ben şimdi baktım iki siteden ikisinde de yokPazartesi çıkmış olmalı,ben Vikings'den fırsat bulup izleyemedim.
ben şimdi baktım iki siteden ikisinde de yokPazartesi çıkmış olmalı,ben Vikings'den fırsat bulup izleyemedim.
İzlenmeyince çevirisini yapmaktan vazgeçmiş olabilirler ama bu izleyiciye büyük saygısızlık olur,sonunu nereye bağlayacaklar diye merak ediyorduk.ben şimdi baktım iki siteden ikisinde de yok
inşallah öyle bir şey yapmamışlardır..İzlenmeyince çevirisini yapmaktan vazgeçmiş olabilirler ama bu izleyiciye büyük saygısızlık olur,sonunu nereye bağlayacaklar diye merak ediyorduk.
Yayınlanmadı daha 7. bölüm.inşallah öyle bir şey yapmamışlardır..
dizinin face sayfasına baktım da 1*7 orada yayınlanmış galiba ama dediğin gibi çeviren olmamış.
Yanlış anons o zaman.Yayınlanmadı daha 7. bölüm.
Geçen Pazar sanırım Paskalya nedeniyle uydu dizilerinin hemen hepsi ara vermiş.
1*7 çıkmadı mı
ben son iki bölümünüde izleyemedim vikings araya girdi diğerleri kaldı )Pazartesi çıkmış olmalı,ben Vikings'den fırsat bulup izleyemedim.
aslauga dalıp unutma bunlarıben son iki bölümünüde izleyemedim vikings araya girdi diğerleri kaldı )
Seneye izleyebilecekmiyiz çok sıkıcı olmaya başladı.
ilk sezon final olucak diye biliyordum 2.sezon olucak ozaman ne güzel çok sevindim devam ederse eğer bu konu bukadar çabuk bitmemeli daha çok cevaplanıcak soru var
aslaug a çok kötü kaptırdık... bugün hannibal izliyorum ondan bile bir tat eksikliği var sanki...aslauga dalıp unutma bunları
Seneye izleyebilecekmiyiz çok sıkıcı olmaya başladı.
umarım seneye devam eder konusu ilginç oyuncular eksik kalsadailk sezon final olucak diye biliyordum 2.sezon olucak ozaman ne güzel çok sevindim devam ederse eğer bu konu bukadar çabuk bitmemeli daha çok cevaplanıcak soru var
Sezon finalini görelim bakalım nereye bağlayacaklar ama %70 seneye izlemem herhalde.aslaug a çok kötü kaptırdık... bugün hannibal izliyorum ondan bile bir tat eksikliği var sanki...
klasik müzik eşliğinde lecter ın yaptığı o enfes yumurtalı ciğer bile tatsız geldi
umarım seneye devam eder konusu ilginç oyuncular eksik kalsada
maggie hariç
ilk başlarda muhteşemdi konusu yakalıyordu seyirciyi bölümler ilerledikçe gevşemeye başladı ama hala izlemek hoş ben sanırım diğer sezon unutmasam takip ederimSezon finalini görelim bakalım nereye bağlayacaklar ama %70 seneye izlemem herhalde.
Ben demiştim.
Bana devam et diyordun kendin mi bırakacaksın?Sezon finalini görelim bakalım nereye bağlayacaklar ama %70 seneye izlemem herhalde.
Ben sana dördüncü bölüm izlemeni tavsiye etmiştim dizi son iki bölüm bozdu.Ben demiştim.
Bana devam et diyordun kendin mi bırakacaksın?
Bozacağı belli gibiydi ya ben daha ikinci bölümde anladım durumu. İlk bölüm iyiydi farklı konuyla ilgi çekti ama ilerisi için umut veremedi.Ben sana dördüncü bölüm izlemeni tavsiye etmiştim dizi son iki bölüm bozdu.
Şöyle anlatayım:Senaryo her bölümden sonra yazılıyor gibi ya tutarsaya geldik konu ilgi çekici ama yönlendirme yanlış..
haftaya ne olacak siz ne isterseniz mi?
Doğrudur,ben diziye bir iki bölüm fazladan şans verdim ama beni hayal kırıklığına uğrattı.Bozacağı belli gibiydi ya ben daha ikinci bölümde anladım durumu. İlk bölüm iyiydi farklı konuyla ilgi çekti ama ilerisi için umut veremedi.