ABC Resurrection 2. Sezon Yorumları

2x3. bölüm

çok güzel bir bölümdü olaylar olaylar ..

marty cesedini görüp vedalaşmak için kemikleri tipsiz kadına teslim etti bu ihaneti maggie asla unutmayacaktır umarım ?
maggie ile babası fred in arasını yapmaya çalışan babaanne margaret ın geçmişi karanlık gibi bir önceki bölümde fabrikada çıkardığı kemikleri köprüden aşağı atmış sanırım şerif ipucunu takip edip fabrikaya kadar gitti..
babaanne kızına baban haklı biz dönenler iyi insanlar değiliz derken aslında kendisinin eskiden yaptıklarından bahsediyor gibiydi

bölümün en güzel kısmı carl ve psikopat şişko abisi mickey arasında yaşandı , carl abisinin yaptığı onca pisliğe dayanamayıp öldürdü ama goril tekrar döndü carl çok şansız biri , aşağıda cesedi gömerken yukardan abisinin sesi gelmeye başlayınca çok güldüm :) muhteşemdi sahne :)

@Forumdash @xemrexxx @OzaN @Çiğdem- siz bu diziyi bıraktınızmı ? bıraktıysanız pişman olacaksınız muhteşem bölümler gelmeye başladı :)
hayırr brakmadım tabikide ama 3. bugün izleyebildim
o pislik yeme sahnesine hiç gelmicem bile ıyyyy carl ve abi kısımalrını atladım ben bu bölümde yine gelirseler yine atlıcam :kiki::kiki::kiki: benim favorim şerif nedense o adama çok üzülüyorum çokta sevdim ben şerif karakterini 🙂🙂🙂 @destere marty yerinde sen olsan kendi cesedini görmek istemezmisin öyle düşün bence :kiki::kiki::kiki:

Ben geçen sene bıraktım. :D
bize yetişmen için geç değil, niyete bakar? iki günde yetişirsin :)

hayırr brakmadım tabikide ama 3. bugün izleyebildim
o pislik yeme sahnesine hiç gelmicem bile ıyyyy carl ve abi kısımalrını atladım ben bu bölümde yine gelirseler yine atlıcam :kiki::kiki::kiki: benim favorim şerif nedense o adama çok üzülüyorum çokta sevdim ben şerif karakterini 🙂🙂🙂 @destere marty yerinde sen olsan kendi cesedini görmek istemezmisin öyle düşün bence :kiki::kiki::kiki:
marty yerinde ben olsam direk cennete giderim :) maggie ye o kadar yakın olmak demektir marty yerinde olmak ?:) ama marty denyosu maggie ye bakacağına kendisi gibi kurbağaya benzeyen cesedini merak ediyor :)

marty yerinde ben olsam direk cennete giderim :) maggie ye o kadar yakın olmak demektir marty yerinde olmak ?:) ama marty denyosu maggie ye bakacağına kendisi gibi kurbağaya benzeyen cesedini merak ediyor :)
Niyet de yok zaten, hiç özlemedim dizide sıkılmayı. Başka dizilerde sıkılırım daha iyi. :D

hahaha ayy adama niye kurbağa benzetmesi yapıyorsun bence bence tosbağa ya daha çok benziyor hahahah :kiki::kiki::kiki:

hahaha ayy adama niye kurbağa benzetmesi yapıyorsun bence bence tosbağa ya daha çok benziyor hahahah :kiki::kiki::kiki:
gözleri yuvalarından fırlamış zencinin kurbağayla bir akrabalığı var :) tosbağa ise arkası büyük kafası küçük toparlaklara deniyor :)

dördüncü bölüm çıkmış haberiniz olsun ben izlemeye gidiyorum ?
@yatutarsa @Çiğdem- @xemrexxx @sürgünüm
dizilerim ok olduğundan resurrectionu boşlukta bakıyorum cnm geçen bölümü cumartesi izleyebilmiştim şimdi bakamadığım 3 dizim var yarında 2 gelicek olucak 5 yanı hergün 2-3 tane gelince şıkısıyor yanı hepsini yayınlandığı gün bakamıyorum 🙂🙂🙂
izleyince yorum yaparım

2x4. bölüm

margaret adlı babaanne namı değer ket stark sazı aldı eline kadın baskın karakter, sanırım doğaçlama yaparak hakim oldu diziye :) senaryo icabı olduğunu sanmıyorum ?

@OzaN ve @Forumdash ket stark ın diziye dahil olacağını bilseler diziyi izlememezlik etmezlerdi şimdi pişman olup kafalarını duvara vursalarda boşuna :)) gül gibi diziyi kaçırdılar dertlerine yansınlar

neyse konuya döneyim :)
margaret tüm aileyi jacob un 32. ölüm yıldönümünde bir araya getirdi yemeklerdi falandı derken işler umulduğu gibi gitmedi özellikle lucille adlı jacob un kıytırık annesi ortamın içine etti barbara ya laf yetiştirmelerdi falandı derken barbara yemeği terketmek zorunda kaldı moruk şerif ise hala barbaraya aşık barbara gel dese uçarak gidecek :)
bizim marty adlı kurbağacık ise geçmişi araştırmaya devam ediyor fredle birlikte zamanında margeret ın genç kızlığında yediği hurmalar şimdi ortaya çıkıyor birer birer 1930 lardada geri dönüşler varmış onları yakalayıp asıyorlar kesiyorlar yakıyorlarmış cesetleride fabrikanın tabanına gömüyorlarmış .. kurbağa marty ve şerif fred in çabalarıyla cinayetler ortaya çıkacak gibi ?

2x4

İlk 30 dakika çok sıkıcıydı, son 10 dakika ise oldukça iyiydi. :)

Margaret'in Lucielle'yi küçük düşürtmek için yemeğe davet ettiğini bilmiyordum. Ben sandım ki masumane bir davetti. @destere Lucielle haklıydı Fred, Barbara'ya kendisinin artık aldatmamasını söylediği halde nehir kenarına yine yiğişmeye gitmiş olanda onun dereye gittiğini gören bizim jacob'a olmuş. Niye elini küçük çocuğa uzatıyor nasıl çekecekti onu, kütüğe tutunacağına bıraksaydı kendini..zaten bırakmış ama iş işten geçtikten sonra..

@destere Ayrıca Fred'in ben cinayetleri ortaya çıkarmak için çaba sarfettiğini sanmıyorum, sakladığı ne o zaman. Büyükanne eskiden iblisleri yakarmış şimdi kendi başına geldi. :)

destere Rachael'in çocuğuna değinmemişsin iki kat hızlı büyüdüğüne göre düz hesap 4,5 aydamı doğacak? :)

7/10

2x4

İlk 30 dakika çok sıkıcıydı, son 10 dakika ise oldukça iyiydi. :)

Margaret'in Lucielle'yi küçük düşürtmek için yemeğe davet ettiğini bilmiyordum. Ben sandım ki masumane bir davetti. @destere Lucielle haklıydı Fred, Barbara'ya kendisinin artık aldatmamasını söylediği halde nehir kenarına yine yiğişmeye gitmiş olanda onun dereye gittiğini gören bizim jacob'a olmuş. Niye elini küçük çocuğa uzatıyor nasıl çekecekti onu, kütüğe tutunacağına bıraksaydı kendini..zaten bırakmış ama iş işten geçtikten sonra..

@destere Ayrıca Fred'in ben cinayetleri ortaya çıkarmak için çaba sarfettiğini sanmıyorum, sakladığı ne o zaman. Büyükanne eskiden iblisleri yakarmış şimdi kendi başına geldi. :)

destere Rachael'in çocuğuna değinmemişsin iki kat hızlı büyüdüğüne göre düz hesap 4,5 aydamı doğacak? :)

7/10
rachael in çocuğu 16 haftalıktı maggie öyle dedi , demekki 4.5 ayda doğracaksa yarım ay sonra rachel bir toraman çıkaracak dünyaya :)
ben fred in bişeyler sakladığını sanmam saklamaya çalışan margaret ? margaret fred e ben arthur holmes u tanımıyorum dedi yalan söyledi .. ama bence arthur holmes 1930 lardakii margaret in suç ortağı oysaki margeret maggie ye arthur u 1930 lardan tanıdığını söylemişti ?
lucille orda barbaraya karşı haklı olabilirde aradan 30 yıl geçmiş çocuğu geri dönmüş hemde insanın ömründe göremeyeceği ilginçlikler görmüş akla hayale gelinmeyecek şeylerle karşılaşıyor kadın , ona rağmen hala barbara 30 yıl önce çocuğumun ölümüne sebep oldu diye mırın kırın etmesi rahatsız edici :) hem barbara bilerek çocuğu suya atmamış kendiside düşmemek için can havliyle çocuktan yardım istemiş ?

@yatutarsa @destere @xemrexxx @sürgünüm
4.bölümü izleyebildim bende bugün 🙂🙂🙂
jacop fark ettinizmi ilk sezon nekadar aklı basında bir çocuktu ama 2.sezonda çok aptal davranıslar sergiliyor bir tutarsızlık var 🙂🙂🙂
barbaraya ben üzülüyorum jacobun annesine çok gıcık oldum çocuğun tekrar sana dönmüş daha ne istiyorsun şükret otur bence hala şikayet ediyor ayolll :ppp::ppp::ppp:
iblisler falan bu dizidede çıktı ortaya şerif annesinden şüpelendi olayı birdahakı bölüme öğrenebilir bence genel olarak bu bölümüde beğendim ben

4.bölümü izleyebildim bende bugün 🙂🙂🙂
jacop fark ettinizmi ilk sezon nekadar aklı basında bir çocuktu ama 2.sezonda çok aptal davranıslar sergiliyor bir tutarsızlık var 🙂🙂🙂
barbaraya ben üzülüyorum jacobun annesine çok gıcık oldum çocuğun tekrar sana dönmüş daha ne istiyorsun şükret otur bence hala şikayet ediyor ayolll :ppp::ppp::ppp:
iblisler falan bu dizidede çıktı ortaya şerif annesinden şüpelendi olayı birdahakı bölüme öğrenebilir bence genel olarak bu bölümüde beğendim ben
jacob u babaanne baştan çıkardı eskiden şımarık değildi şimdi insanın görünce ensesine tokat atası geliyor ömerçip kılıklı bişey olmuş :)

2x3
Sonunda geri dönebildim Resurrection'a da :D
Margeret'ın konuşması düşündürdü. Çantasını da falan alıp kalkınca temelli gidiyor sandım :F Geliniyle gelin-kaynana ilişkileri süper :X
Jacob okula başladı yeniden, güzel şeyler oluyor onun adına, inşallah bir sorun çıkmaz okulda.
Bellamy "my body my body" deyip durdu bir saniye bile bakamadı boşuna uğraştı o kadar Nazlıaka kılıklı ablamızla :D
Carl'a çok üzüldüm yaa. :( Abisi jet hızıyla geri döndü. Çok çektiriyor garibime :T:
8/10

5.bölümü izledim
şerife çok üzülüyorum tam barbaraya kavustu ama şimdi kaybetti yeniden :T
jacobun babannesine sinir oluyorum bu arada geri dönenleri kaybetmeyi biliyor barbarayı kaybetti😱😱😱 şunu anlıyorum ben o kadın çocukken geri dönenleri iblis sanıp yakıp öldürüyorlarmıs yada asıyorlarmıs yanı geri dönenleri öldürüyorlarmıs şimdi anladım olayı🙂
belamıw oda geri dönenlerden olduğundan hastalandı sanırım umarım ölmez maggieye bir an önce onunda geri dönenlerden olduğunu söylemesi lazım bence 🙄🙄
ahhh şerif barbaranın yok olduğunu öğrenince ne yapıcak :T

2x5

Sezonun en güzel bölümlerinden biriydi. Ama ABD'de reytingler bu hafta da düşmüş. Sezon sonu iptal olacak sanki!

Bu bölümde Barbara'yı izlemek zevkliydi. Onu izleme keyfini benden çalan Margaret'e iyice kıl oldum şimdi!

@Çiğdem- Moruk Şerif'in nesine üzülüyorsun allasen? Ben Barbara'ya üzüldüm Margaret yapmadığını bırkmadı. Yitip gitmesi daha iyi oldu bence, kocası Sam çok yaşlıydı, Şerif'te öyle. Hem Şerif'le bir arada yaşaması uygun olmazdı.

Carl çok çaresizdi bu bölümde, abisi Mikey acı çekip ölürken hem üzülüyordu hemde kurtulursa bana yine kötü davranır diye korkuyordu.

Elaine, Maggie'ye annen bizden genç dedi. Çok garip ve ilginçti. O kadar yaş farkına rağmen Şerif'le yatması da tuhaftı.

8/10

2x5

Sezonun en güzel bölümlerinden biriydi. Ama ABD'de reytingler bu hafta da düşmüş. Sezon sonu iptal olacak sanki!

Bu bölümde Barbara'yı izlemek zevkliydi. Onu izleme keyfini benden çalan Margaret'e iyice kıl oldum şimdi!

@Çiğdem- Moruk Şerif'in nesine üzülüyorsun allasen? Ben Barbara'ya üzüldüm Margaret yapmadığını bırkmadı. Yitip gitmesi daha iyi oldu bence, kocası Sam çok yaşlıydı, Şerif'te öyle. Hem Şerif'le bir arada yaşaması uygun olmazdı.

Carl çok çaresizdi bu bölümde, abisi Mikey acı çekip ölürken hem üzülüyordu hemde kurtulursa bana yine kötü davranır diye korkuyordu.

Elaine, Maggie'ye annen bizden genç dedi. Çok garip ve ilginçti. O kadar yaş farkına rağmen Şerif'le yatması da tuhaftı.

8/10
hhaha moruk şerifmi :F:F:F
ben seviyorum o adamı sen sevmiyormusun yoksa 🙂🙂🙂

@xemrexxx bak @Çiğdem- in bu sözünü bir yere not edelim :) kıza demiştim yaşlıları seviyorsun diye kabul etmemişti durum açığa çıktı resurection da çiğdemin favorisi şerif moruğuymuş :)
hhahahah hayıırrr o anlamda seviyorum demiyorum tabikide :F:F:F
karakter olarak dizide en beğendiğim karakter şu 2 sezonda 🙂🙂🙂