ABC Resurrection 1. Sezon Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Çiğdem- 28 dizisi varmış
13 dizi benim güncel izlediğim diziler,28 dizi güncel izlenmez herhalde
yok 16 tane güncel dizim var benimde
20 taneydi aslında 4 tanesi final yaptı şimdide resurrectionu final yaptı olarak sayıyorum 15 güncel dizim kaldı şuan pazartezinden pazara hergün var
final yapmış dizileri izlemiyorum ben kesinlikle ayrıca sürgünüm
kara para aşk,karadayı demişşin ama kurtlar vadisi ve kaçak dizilerinide unutma benimde izlediğim türk dizileri bu 4 tanesi onlar hariç birşey bakmıyorum tvde 🙂🙂🙂

Yanlış bilgi. Daha dizinin durumu belli değil. Fakat reytingleri çok yüksek başlayıp hızla düştü. İptal edilme ihtimali var.

Benim için farketmiyor ben iptal ettim bile diziyi kendimce.
IMDb puanı da 8 altına inmiş 7.9 olmuş daha da düşer muhtemelen. Dizinin konusu iyiydi aslında ama iyi olduğu kadar zor konu.

dizi planlandığı gibi bitiyor bence , yanlış bilgi değil bence

vlla benim kulağıma bitme haberi geliyorsa kesin bitiyor being humanı 1 ay önceden duymuştum izleyenler yok falan diyordu forumda yanlış haber diye sonra bitti 🙂🙂 mini dizi olmadığını harunada dedim dizi final yapma kararı almış 4 mayısta kesin oalrak bitiyormuş bana söyleyen çocuk nerden duyuyor bilmiyorum ama bitme haberlerini hep doğru öğreniyor

ama bitsede bitmesede ben kalan 2 bölümüde izleyip ilk sezonu bitiricem buraya kadar gelmişim bitsede bitmesede sonunu merak ediyoum jasoba ne olucak acaba 🙂🙂🙂

bu dizi uyarlama zaten demştim.ben orjinal versiyonu izlicem.ABC versiyonunada ilk bölüm bakıcam.

ben hangi bölümde kaldım unuttum şimdi tekrar bakmam lazım