Star Reaksiyon - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bugünkü hatayi geçelim diyeceğim ama ilk bölümdeki zeka eksikliği dizi için hayra alamet değil. İlerdeki hataların büyük habercisi...

Neyse dizinin finali @pompy lık bitti herkesi patlattılar))))
Hata aramak için izliyorsun diziyi sanırım. :D

Hata aramak için izliyorsun diziyi sanırım. :D
Yooo burada beni bilen bilir . ben her diziyi izlerim kotu olanları eleştirir iyi bulduklarımi overim.( mesela kiraz mevsimi, bana hicran de) Maalesef bu dizi parlak değil senaryosu, oyuncular da hala rollerine alışamadı

Yooo burada beni bilen bilir . ben her diziyi izlerim kotu olanları eleştirir iyi bulduklarımi overim.( mesela kiraz mevsimi, bana hicran de) Maalesef bu dizi parlak değil senaryosu, oyuncular da hala rollerine alışamadı
aga bu dizinin oyuncuları olmamış doldurmuşlar ünlü denen insanları :D bakın onların arasında en iyi oyuncu ismali demirci dir ilk bölüm şov yapıyordu

bu arada feci bir uykum olduğundan bu bölümü izleyemedim dizi parlak değil @beyazsoy un dediği gibi ama yine de merak ediyordum bugün izleyecek başka bişeyde yok yarın netten izleyecem bakalım ne yapmışlar :))))))

@hayret bi şey @Arslan Bey noldu aga bölümde kısa bi özet geçseniz :D

2. Bölümü yarın izlerim lakin ilk bölümde bir şey dikkatimi çekti;

Dizideki Oğuz karakterine Başçavuş diyorlar. Uzman erbaş rütbesi değil miydi o?

Detaylara girmeyelim. Sonuçta bunu yazanlar uzman değil. Yanlış olan şey çok var, hayırlısı. Düzeltilmesini ümit ediyoruz. İyi tabi ki ama işte sadece hatalar var. Aceleye gelen bir iş olunca, normâl. :D
İyi de madem siyaset askeriye koruma vs olaylarına girmişler, başrolün rütbesini mi atlamışlar? Ya hadi diyelim en ön saftakiler atladı çalışanlardan hiç birinin mi asker yakını yok? :D

aga bildirim gelmedi mi kısa bi özet geçsen @Arslan Bey :D
Geçen bölüme göre heyecan daha fazlaydı. Kovalamacalar, düşmanlar, ters köşeler gibisinden. Oğuz (İbrahim Çelikkol) çok sertleşti. Tekin (İsmail Demirci) yine performansına performans kattı. Yavuz (Erdal Beşikçioğlu) güldürdü. Sempatik bir kötü karakter. Sonda ilk bölümün son sahnesine benzer bir olay yaşandı. Bayram'ın (Bora Sivri) rolü iyice arttı ve arada bir güldürdü. İzlesen daha iyi. Akıcıydı, sıkıcı değildi. İyiydi yani. :)

Geçen bölüme göre heyecan daha fazlaydı. Kovalamacalar, düşmanlar, ters köşeler gibisinden. Oğuz (İbrahim Çelikkol) çok sertleşti. Tekin (İsmail Demirci) yine performansına performans kattı. Yavuz (Erdal Beşikçioğlu) güldürdü. Sempatik bir kötü karakter. Sonda ilk bölümün son sahnesine benzer bir olay yaşandı. Bayram'ın (Bora Sivri) rolü iyice arttı ve arada bir güldürdü. İzlesen daha iyi. Akıcıydı, sıkıcı değildi. İyiydi yani. :)
Yarın Karadayı'dan sonra izlerim bende. Yorum atarım. 😉

@takas , @Arslan Bey anlatmış genel olarak ama bende şunu ekleyeyim. Bilmiyorum belki ilk bölümde açıklanmıştır ama ben yeni farkettim Yavuz (Erdal Beşikçioğlu) Duygu'nun (Nehir Erdoğan) amcası çıktı. Bölümün sonunda da Oğuz'un babasının tekerlekli sandalyesine bağlı olan bomba patladı.

ilk bölümü ortasına kadar seyretmiştinm biraz evvel bitirdim
bahadır özdener ve cüneyt aysan kusura bakmasın ama biz bu tür hikayeyi devletin içindeki çatışmalar soğuk savaş konsepti zihniyetindeki türkiye ve ürünlerinin yapılanmalarının tasfiye süreci vs. 15 Ocak 2003 tarihinde tanışmıştık.
İlk bölüm için konuşmak gerekirse yeni şeyler göremedim açıkcası

birde tabi uzman çavuş rütbesine başçavuş diyor adam....
herif bildiğin harici üniforma da uzman çavuş rütbesi var kırmızı kırmızı kollarda...
astsubay olsa sarı olur
ayrıca üsteğmenin albaya albayım diye hitap etmesi de ayrı ilginçlik
biggrin.gif

Son düzenleme:
reyaksiyonun 1.bölümünde tek eksik yanı aksiyonuydu bence oda oyuncular dizinin konusu anlatılma aşamasında olduğu için öyle durgun başlanmıştı gibi görünüyor kurtlar vadisi pusununda ilk 4-5 bölümü durgun geçmiş sonradan açılmıştı

ben 2.bölümünü genel olarak beğendim reaksiyonun dizi açılmaya başladıkça aksiyonuda artıyor özellikle 2çbölümün sonu çok hyeyecanlı bitti 3.bölüm çok daha iyi olucak :love1:

ama ibrahim bey çok ama çok abartılı oynuyor hiç beğenmiyorum bu dizideki oyunculuğunu
sürekli sinirli halleri polat ve mematiyi taklit ediyor gibi birşey çıkıyor ortaya ben daha yaratıcı bir karakter beklerdim vadi oyuncularını taklit etmeyle olmuyor çokta abartılı oynuyor ilk 2 bölümde ben hiç beğenmedim ibrahim beyin oyunculuğunu 🙂

Nehir Erdoğan'ın (Duygu) rolü daha da arttı. Hatta flashback sahnesinde İbrahim Çelikkol'la (Oğuz) profesyonel sahnesi vardı. :)

Forum İstatistikleri

Konular
176,274
Üyeler
8,560
Son Üye
Potak