ABC Resurrection 1. Sezon Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Çiğdem- 28 dizisi varmış :D :kiki:
13 dizi benim güncel izlediğim diziler,28 dizi güncel izlenmez herhalde :)
yok 16 tane güncel dizim var benimde :kiki::kiki: 20 taneydi aslında 4 tanesi final yaptı şimdide resurrectionu final yaptı olarak sayıyorum 15 güncel dizim kaldı şuan pazartezinden pazara hergün var :Z:Z final yapmış dizileri izlemiyorum ben kesinlikle ayrıca sürgünüm
kara para aşk,karadayı demişşin ama kurtlar vadisi ve kaçak dizilerinide unutma benimde izlediğim türk dizileri bu 4 tanesi onlar hariç birşey bakmıyorum tvde 🙂🙂🙂

@xemrexxx @Forumdash @Harunnn60 @sürgünüm @cevaa @BesaleT @yatutarsa
@berkann @Ahmad @destere @OzaN

dizi 4 mayısta final yapıyormuş aaaa 😱😱😱
çok erken final olucak yaaa 4 mayıs finalmış tamamen bitiyor :T
Yanlış bilgi. Daha dizinin durumu belli değil. Fakat reytingleri çok yüksek başlayıp hızla düştü. İptal edilme ihtimali var.

Benim için farketmiyor ben iptal ettim bile diziyi kendimce. :D IMDb puanı da 8 altına inmiş 7.9 olmuş daha da düşer muhtemelen. Dizinin konusu iyiydi aslında ama iyi olduğu kadar zor konu. :)

Yanlış bilgi. Daha dizinin durumu belli değil. Fakat reytingleri çok yüksek başlayıp hızla düştü. İptal edilme ihtimali var.

Benim için farketmiyor ben iptal ettim bile diziyi kendimce. :D IMDb puanı da 8 altına inmiş 7.9 olmuş daha da düşer muhtemelen. Dizinin konusu iyiydi aslında ama iyi olduğu kadar zor konu. :)
dizi planlandığı gibi bitiyor bence , yanlış bilgi değil bence :):)

vlla benim kulağıma bitme haberi geliyorsa kesin bitiyor being humanı 1 ay önceden duymuştum izleyenler yok falan diyordu forumda yanlış haber diye sonra bitti 🙂🙂 mini dizi olmadığını harunada dedim dizi final yapma kararı almış 4 mayısta kesin oalrak bitiyormuş bana söyleyen çocuk nerden duyuyor bilmiyorum ama bitme haberlerini hep doğru öğreniyor :kiki::kiki:
ama bitsede bitmesede ben kalan 2 bölümüde izleyip ilk sezonu bitiricem buraya kadar gelmişim bitsede bitmesede sonunu merak ediyoum jasoba ne olucak acaba 🙂🙂🙂

@xemrexxx @Forumdash @Harunnn60 @sürgünüm @cevaa @BesaleT @yatutarsa
@berkann @Ahmad @destere @OzaN

dizi 4 mayısta final yapıyormuş aaaa 😱😱😱
çok erken final olucak yaaa 4 mayıs finalmış tamamen bitiyor :T
bu dizi uyarlama zaten demştim.ben orjinal versiyonu izlicem.ABC versiyonunada ilk bölüm bakıcam.
Ben hala izlemedim bu diziyi :bilmem:
Şu zencinin oyunculuğu hala berbat mı??? @OzaN @xemrexxx Ben o adam var diye ilk bölüme bile bakmadım:T

Herneyse şimdi yorumları araştirdim da bu dizinin çakması diyorlar.

Bu da fragmanı. Bu fragmanı daha önce görmüştüm (b) Bilseydim izlerdim.

6. Bölümü izledim

Olayın dramatik yönü çok iyi işleniyor.

Umarım sonunda paralel evrene bağlamazlar ya da düzgün bağlarlar. :)

Rachel'in 12 sene sonra niye hamile olarak geri döndüğünü bi türlü anlayamadık,Papaz'ın hayatınıda mahvetti Tom şimdi doğucak çocuğu ve karı arasında kaldı.Bi taraftanda Rachel'e hala aşık bu işin içinden nasıl çıkacak bilemiyorum.:) Bölümün sonunda Rachel'i niye kaçırdılar neyapacaklar polis niye bu işin içine girdi belli değil.Tom aynı zamanda kilisedeki halkada mahçup duruma düştü umarım işinden de olmaz.:(
Celeb esrarengiz bir şekilde kaybolduktan sırra kadem bastı bölümler gittike dahada sıkıcı hale gelmeye başladı , yoksa bana mı öyle geldi ?

Cafe de arkadan giren şarkı First Aid Kit - Emmylou

7/10
ben hangi bölümde kaldım unuttum şimdi tekrar bakmam lazım :)