ne bileyim ben pek istemiyim zaten recepceksini izlemek o yüzden takip etmiyim
recepler kovalasın seni ?ne bileyim ben pek istemiyim zaten recepceksini izlemek o yüzden takip etmiyim
bu hafta yayınlanmadı ama yarın yayınlanıcak 1 hafta beklemişsin 1 gece daha bekle cnm kvusucaksın maggieye az kaldı
ben baktım bu hafta yokmuş sanırım bugün yayınlanması gerekiyorduki yarın izleyelim ? bugün yayınlanmamış gibi ?bu hafta yayınlanmadı ama yarın yayınlanıcak 1 hafta beklemişsin 1 gece daha bekle cnm kvusucaksın maggieye az kaldı
geçen pazartesi yoktu evet forever gibi ertelenmişti ama yarın olucaktır zaten bölümün fragmanıda çıkmıstı geçen haftaben baktım bu hafta yokmuş sanırım bugün yayınlanması gerekiyorduki yarın izleyelim ? bugün yayınlanmamış gibi ?
Brooklyn Nine-Nine 2x08geçen pazartesi yoktu evet forever gibi ertelenmişti ama yarın olucaktır zaten bölümün fragmanıda çıkmıstı geçen hafta
yarın akşam gibi alt yazı gelir 🙂🙂🙂
eee bu dizi geçen haftada yoktu 2 haftadır nereye kaybolduBrooklyn Nine-Nine 2x08
CSI 15x07
Homeland 4x09
Madam Secretary 1x10
Once Upon a Time 4x10
The Affair 1x07
The Good Wife 6x10
The Newsroom 3x03
The Walking Dead 5x07
Transporter 2x09
bugün bunlar yayınlanmış resorection yok aralarında
senin ve @xemrexxx nin favorisi kurbağa suratlı belamy basur rahatsızlığı yaşıyormuş onu bekliyorlar sanırımeee bu dizi geçen haftada yoktu 2 haftadır nereye kayboldu
ama bu bölümün fragmanı geçen hafta çıktı yayınlanmadı bende bu hafta olur sanmısıtm bu haftada yok yayından falanmı kaldırıldı acaba 😱😱😱senin ve @xemrexxx nin favorisi kurbağa suratlı belamy basur rahatsızlığı yaşıyormuş onu bekliyorlar sanırım
baktım listeye gelecek pazar yayınlanacak gözüküyor kaldırılması imkansızama bu bölümün fragmanı geçen hafta çıktı yayınlanmadı bende bu hafta olur sanmısıtm bu haftada yok yayından falanmı kaldırıldı acaba 😱😱😱
şimdi öğrenmiş oldukArkadaşlar her sene aynı soru, yeni yıl yaklaşmaya başlayınca Amerika'da her dizi bir kaç hafta ara verir.
Geçen senenin başında da birisi sormuştu ama hatırlayamadım.şimdi öğrenmiş olduk
yalnız ben her sene sormuyordum ilk kez sordum
Bende geçen akşam izlemeye çalıştım 8.bölümü ama dizinin yarısında sıkıntıdan uyumuşum. Kaçıncı dakikada da kaldığımı bilmiyorum şimdi en baştan mı başlayacağım?2x8
çok boş bir bölümdü zor dayanadım sonuna kadar. aslında geçen bölüm çok heyecanlı bitmişti bu bölümden umutluydum ama
10/6tom'a araba çarpması dışında kayda değer bir şey olmadı.
en iyisini yapmışsın, dediğim gibi ben de zor dayandım kapatmamak içinBende geçen akşam izlemeye çalıştım 8.bölümü ama dizinin yarısında sıkıntıdan uyumuşum. Kaçıncı dakikada da kaldığımı bilmiyorum şimdi en baştan mı başlayacağım?
10-20 dakika izledim sezonun en kötü bölümüydü.en iyisini yapmışsın, dediğim gibi ben de zor dayandım kapatmamak için