2x7
Bir önceki bölüme göre daha güzeldi, olaylar olaylar.
8/10
Bir önceki bölüme göre daha güzeldi, olaylar olaylar.
Yav bu Belammy'in kardeşi zenci kız çocuğuydu. Belammy bölümde Maggie'ye ilacı onun üstünde denememeliydim, onunla yaşadığımız onca şeyden sonra onu kaybetmeyi göze alamadım dedi. Maggie tabii Tom'a söyledin geri döndüğünüde bana niye söylemedin diye Belammy'e atar yaptı.
@destere Henry amcamıza yardım edecek kişinin Margaret büyükbabasını canlı canlı yakmış, Rachael ve kendisinin rüyasında gösterdi, bu kadar ileriye gideceğini tahmin etmemiştim baya kötücü çıktı. Brian adlı vatndaşın kuzenim dediği kişi de (Henry'e hesapta yardım edecek olan) büyükbabasıymış, yani yanan kişi geri dönmüş.
Vay arkadaş Tom'un karısıda bebeği olmuyor ya Rachael'i değilde çocuğun sağlığını düşünüyormuş, açıkgöze bak Rachael ölecek o da bedava çocuk sahibi olacak.
Virüs normal vatandaşlarada bulaştı, umarım Türkiye'ye gelmez.
@destere Henry amcamıza yardım edecek kişinin Margaret büyükbabasını canlı canlı yakmış, Rachael ve kendisinin rüyasında gösterdi, bu kadar ileriye gideceğini tahmin etmemiştim baya kötücü çıktı. Brian adlı vatndaşın kuzenim dediği kişi de (Henry'e hesapta yardım edecek olan) büyükbabasıymış, yani yanan kişi geri dönmüş.
Vay arkadaş Tom'un karısıda bebeği olmuyor ya Rachael'i değilde çocuğun sağlığını düşünüyormuş, açıkgöze bak Rachael ölecek o da bedava çocuk sahibi olacak.
Virüs normal vatandaşlarada bulaştı, umarım Türkiye'ye gelmez.
8/10