ABC Resurrection 1. Sezon Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
İzlenmeyince çevirisini yapmaktan vazgeçmiş olabilirler ama bu izleyiciye büyük saygısızlık olur,sonunu nereye bağlayacaklar diye merak ediyorduk.
inşallah öyle bir şey yapmamışlardır..

dizinin face sayfasına baktım da 1*7 orada yayınlanmış galiba ama dediğin gibi çeviren olmamış.

aslauga dalıp unutma bunları
aslaug a çok kötü kaptırdık... bugün hannibal izliyorum ondan bile bir tat eksikliği var sanki...
klasik müzik eşliğinde lecter ın yaptığı o enfes yumurtalı ciğer bile tatsız geldi

Seneye izleyebilecekmiyiz çok sıkıcı olmaya başladı.
ilk sezon final olucak diye biliyordum 2.sezon olucak ozaman ne güzel çok sevindim devam ederse eğer bu konu bukadar çabuk bitmemeli daha çok cevaplanıcak soru var
umarım seneye devam eder konusu ilginç oyuncular eksik kalsada

maggie hariç

Sezon finalini görelim bakalım nereye bağlayacaklar ama %70 seneye izlemem herhalde.

Sezon finalini görelim bakalım nereye bağlayacaklar ama %70 seneye izlemem herhalde.
ilk başlarda muhteşemdi konusu yakalıyordu seyirciyi bölümler ilerledikçe gevşemeye başladı
ama hala izlemek hoş ben sanırım diğer sezon unutmasam takip ederim

Gerçekten çok kotulesmezse seneye e izlerim ben

1*7 yi izledim

hepsi hortladı ya la 😱 maggienin anası maggieden geç
rachel aynı bölüm içinde önce öldü sonra hortladı
acaba caleb da gelmiş midir

Ben demiştim.

Bana devam et diyordun kendin mi bırakacaksın?
Ben sana dördüncü bölüm izlemeni tavsiye etmiştim
dizi son iki bölüm bozdu.

Şöyle anlatayım:Senaryo her bölümden sonra yazılıyor gibi ya tutarsaya geldik konu ilgi çekici ama yönlendirme yanlış..
haftaya ne olacak siz ne isterseniz mi?

Bozacağı belli gibiydi ya ben daha ikinci bölümde anladım durumu. İlk bölüm iyiydi farklı konuyla ilgi çekti ama ilerisi için umut veremedi.

Bozacağı belli gibiydi ya ben daha ikinci bölümde anladım durumu. İlk bölüm iyiydi farklı konuyla ilgi çekti ama ilerisi için umut veremedi.
Doğrudur,ben diziye bir iki bölüm fazladan şans verdim ama beni hayal kırıklığına uğrattı.

Black Sails'de ilk 5 bölüm çok kötüydü ama son 3 bölüm müthişti,öyle olur diye umut etmiştim ama yanıldım.