemi uğruyor herkesimi etkileyecek ? ama ray e bulaşması sevindrici gelişme o vatandaşı sevemedim bir türlü :)
carl konuşma yaparken tuhaf biri de onları izliyordu o bulaştırdı ray e ve bence hükümetin adamıydı bunu yapan, deney yapıyorlar normal insanlara da etki ediyor mu diye. yakında karantinaya alınılırsa al başına ikinci bir under the dombıra.. :)

carl konuşma yaparken tuhaf biri de onları izliyordu o bulaştırdı ray e ve bence hükümetin adamıydı bunu yapan, deney yapıyorlar normal insanlara da etki ediyor mu diye. yakında karantinaya alınılırsa al başına ikinci bir under the dombıra.. :)
julia yı hatırlattın bana, oldumu şimdi? lodos vurmuş kara döndük :)

2x7 yi izledim akıcı bölümlerden sonra sıkıcı geldi
@destere dikkatli izle
yaşlı şerfi sarı kıza yavaŞ yavaş yaklaşiyi yakında bişiler olacak:A