ABC Resurrection 2. Sezon Yorumları

2x2 yi ite kaka izledim :) 2x3 ü de izledim @destere yinr uydurmuş hiç de güzel değildi :) dizi kasvet ve sıkıcılık konuusnda homeland ile yarışiyi bence

Allah @Çiğdem- e mikey gibi koca destere ye de öyle abi versin:F
şu şerif ölse artık çok gıcık
got tan gelen teyze bişiler biliyi en azından gizem yarattı
o adamlar hükümet için çalışmıyor bence
jacob okula başladı iyi oldu
papaz da rachela ey etmedi karısına atıldı adam zinaya karşı

2x5 . bölüm

güzeldi heyecanlıydı :)

elaine barbarayı kafede bayağı bir zum yaptı amacı ana kız maggie ile barbarayı barıştırmaktı başardıda , yalnız erospu babaanne margaret,, gül gibi barbarayı yok etti kadına bir sürü küfür saydım:) kadın kıskançlıkta @Çiğdem- i geçti, güzel kız görünce krize giriyor , oysa barboş fred camışıyla arayı düzeltmişti maggie ile birlikte dizinin güzellik standardını yükseltiyordu onu yok edeceğine kart teyze kendini imha etseydi ya :)
ben olayın şu yok etme kısmını anlamadım margaret ne dedide barboş yok oldu anlayan arkadaşlar benim gibi anlamayanlara anlatsın ayrıca şişelere bakıp maggie neden evet annem gitmiş dedi her dönenin bir şişesimi var? o kısmı kaçırdım bilgisi olan arkadaşlar @Çiğdem- @Forumdash @xemrexxx @sürgünüm siz o kısma gelince anlarsanız banada anlatın :)

carl ve şişko kardeşi mickey arasındaki diyaloğlarda güzeldi şişkonun kaybolması için carl elinden geleni yaptı ama şişkonun yokolmasına sevindim giderde bir daha gelmez umarım carl a hayatı zindan etmişti
kurbağa gözlü belamy de artık hasta, her gelen hastalanmaya başladı durumlar kötü

2x2 yi ite kaka izledim :) 2x3 ü de izledim @destere yinr uydurmuş hiç de güzel değildi :) dizi kasvet ve sıkıcılık konuusnda homeland ile yarışiyi bence

Allah @Çiğdem- e mikey gibi koca destere ye de öyle abi versin:F
şu şerif ölse artık çok gıcık
got tan gelen teyze bişiler biliyi en azından gizem yarattı
o adamlar hükümet için çalışmıyor bence
jacob okula başladı iyi oldu
papaz da rachela ey etmedi karısına atıldı adam zinaya karşı
la dizi gittikçe papatya gibi açılıyor? bulmuşsun beğenmiyorsun :) senin glu glu vak vakı cebinden çıkarır totosunda oynatır :)

Son düzenleme:
2x5 . bölüm

güzeldi heyecanlıydı :)

elaine barbarayı kafede bayağı bir zum yaptı amacı ana kız maggie ile barbarayı barıştırmaktı başardıda , yalnız erospu babaanne margaret gül gibi barbarayı yok etti kadına bir sürü küfür saydım kadın kıskançlıkta @Çiğdemi geçti güzel kız görünce krize giriyor , oysa barboş fred camışıyla arayı düzeltmişti maggie ile birlikte dizinin güzellik standardını yükseltiyordu onu yok edeceğine kart teyze kendini imha etseydi ya :)
ben olayın şu yok etme kısmını anlamadım margaret ne dedide barboş yok oldu anlayan arkadaşlar benim gibi anlamayanlara anlatsın ayrıca şişelere bakıp maggie neden evet annem gitmiş dedi her dönenin bir şişesimi var? o kısmı kaçırdım bilgisi olan arkadaşlar @Çiğdem- @Forumdash @xemrexxx @sürgünüm siz o kısma gelince anlarsanız banada anlatın :)

carl ve şişko kardeşi mickey arasındaki diyaloğlarda güzeldi şişkonun kaybolması için carl elinden geleni yaptı ama şişkonun yokolmasına sevindim giderde bir daha gelmez umarım carl a hayatı zindan etmişti
kurbağa gözlü belamy de artık hasta, her gelen hastalanmaya başladı durumlar kötü

la dizi gittikçe papatya gibi açılıyor? bulmuşsun beğenmiyorsun :) senin glu glu vak vakı cebinden çıkarır totosunda oynatır :)
toto senin totoysa tabi oynatır o ka geniş alanda her şey oynar:X

toto senin totoysa tabi oynatır o ka geniş alanda her şey oynar:X
çabuk beşinci bölüme geç? orda anlamadığım bir yer var sana soru sordumda sen izlemeden nerenle cevaplayacaksın onu düşünemedim :) bir an önce izlede anlarsan banada anlat gerçi anlayacağını sanmıyorumda yinede dene bir :)

çabuk beşinci bölüme geç? orda anlamadığım bir yer var sana soru sordumda sen izlemeden nerenle cevaplayacaksın onu düşünemedim :) bir an önce izlede anlarsan banada anlat gerçi anlayacağını sanmıyorumda yinede dene bir :)
yarın i<lerim şimdi belgesel saatim geldi :))

2x4,5

Dönenler hep sağlıklı dönüyordu ama işler değişti, hastalanmaya başladı herkes, sağlıklı dönmelerini bir yere bağlamadılar bu da havada kalacak gibi :)))
Margeret karakteri muhteşem. :D Diziye can geldi resmen onunla birlikte. Çok büyük sırları olan bir karakter, merakla bekliyorum ilerki bölümleri. Jacob'a anlattığı iblisli hikaye de çok iyiydi.
Ajan Bellammy ve Maggie bir yastıkta kocasa da onlar da kurtulsa biz de kurtulsak artık :X
Barbara'ya iki taraftan birden yükleniyorlardı ki gitti kadın :/
iki bölüme de puanım 8/10
size yetiştim :X @Çiğdem- @destere @sürgünüm

2x4,5

Dönenler hep sağlıklı dönüyordu ama işler değişti, hastalanmaya başladı herkes, sağlıklı dönmelerini bir yere bağlamadılar bu da havada kalacak gibi :)))
Margeret karakteri muhteşem. :D Diziye can geldi resmen onunla birlikte. Çok büyük sırları olan bir karakter, merakla bekliyorum ilerki bölümleri. Jacob'a anlattığı iblisli hikaye de çok iyiydi.
Ajan Bellammy ve Maggie bir yastıkta kocasa da onlar da kurtulsa biz de kurtulsak artık :X
Barbara'ya iki taraftan birden yükleniyorlardı ki gitti kadın :/
iki bölüme de puanım 8/10
size yetiştim :X @Çiğdem- @destere @sürgünüm
margaret barbara yı yoketmese bende sevecektim kadınıda son hareketi iyi olmadı artık margaret ci deyilim umarım kadın tez vakitte ölür :)

margaret barbara ya neetti ki? orayı kaçırdım sanırım :)
şimdi olmadı işte :) @beyazsoy gibi dizinin sadece ilk beş dakikasını izlememişsindir umarım :)

margaret ın barbarayla yanyana durdukları sahneyi hatıladınm?ı hanı bahçede bunları elaine takip ediyordu, orda kızı yoketti margeret? nasıl etti anlamadım ama kız kayboldu :) oysa maggie ile birlikte ana kız diziye kalite katıyorlardı :)

şimdi olmadı işte :) @beyazsoy gibi dizinin sadece ilk beş dakikasını izlememişsindir umarım :)

margaret ın barbarayla yanyana durdukları sahneyi hatıladınm?ı hanı bahçede bunları elaine takip ediyordu, orda kızı yoketti margeret? nasıl etti anlamadım ama kız kayboldu :) oysa maggie ile birlikte ana kız diziye kalite katıyorlardı :)
o sahneyi biliyorum da yok olmasını margeret a bağlamamıştım ben? :)

o sahneyi biliyorum da yok olmasını margeret a bağlamamıştım ben? :)
barbaraya istenmiyorsun burda diye telkinlerde bulunuyordu kızın mutlu kocan mutlu kendilerine yeni hayat çizdiler senin yapman gereken gitmek gibi bişey söyledi elini tuttu orda bir sihirmi yaptı noldu bişeyler oldu kadın yokoldu :)

barbaraya istenmiyorsun burda diye telkinlerde bulunuyordu kızın mutlu kocan mutlu kendilerine yeni hayat çizdiler senin yapman gereken gitmek gibi bişey söyledi elini tuttu orda bir sihirmi yaptı noldu bişeyler oldu kadın yokoldu :)
Barbara'nın kaybolmasının Margaret'la bir alakası yok. Başka kaybolan insanlarda var. :)
@yatutarsa

2x6
Bir çılgınlık yapıp İngilizce altyazıyla izlemeye karar verdim birkaç defa daha niyetlenmiştim ama güvenemedim kendime anlamam diye :F Google translate'den anlamını bilmediğim birkaç kelimeye bakarak izleyebildim yine de zaten onlar da günlük hayatta pek kullanılmayan kelimeler. :D

Boş beleş konuşmalarla geçen izlemesek de olurmuş türünden bir bölümdü :D
Margeret şaşırttı, yalan söylemesini beklemiyordum yoksa gerçekten o mu bir şey yaptı Barbara'ya (b) Bir de Jacob'a dedikleri de kafa karıştırdı çocuğu alıp gidecek mi acep :F
Bellammy de sonunda gerçeği öğrendi. Beklediğimden daha normal bir tepki verdi. Dünden hazırmış o da aslında bir kez daha ölüp dirildiğine :D
Jacob ve annesinin yalan hakkındaki konuşması tebessüm ettirdi. Şeker yalan ifadesi güzelmiş :X
Yeni gelen yatırımcıda bir işler var hadi hayırlısı :)
7.5/10

2x6. bölüm

güzel bir bölümdü

marty sonunda angela denen kadınla yüzleşti geçmişte 1934 yılında 6 aylık bebekken öldüğünü 1972 de ikinci kez döndüğünü ve son olarak günümüzde tekrar ölüp dönüş yaptığını keşfetti
marty nin birde zenci kızkardeşi varmış (aslında ablası ama şimdi cücük gibi duruyor :))
maggie ise cadaloz babaannesine kızgın barbarayı babannenin göderdiğini anladı
margaret a hergittikçe gıcık oldum kadın ölse güzel olaca , elaine ise diziye güzellik katmaya devam ediyor
henry amcamız eski işyerini tamir ve tadil edecek gibi, yardım edecek vatandaşın büyükbabasıda dönenlerden... sanırım zamanında margaret in idam ettiklerinden biri, ne demişti son sahnede - ''langstone lar lolipopa üşüşen karıncalar gibidir parayı duyunca atlarlar üstüne :)
@xemrexxx bu araplar meryoşun önüne para döktüklerinde meryoşta lolipopa üşüşen karıncaya dönüşüyormu acaba :))

2x6

Bölümü 3 defa izlemek zorunda kaldım. :( İlk ikisinde izlerken sıkıntıdan uyumuşum. :)

Ajan Belammy günümüzdekini saymazsak daha önce de 3 defa geri dönmüş, ne şanslı adam. :) @destere kız kardeşi için zenci demişsin, sen ne bekliyordun (annesi-babasını beyazla aldatmadığı sürece zenci olur. :) )

Eğer Barbara'nın yok olmasında Margaret'in parmağı varsa bunlar Allah tarafından yaşanan bir olay değil o zaman geriye tek soru kalıyor. Bunlar uzaylı mı? :) @yatutarsa Margaret'ın yalan söylemesine niye şaşırdın, kadın kötü zaten. Barbara'ya düşmanlığı belliydi, yemeğede aşağılatmak için çağırmıştı. :X

En sonda dönen vatandaşın Henry'le besbelli bir düşmanlığı var. :X

7/10

2x6

Bölümü 3 defa izlemek zorunda kaldım. :( İlk ikisinde izlerken sıkıntıdan uyumuşum. :)

Ajan Belammy günümüzdekini saymazsak daha önce de 3 defa geri dönmüş, ne şanslı adam. :) @destere kız kardeşi için zenci demişsin, sen ne bekliyordun (annesi-babasını beyazla aldatmadığı sürece zenci olur. :) )

Eğer Barbara'nın yok olmasında Margaret'in parmağı varsa bunlar Allah tarafından yaşanan bir olay değil o zaman geriye tek soru kalıyor. Bunlar uzaylı mı? :) @yatutarsa Margaret'ın yalan söylemesine niye şaşırdın, kadın kötü zaten. Barbara'ya düşmanlığı belliydi, yemeğede aşağılatmak için çağırmıştı. :X

7/10
sadece küçük kız jeny desem sanki bişeyler eksik kalacak gibiydi ?
o yüzden zenci sıfat tamlamasını kullanmak zorunda kaldım :)

2x6

7/10
bana pek kötü gibi gelmemişti yalanı yakıştıramadım kendisine :D bence en sonunda sadece dönenlerin değil herkesin arafta olduğu falan anlaşılacak ))