ABC Resurrection 1. Sezon Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
1*5

Dizinin konusu bir sabit duramadı gelenler gidenler bitmiyor :D

caleb ın gitmesi çok tuhaftı 😱 hamilelik olayı da şaşırttı tom reyiz rachel ı yollamadan aşı pişirmiş :X

Bakalım bir sonraki bölümde kimler gelecek kimler gidecek :D

7/10

6.bölümü izledim:)
caleb nereye gitti ya lo (b) yeni gelen doktor işi açığa vuracak gibi :( gary ve polis biş iyapmazlar herhalde rachela :(

jacobın annesi ve babası çok iyiydi :T

6. Bölümü izledim

Olayın dramatik yönü çok iyi işleniyor.

Umarım sonunda paralel evrene bağlamazlar ya da düzgün bağlarlar. :)

Rachel'in 12 sene sonra niye hamile olarak geri döndüğünü bi türlü anlayamadık,Papaz'ın hayatınıda mahvetti Tom şimdi doğucak çocuğu ve karı arasında kaldı.Bi taraftanda Rachel'e hala aşık bu işin içinden nasıl çıkacak bilemiyorum.:) Bölümün sonunda Rachel'i niye kaçırdılar neyapacaklar polis niye bu işin içine girdi belli değil.Tom aynı zamanda kilisedeki halkada mahçup duruma düştü umarım işinden de olmaz.:(
Celeb esrarengiz bir şekilde kaybolduktan sırra kadem bastı bölümler gittike dahada sıkıcı hale gelmeye başladı , yoksa bana mı öyle geldi ?

Cafe de arkadan giren şarkı First Aid Kit - Emmylou

7/10

1*6
Senaristler hangi kafayı yaşıyor acaba :D
caleb ı hiç göremedik bu bölüm nereye gitti acaba ? doktor saklarım diyor ama saklamayacak gibi sezon finalinde arcadi a yı federaller basacak bence :X rachael geldi yıllar sonra papazın hayatını alt üst etti :(

helen midir nedir ne itici bir kadındır o .ss

7/10

bende bunu diyordum işte , dizi final yapacak diyordum siz sezon finali dediniz :):D
@Çiğdem- @sürgünüm
sen bana sormamışsınkı cnm ben napıyım yanı :kiki::kiki:
ilk sezon 8 bölümdü oyüzden sezon finali sanan olmuştur ama final kararı çıkmış bugün yayınlanmadı haftadan itibaren son 2 bölüm kaldı malesef :T

sen bana sormamışsınkı cnm ben napıyım yanı :kiki::kiki:
ilk sezon 8 bölümdü oyüzden sezon finali sanan olmuştur ama final kararı çıkmış bugün yayınlanmadı haftadan itibaren son 2 bölüm kaldı malesef :T
final kararı çıktıgını zannetmiyorum :D , bu dizinin tanıtımında mini dizi yazıyordu bence en baştan beri böyledi , tabi the walking dead da mini diziydi ama yüksek reyting alınca devam etti , bu dizide olmadı o kadar :D

final kararı çıktıgını zannetmiyorum :D , bu dizinin tanıtımında mini dizi yazıyordu bence en baştan beri böyledi , tabi the walking dead da mini diziydi ama yüksek reyting alınca devam etti , bu dizide olmadı o kadar :D
başta sezon sezon karar almışlar ben final kararı çıktı diye duyum aldım diğer sezon düşünülüyormuşta vazgeçilmiş 😵😵