ABC Resurrection 2. Sezon Yorumları

2x2
margeret son sahnesiyle meraklandırdı. bu kadında bi şeyler var :D
yeni gelen hasta adam da caleb gibi mi kayboldu (b) o da tuhaf normalde gelenler sağlıklı geliyordu..
7.5/10

2x2

Bölüm genelde sıkıcı geçti, izlerken uyumamak için kendimi zor tuttum. :(

Herkes hastalığından kurtulmuş bir şekilde geri dönerken Arthur niye hasta olarak döndü? Peki bu adam Celeb gibi biran da nereye kayboldu? Kan örnekleri de yok, onlarda kaybolmuş. (b)

Tom, Rachel ve karısı arasında işler karışık. :X

Finaldeki toplu mezar neydi? :X

7/10

2x2

Bölüm genelde sıkıcı geçti, izlerken uyumamak için kendimi zor tuttum. :(

Herkes hastalığından kurtulmuş bir şekilde geri dönerken Arthur niye hasta olarak döndü? Peki bu adam Celeb gibi biran da nereye kayboldu? Kan örnekleri de yok, onlarda kaybolmuş. (b)

Tom, Rachel ve karısı arasında işler karışık. :X

Finaldeki toplu mezar neydi? :X

7/10
ben iki günde izledim diziyi :D

valla ben zaman geçirmek için izliyorum zaten diziyi biraz daha böyle sıkıcı devam ederse bırakırım herhalde :(
Ellerine malzeme var aslında. 40 dakikalık dizide Meggie'nin yüzünün yalnızca 2 dakika görebiliyoruz. :( Uzaylıları bari katsalar diziye. :) Belkide Celeb ve Arthur uzaylı bilmiyoruz. :bilmem:

2x3

Bi önceki sıkıcı bölümün üstüne diziye ara vermeyi düşünürken müthiş bir bölüm izledim. :)

Carl denen vatandaşın yerinde kim olsa abisini öldürürdü, bir insanoğluna o kadar eziyet edilmez. :)

Bu toplu ölümler çok önceden mi gerçekleşti, yoksa geri dönenleri mi öldürüyorlar. (b)

Bellamy cesedine karşı kemi parçalarını vermesi yakışmadı. Bu demek oluyorki daha fazla insan ölecek. Maggie'de ihbar edeni babası bilecek. :X

Jacob okullu oldu, babası öğrenimini karşılamak için bu yaşta çalışmaya başlayacak. Zamanında ne acılar çekti kimbilir fabrikasını kapatmış. :(

Anlaşılan bu sezonda ölülerin nasıl geldiği anlaşılmayacak. :(

8/10

2x2. bölüm

dizi gizemini koruyor öneml,i pek bişey olmasada merakla izliyorum maggie ve rachel in estetiği jacob un gelenleri nasıl önceden hissettiği konusundaki sır perdesi babaanne stark ın güzel oyunculuğu ile dizi güzel gidiyor .. bu saydığım etkenlerden dolayı zenci marty nin vasat performansı ve kurbağa yüzü dizinin kalitesini düşürmüyor ?

anlamadığım olay şimdi kendim için düşünüyorum şimdi ölüp 40 yıl sonra tekrar aynı yaşta dirilsem önce büyük şaşkınlık yaşarım sonra dünyaya hayranlıkla ve ilgiyle bakarım eski yaşadığım yerlerdeki değişimi görmek eski tanıdığım şahsiyetlerdeki değişimi görmek için en az bir yıl gezer dolaşır yeni bir dünyaya hayret ve ilgiyle bakar büyük bir mutluluk duyardım

dizide ise gelenler ahh vahh ediyor biz neden geldik tanıdıklarım nirde nirde yana yakıla ağlıyorlar ne kafa var adamlarda ikinci bir şans bulmuşsun tadını çıkarsana ??

1935 yılında ölüpte dirilen arthur caleb gibi ortadan kayboldu kaybolanlar nereye gidiyor ?
babaanne fabrikaya taktı kafayı son sahnede fabrikanın tabanına gömülmüş dört kelle acaba kime ait babaanne ile ne gibi bir ilgileri var az sonra ???
tom gül gibi rachel e yüz vermeyip kazulet karısına dönüş yaptı?
maggie de kendisine kurbağa marty haricinde birini bulsa mükemmel olacak?
jacob döneneler arasında bence en ilginç karakter gelenleri hissediyor önceden ?

2x3. bölüm

çok güzel bir bölümdü olaylar olaylar ..

marty cesedini görüp vedalaşmak için kemikleri tipsiz kadına teslim etti bu ihaneti maggie asla unutmayacaktır umarım ?
maggie ile babası fred in arasını yapmaya çalışan babaanne margaret ın geçmişi karanlık gibi bir önceki bölümde fabrikada çıkardığı kemikleri köprüden aşağı atmış sanırım şerif ipucunu takip edip fabrikaya kadar gitti..
babaanne kızına baban haklı biz dönenler iyi insanlar değiliz derken aslında kendisinin eskiden yaptıklarından bahsediyor gibiydi

bölümün en güzel kısmı carl ve psikopat şişko abisi mickey arasında yaşandı , carl abisinin yaptığı onca pisliğe dayanamayıp öldürdü ama goril tekrar döndü carl çok şansız biri , aşağıda cesedi gömerken yukardan abisinin sesi gelmeye başlayınca çok güldüm :) muhteşemdi sahne :)

@Forumdash @xemrexxx @OzaN @Çiğdem- siz bu diziyi bıraktınızmı ? bıraktıysanız pişman olacaksınız muhteşem bölümler gelmeye başladı :)

2x3. bölüm

marty cesedini görüp vedalaşmak için kemikleri tipsiz kadına teslim etti bu ihaneti maggie asla unutmayacaktır umarım ?
maggie ile babası fred in arasını yapmaya çalışan babaanne margaret ın geçmişi karanlık gibi bir önceki bölümde fabrikada çıkardığı kemikleri köprüden aşağı atmış sanırım şerif ipucunu takip edip fabrikaya kadar gitti..
babaanne kızına baban haklı biz dönenler iyi insanlar değiliz derken aslında kendisinin eskiden yaptıklarından bahsediyor gibiydi

bölümün en güzel kısmı carl ve psikopat şişko abisi mickey arasında yaşandı , carl abisinin yaptığı onca pisliğe dayanamayıp öldürdü ama goril tekrar döndü carl çok şansız biri , aşağıda cesedi gömerken yukardan abisinin sesi gelmeye başlayınca çok güldüm :) muhteşemdi sahne :)

@Forumdash @xemrexxx @OzaN @Çiğdem- siz bu diziyi bıraktınızmı ? bıraktıysanız pişman olacaksınız muhteşem bölümler gelmeye başladı :)
2x2 yi tam bitiremedim çok sıkıcı.ss

2x3. bölüm

Ben geçen sene bıraktım. :D