Birde Elaine'nin neresini beğeniyorsun allasen? Görmedinmi Maggie'nin çıplak ayağıyla ceylan gibi seke seke yürüdüğünü.sadece küçük kız jeny desem sanki bişeyler eksik kalacak gibiydi ?
o yüzden zenci sıfat tamlamasını kullanmak zorunda kaldım
Birde Elaine'nin neresini beğeniyorsun allasen? Görmedinmi Maggie'nin çıplak ayağıyla ceylan gibi seke seke yürüdüğünü.sadece küçük kız jeny desem sanki bişeyler eksik kalacak gibiydi ?
o yüzden zenci sıfat tamlamasını kullanmak zorunda kaldım
maggie ler için düşüncemi biliyorsun zaten maggie ler bir başka güzel oluyor TWD deki maggie , burdaki maggie birde sfu daki maggie olağanüstü ?Birde Elaine'nin neresini beğeniyorsun allasen? Görmedinmi Maggie'nin çıplak ayağıyla ceylan gibi seke seke yürüdüğünü.
peter kimdi çiğdem? o kısmı kaçırdım peter diye biridemi vardı )@yatutarsa @destere @xemrexxx @sürgünüm @OzaN
5.bölümü izledim
belamıw en basından beridir geri dönenlerdenmiş jacoptan öcne bile aaaa 😱😱o küçük kızın abisiyim diye düşünüyordu meğerse o küçük kız martinin ablası çıktı hahah
barbaranıın yok olmasını maggie çok normal karşılıyor büyük annesinede hiçbirşey söylemiyor şerif anladı ama okadar çokk büyütmedi bu olayı normal karşıladılar resmen yok olmasına büyük tepkiler göremedim ben 😱😱😱 bu bölümde peterin yokluüunu hissettim 🙂🙂🙂 güzel ilelriyor bence dizi
hahah ayy pardon peter demişim papaz diyecektim bu bölümde gözüme görünmedipeter kimdi çiğdem? o kısmı kaçırdım peter diye biridemi vardı )
senin burdaki favorin yumurta kafalı marty belamy değilmiydi
maggie babaannesine kızmadı çünkü akıllı kız, çünkü güzel kız, ne yapmışsa doğru yapmış çekemeyenler fındık toplasın
şu at suratlı yamuk burunlu ihtiyar fred in neresini favori buldun anlamadımhahah ayy pardon peter demişim papaz diyecektim bu bölümde gözüme görünmedi
benim bu dizideki favorim şerif
hahahha sanane sen ve @sürgünüm e inat favorim şerif benimmmşu at suratlı yamuk burunlu ihtiyar fred in neresini favori buldun anlamadım
bu arada papazın ismi tom du sanırım peter değildi ?hahahha sanane sen ve @sürgünüm e inat favorim şerif benimmm
cnm papazlara pederde deniyorya bir an oan ağzımdan peder çıkmıs yanıbu arada papazın ismi tom du sanırım peter değildi ?
şimdi hatanı başka bir hatayla kapatma ) peder demedink,i ? peter dedincnm papazlara pederde deniyorya bir an oan ağzımdan peder çıkmıs yanı
yanlıs yazmısım işte onu demeye çalıstım yanışimdi hatanı başka bir hatayla kapatma ) peder demedink,i ? peter dedin
Sende haklısın dizide başka adam yok, Belammy'in nesini beğenmedin?hahahha sanane sen ve @sürgünüm e inat favorim şerif benimmm
bana hiç çekici gelmiyor bence iyi oyuncu değil gibi görünüyorSende haklısın dizide başka adam yok, Belammy'in nesini beğenmedin?
hahaha @destere herbölüm harika yalanını ata ata sana izlettirdi sezonu cnm hahah2x5 ve 2x6 yı izledim ilk defa bölümleri akıcı geçti şaşkınım 😱
margeret daha fazla şey biliyi gibi jacob ı kandırmasabari
maggie nin babası elaine e kancayı atacak gibi barbara ile karışşştı genç kadına
lucille margerettan şüphelendi peşini bırakmasın
hükümetteki kadın daha sırlar var gibi
bellamy kardeşini alsın bekliyiz
@destere @Çiğdem-
sen de şerife bayılmşsın hatta bayıldığında şerif seni kucaklayıp evine götürmüş ))benle alakası yok @xemrexxx ajan belamy i çok sevdi o yüzden bırakmaz diziyi kolay kolay
şerifi istesemde kapamam @Çiğdem- ihtiyarları anında kapıp kucaklıyor bize bırakmıyorsen de şerife bayılmşsın hatta bayıldığında şerif seni kucaklayıp evine götürmüş ))
demek şerife karşı istek var ))şerifi istesemde kapamam @Çiğdem- ihtiyarları anında kapıp kucaklıyor bize bırakmıyor
şerifin kaybolan boncuğu barbara ya karşı acayip bir hevesim ve isteğim vardemek şerife karşı istek var ))