behzat amir ve akbaboş var diye izledim bendeDizi sonradan açılmış diyenlerde var
Ama ben AB grubunda yükselip , Totalde istenileni alamayacağını düşünüyorum
2 saat 30 dakika mı sürmüş dizi 😱
Ben 40 dakika dayandım sonrası bıraktım artık sıkıldım![]()
Bende behsat amir ve ibrahim için izledim ama dayanamadımbehzat amir ve akbaboş var diye izledim bendeama gerçekten iyiymiş...artık reaksiyonistim
![]()
Nasıl dayanamadın, bu kadar heyecanı kalbin mi kaldırmadıBende behsat amir ve ibrahim için izledim ama dayanamadım![]()
Hafta sonu tekrarı olursa izlerimNasıl dayanamadın, bu kadar heyecanı kalbin mi kaldırmadıŞaka maka ben bayağı sevdim diziyi. Hükümek propagandası yaptılar biraz ama naparsın
Diziyi baştan sonuna ka izle, sahneler kafanda birleşiyor pek soru işareti kalmıyor kafanda.
![]()
Bahadır Özdener o olay üzerinden başlayacağız demişti. Evet bağlantısı var zaten CASA falan da demişlerdi dizide.Ucak patlamasi olayi 2001'de Malatya'da düsen CASA tipi ucagi hatirlatti diye yorumlar var. Bir baglantisi var midir?
@Arslan Bey
Oha aga onları getirseler varya dizi 10+ reyting alırdı. Bu diziye bağımlı oldum he baya sevdim İnşallah tutar şu 2.fragmanda ki müziği beni alıp götürüyor zaten süperkadirin dediği gibi komedi namına hiçbişey yok dizide sürekli siyaset sıkıyor adamı
bu fragmanla yükselmesi zor
o kadar ünlü oyuncu var ama hiçbirinin reytingi yok en azından abdül yada karayı bu diziye getirselermişibrahim yerine abdülü koysaydınız tutardı belki
![]()
la aga ne kadar tuhaf bi çocuksun ya 1 bölüm oynamış bağımlısı oldum diyosun bunun mu bağımlısı oldunOha aga onları getirseler varya dizi 10+ reyting alırdı. Bu diziye bağımlı oldum he baya sevdim İnşallah tutar şu 2.fragmanda ki müziği beni alıp götürüyor zaten süper![]()
la aga ne kadar tuhaf bi çocuksun ya 1 bölüm oynamış bağımlısı oldum diyosun bunun mu bağımlısı oldunhe he alırdı 3 reyting alamamış
Her gün Vadi izliyoz işte ne güzel ?Pazartesi Vadi Salı Vadi Perşembe Vadi Cuma Vadi
![]()