ABC Resurrection 1. Sezon Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
İzlenmeyince çevirisini yapmaktan vazgeçmiş olabilirler ama bu izleyiciye büyük saygısızlık olur,sonunu nereye bağlayacaklar diye merak ediyorduk.:)
inşallah öyle bir şey yapmamışlardır.. :(

dizinin face sayfasına baktım da 1*7 orada yayınlanmış galiba ama dediğin gibi çeviren olmamış.

aslauga dalıp unutma bunları :D
aslaug a çok kötü kaptırdık... bugün hannibal izliyorum ondan bile bir tat eksikliği var sanki...
klasik müzik eşliğinde lecter ın yaptığı o enfes yumurtalı ciğer bile tatsız geldi :)

Seneye izleyebilecekmiyiz çok sıkıcı olmaya başladı.:(
ilk sezon final olucak diye biliyordum 2.sezon olucak ozaman ne güzel çok sevindim devam ederse eğer bu konu bukadar çabuk bitmemeli daha çok cevaplanıcak soru var :Z:Z:Z
umarım seneye devam eder konusu ilginç oyuncular eksik kalsada

maggie hariç :)

aslaug a çok kötü kaptırdık... bugün hannibal izliyorum ondan bile bir tat eksikliği var sanki...
klasik müzik eşliğinde lecter ın yaptığı o enfes yumurtalı ciğer bile tatsız geldi :)

umarım seneye devam eder konusu ilginç oyuncular eksik kalsada

maggie hariç :)
Sezon finalini görelim bakalım nereye bağlayacaklar ama %70 seneye izlemem herhalde.

1*7 yi izledim

hepsi hortladı ya la 😱 maggienin anası maggieden geç :F rachel aynı bölüm içinde önce öldü sonra hortladı:F acaba caleb da gelmiş midir(b)

Ben demiştim. :):)

Bana devam et diyordun kendin mi bırakacaksın? :):)
Ben sana dördüncü bölüm izlemeni tavsiye etmiştim :) dizi son iki bölüm bozdu.

Şöyle anlatayım:Senaryo her bölümden sonra yazılıyor gibi ya tutarsaya geldik konu ilgi çekici ama yönlendirme yanlış..
haftaya ne olacak siz ne isterseniz mi?:)

Ben sana dördüncü bölüm izlemeni tavsiye etmiştim :) dizi son iki bölüm bozdu.

Şöyle anlatayım:Senaryo her bölümden sonra yazılıyor gibi ya tutarsaya geldik konu ilgi çekici ama yönlendirme yanlış..
haftaya ne olacak siz ne isterseniz mi?:)
Bozacağı belli gibiydi ya ben daha ikinci bölümde anladım durumu. İlk bölüm iyiydi farklı konuyla ilgi çekti ama ilerisi için umut veremedi. :)

Bozacağı belli gibiydi ya ben daha ikinci bölümde anladım durumu. İlk bölüm iyiydi farklı konuyla ilgi çekti ama ilerisi için umut veremedi. :)
Doğrudur,ben diziye bir iki bölüm fazladan şans verdim ama beni hayal kırıklığına uğrattı.

Black Sails'de ilk 5 bölüm çok kötüydü ama son 3 bölüm müthişti,öyle olur diye umut etmiştim ama yanıldım.:(