hayırr brakmadım tabikide ama 3. bugün izleyebildim2x3. bölüm
çok güzel bir bölümdü olaylar olaylar ..
marty cesedini görüp vedalaşmak için kemikleri tipsiz kadına teslim etti bu ihaneti maggie asla unutmayacaktır umarım ?
maggie ile babası fred in arasını yapmaya çalışan babaanne margaret ın geçmişi karanlık gibi bir önceki bölümde fabrikada çıkardığı kemikleri köprüden aşağı atmış sanırım şerif ipucunu takip edip fabrikaya kadar gitti..
babaanne kızına baban haklı biz dönenler iyi insanlar değiliz derken aslında kendisinin eskiden yaptıklarından bahsediyor gibiydi
bölümün en güzel kısmı carl ve psikopat şişko abisi mickey arasında yaşandı , carl abisinin yaptığı onca pisliğe dayanamayıp öldürdü ama goril tekrar döndü carl çok şansız biri , aşağıda cesedi gömerken yukardan abisinin sesi gelmeye başlayınca çok güldüm muhteşemdi sahne
@Forumdash @xemrexxx @OzaN @Çiğdem- siz bu diziyi bıraktınızmı ? bıraktıysanız pişman olacaksınız muhteşem bölümler gelmeye başladı
o pislik yeme sahnesine hiç gelmicem bile ıyyyy carl ve abi kısımalrını atladım ben bu bölümde yine gelirseler yine atlıcam benim favorim şerif nedense o adama çok üzülüyorum çokta sevdim ben şerif karakterini 🙂🙂🙂 @destere marty yerinde sen olsan kendi cesedini görmek istemezmisin öyle düşün bence