ABC Resurrection 2. Sezon Yorumları

sadece küçük kız jeny desem sanki bişeyler eksik kalacak gibiydi ?
o yüzden zenci sıfat tamlamasını kullanmak zorunda kaldım :)
Birde Elaine'nin neresini beğeniyorsun allasen? :( Görmedinmi Maggie'nin çıplak ayağıyla ceylan gibi seke seke yürüdüğünü. :)

Birde Elaine'nin neresini beğeniyorsun allasen? :( Görmedinmi Maggie'nin çıplak ayağıyla ceylan gibi seke seke yürüdüğünü. :)
maggie ler için düşüncemi biliyorsun zaten maggie ler bir başka güzel oluyor :) TWD deki maggie , burdaki maggie birde sfu daki maggie olağanüstü ?
mesela sfu daki maggie o kadar güzel değil ama ismi bile kadını sempatik ve sıcak yapmış :)
elaine ye gelirsek eğer oda dizinin standardını yükseltmek açısından desteklediğim biri :)
düşün maggie kazayla çıktı diziden, barbarada yok biz kimi seyredeceğiz tilki suratlı angela yımı yoksa kötü kadın margareti mi? :) elaine yedekte beklesin mutlaka :)

@yatutarsa @destere @xemrexxx @sürgünüm @OzaN
5.bölümü izledim
belamıw en basından beridir geri dönenlerdenmiş jacoptan öcne bile aaaa 😱😱o küçük kızın abisiyim diye düşünüyordu meğerse o küçük kız martinin ablası çıktı hahah:F
barbaranıın yok olmasını maggie çok normal karşılıyor büyük annesinede hiçbirşey söylemiyor şerif anladı ama okadar çokk büyütmedi bu olayı normal karşıladılar resmen yok olmasına büyük tepkiler göremedim ben 😱😱😱 bu bölümde papazın yokluüunu hissettim 🙂🙂🙂 güzel ilelriyor bence dizi:love1::love1:

Son düzenleme:
@yatutarsa @destere @xemrexxx @sürgünüm @OzaN
5.bölümü izledim
belamıw en basından beridir geri dönenlerdenmiş jacoptan öcne bile aaaa 😱😱o küçük kızın abisiyim diye düşünüyordu meğerse o küçük kız martinin ablası çıktı hahah:F
barbaranıın yok olmasını maggie çok normal karşılıyor büyük annesinede hiçbirşey söylemiyor şerif anladı ama okadar çokk büyütmedi bu olayı normal karşıladılar resmen yok olmasına büyük tepkiler göremedim ben 😱😱😱 bu bölümde peterin yokluüunu hissettim 🙂🙂🙂 güzel ilelriyor bence dizi:love1::love1:
peter kimdi çiğdem? o kısmı kaçırdım peter diye biridemi vardı :))
senin burdaki favorin yumurta kafalı marty belamy değilmiydi :)

maggie babaannesine kızmadı çünkü akıllı kız, çünkü güzel kız, ne yapmışsa doğru yapmış çekemeyenler fındık toplasın :)

peter kimdi çiğdem? o kısmı kaçırdım peter diye biridemi vardı :))
senin burdaki favorin yumurta kafalı marty belamy değilmiydi :)

maggie babaannesine kızmadı çünkü akıllı kız, çünkü güzel kız, ne yapmışsa doğru yapmış çekemeyenler fındık toplasın :)
hahah ayy pardon peter demişim papaz diyecektim bu bölümde gözüme görünmedi:F
benim bu dizideki favorim şerif :F:F:F

2x5 ve 2x6 yı izledim ilk defa bölümleri akıcı geçti şaşkınım 😱
margeret daha fazla şey biliyi gibi jacob ı kandırmasabari
maggie nin babası elaine e kancayı atacak gibi barbara ile karışşştı genç kadına
lucille margerettan şüphelendi peşini bırakmasın
hükümetteki kadın daha sırlar var gibi
bellamy kardeşini alsın bekliyiz:X

@destere @Çiğdem-

2x5 ve 2x6 yı izledim ilk defa bölümleri akıcı geçti şaşkınım 😱
margeret daha fazla şey biliyi gibi jacob ı kandırmasabari
maggie nin babası elaine e kancayı atacak gibi barbara ile karışşştı genç kadına
lucille margerettan şüphelendi peşini bırakmasın
hükümetteki kadın daha sırlar var gibi
bellamy kardeşini alsın bekliyiz:X

@destere @Çiğdem-
hahaha @destere herbölüm harika yalanını ata ata sana izlettirdi sezonu cnm hahah:F