Star Reaksiyon - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Akbaboş'da varmış dizide :F İzliyorum şuan fena dizi değil aslında

Selen Soyder var onun için bile bakılır :bhr:

Dizi sonradan açılmış diyenlerde var :D
Ama ben AB grubunda yükselip , Totalde istenileni alamayacağını düşünüyorum :)
2 saat 30 dakika mı sürmüş dizi 😱
Ben 40 dakika dayandım sonrası bıraktım artık sıkıldım :A

Dizi sonradan açılmış diyenlerde var :D
Ama ben AB grubunda yükselip , Totalde istenileni alamayacağını düşünüyorum :)
2 saat 30 dakika mı sürmüş dizi 😱
Ben 40 dakika dayandım sonrası bıraktım artık sıkıldım :A
behzat amir ve akbaboş var diye izledim bende :) ama gerçekten iyiymiş...artık reaksiyonistim:D

Bende behsat amir ve ibrahim için izledim ama dayanamadım :D
Nasıl dayanamadın, bu kadar heyecanı kalbin mi kaldırmadı :F Şaka maka ben bayağı sevdim diziyi. Hükümek propagandası yaptılar biraz ama naparsın :F Diziyi baştan sonuna ka izle, sahneler kafanda birleşiyor pek soru işareti kalmıyor kafanda. :)

Nasıl dayanamadın, bu kadar heyecanı kalbin mi kaldırmadı :F Şaka maka ben bayağı sevdim diziyi. Hükümek propagandası yaptılar biraz ama naparsın :F Diziyi baştan sonuna ka izle, sahneler kafanda birleşiyor pek soru işareti kalmıyor kafanda. :)
Hafta sonu tekrarı olursa izlerim :D
40 dakika izledim bir baktım suriye bir baktım diyarbakır ırak istanbul ne oluyoruz dedim :D
Hiç heyecan yoktu benim sahnelerde :F
Hükümet propagandası yaparlar tabi helal olsun :Z

Ucak patlamasi olayi 2001'de Malatya'da düsen CASA tipi ucagi hatirlatti diye yorumlar var. Bir baglantisi var midir?

@Arslan Bey

Son düzenleme:
reaksiyonu kısım kısım 15-20 dakika izledim en büyük eksikliklerinden birisi mizah; Türk seyircisi aksiyonu sevdiğini söyler ama birinci tercih hep komedi olmuştur 100-110 dakikalık bir dizide hep derin mevzular işlencek insanlarda bundan sıkılcak reaksiyon burdan kesinlikle zararlı çıkar diye düşünüyorum, kurtlar vadisi mafyayı anlattığı dönemlerde bile dizide komedi unsurlarını sıkça barındırıyordu reaksiyonda bu husus atlanılmış bu da dizinin hep kasvetli bir havada geçmesine sebebiyet veriyor dizide ciddi bir eksiklik mizah

en başlarda @Forumdash ın homeland dizisi soğukluğu vardı sonradan açıldı dizi ama son 20-30 dk kurtlar vadisi-adanalı türüne bağladı :) son dk ler olmasa iyiydi :)

erdal beşikçioğlu rolü oynamamış yaşamış beklediğim gibi :)
selen soyder de iyiydi ama sakın ağlamasın :)))
nehir erdoğan da iyi oynamış
ismail ... ile ibrahim çelikkol çok totaldi

Diziye biraz göz attım ama yarısında bıraktım. Dizide ciddi mantık hataları var. Ve asil paralel yapıya değinmiyor. Hükümet yanlısı gibi gözüküp aslında amaçlanan başka. Bu yüzden bir kez gerçek gündemi iskaliyor. İkincisisi dizide ciddi kurgu hataları var. Mesela müsteşarı içeri alınacak o an da suikast oluyor. Yahuu bu müsteşar suikastı duyunca ifade vermeyeceği acik değil mi??? Bir de bakanın ölümününun zeynebe yıkılması komik. Adam açıklama yaparken basıma iş gelirse sorumlu zeyneptir diyor ama yurt dışına kaçacak. Ebe salak adam yurt dışına kacarsan suçlu sen olursun o video boşa çıkar. Bu açıklamayla adamın seni öldüreceği açık değil mi

Dizi de ciddi zeka sorunu var paralel yapıyı gizleyen senaryosu bu dizinin sonu pek parlak değil

kadirin dediği gibi komedi namına hiçbişey yok dizide sürekli siyaset sıkıyor adamı
bu fragmanla yükselmesi zor
o kadar ünlü oyuncu var ama hiçbirinin reytingi yok en azından abdül yada karayı bu diziye getirselermiş :D ibrahim yerine abdülü koysaydınız tutardı belki :D

kadirin dediği gibi komedi namına hiçbişey yok dizide sürekli siyaset sıkıyor adamı
bu fragmanla yükselmesi zor
o kadar ünlü oyuncu var ama hiçbirinin reytingi yok en azından abdül yada karayı bu diziye getirselermiş :D ibrahim yerine abdülü koysaydınız tutardı belki :D
Oha aga onları getirseler varya dizi 10+ reyting alırdı. Bu diziye bağımlı oldum he baya sevdim İnşallah tutar şu 2.fragmanda ki müziği beni alıp götürüyor zaten süper :D

Oha aga onları getirseler varya dizi 10+ reyting alırdı. Bu diziye bağımlı oldum he baya sevdim İnşallah tutar şu 2.fragmanda ki müziği beni alıp götürüyor zaten süper :D
la aga ne kadar tuhaf bi çocuksun ya 1 bölüm oynamış bağımlısı oldum diyosun bunun mu bağımlısı oldun :D he he alırdı 3 reyting alamamış

Forum İstatistikleri

Konular
176,274
Üyeler
8,560
Son Üye
Eenanbit