Star Reaksiyon - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Dün izleyemedim. Youtube da falan resmi değilse izlemem zaten. Ama Star Tv resmi sitesinde koymamış bölümü. Dizi nette yayınlanacak mı bi bilginiz var mı?

dün dönüşümlü olarak karadayı ve reaksiyonu takip ettim ve bugün dün izleyemediğim sahnelere sakin kafayla baktım braz yine aynı yorumlarda bulunucam ben dizide sadece aksiyon eksik oda şundan kaynaklanıyor kurtlar vadisi pusuda çok düşük tempoda başlamıştı bunu unutmamak lazım 3-4 hafta bu durgunluk sürmüştü ve bu dizidede kurtlar vadisi senaristleri var oyüzden bu diziyede 3-4 hafta sabredip şans vermek lazım konuları oyuncuları tanıtıldığı için düşük tempo normaldir ben sonradan dizi açılıcak diye düşünüyorum

ibrahim bey çok abartılı oynuyor dikkat ederseniz bakışları falan memati karakterini taklit etmeye çalısıyor çok komik görünüyor bence cüneyt bey ibrahimden memati karakteri yaratmaya ısrar ederse eğer bu dizi açık net tutmaz çünkü çok komik bir görüntü ortaya çıkıyor:kiki::kiki:

ismail demirci kurtlar vadisindekı rolunun aynısı nerdeyse oyüzden burdada sevilir diye düşünüyorum erkan karakterinin aynı hali gibi çıktı karşımıza 🙂🙂

youtubede vardı ben izledim ama şuan baktımda yotubede kaldırmış videoyu 🙂🙂
nete illaki yine düşücektir ozaman bakarsın ayrıca googleye yaz diziyi parça parça bir çok sitede bulursun bölümü 🙂🙂

Dizide fazla siyasete girilmiş ve erdal beşikçioğlu biraz değişik konuşuyor anlamak zor:D
Onun dışında dizi güzel ve bol aksiyonlu
Yalnız dizide ilk başta kim kimdir diye kafa yordum yani keşke önce bir tanıtsalardı böyle birbirlerine isimle hitap etselerdi ki anlasaydık:(

selahattin sancaklıyı unutma aga efsane görüntü yönetmenimiz aynı zamanda yönetmenlikte yapmıştı bi süre görüntüler şahane olacak bu sene
O ayrı bir konu. Doğan Ümit Karaca ile Serdar Akar, Adam Film'de çalışıyordu. Behzat Ç.'yi yönetiyordu mesela. O açıdan ikisini öne aldım. :)

diziyi genel olarak beğendim
ama diziyi değerlendirmeden önce kesinlikle değinmek istediğim konu İsmail Demirci
adamın karakteri de oyunculuğu da mükemmel yav on numara dizinin şuan en iyisi erdal merdal hikaye
gerçekten onun sahneleri süper :D

oyuncuları değerlendirirsem ibrahim çelikkol iyi oynuyo yakışmış ama duygu yönü eksik biraz
erdal dayı rolünde bence hiç yakışmamış başka bi rolde olmalıydı dayılık bi tipi yok bi de aslan parçası demesi yakışmıyor
selen çok güzel iyi oynuyor :D
nehirin çok sahnesi yok ama o da iyi
bizim cevherde burdaymış aynı zamanda shamirde
oyuncular genel olarak iyi ama İsmail Demirci ye kesinlikle ayrı bi parantez açmak lazım on numara oyuncu ya acayip yetenekli vadide de kısa sürede erkan karakteriyle çok sevilmişti bu adamın oyunculuğu bi başka

kesinlikle bi vadi falan olması imkansız zaten ben o gözle izlemiyorum diğer dizilerle karişılaştırınca izlenecek güzel ve kaliteli bi dizi olmuş
bahadırın tüm zamanların en iyisi iddaası kesinlikle abartı sanki vadiyi bilmiyomuş gibi :D

bence hikaye güzel ama çok fazla siyasi olmuş

aslında kopuk değil birleşiyor olaylar ama ilk bölümden abartmışlar

bu arada ibrahim çelikkol yani oğuz selen soyderi yani zeynepi seviyor ama zeynep evli
evli olduğu çetin ise arkasından iş çeviriyo ve onun ipini çekecek
Sonradan birleşecek ama ilk bölümden bu kadar kopukluk kötü oldu :(
Aynen ilk bölüm aşırı abartıydı.

Diziyi şimdi baştan sona izledim. Bu tarz dizileri sevmem ama sardı beni. Son sahnesindeki efektleri daha iyi yapabilirlerdi ama yinede fena değildi. Nehir Erdoğan ve Selen Soyder'i sanırım ileriki bölümlerde daha çok göreceğiz. Zeynep'in kocası kimin için çalışıyor onu kestiremedim.
Bir sonraki bölümü merak ediyorum :)

Diziyi şimdi baştan sona izledim. Bu tarz dizileri sevmem ama sardı beni. Son sahnesindeki efektleri daha iyi yapabilirlerdi ama yinede fena değildi. Nehir Erdoğan ve Selen Soyder'i sanırım ileriki bölümlerde daha çok göreceğiz. Zeynep'in kocası kimin için çalışıyor onu kestiremedim.
Bir sonraki bölümü merak ediyorum :)
Bu tarz dizi izleyip, sardığını söylemen ilginç doğrusu. Bu türe genel anlamda uzaksın, o açıdan. İnsan ister istemez şaşırıyor. :)

Dizinin ilk bölümünü izledim az önce.

Genelde bu tür dizileri severim ve Reaksiyon acikcasi senaryosu cok iyi kurulmus bir dizi gibi geldi bana. Her sey ince ayrintisina kadar düsünülmüs gibi.
Gerilim ve aksiyonu bol bir ilk bölümdü.
Karakterleri daha tam oturtamadim acikcasi ama sanirim ileri ki bölümlerde daha bir belirgin olurlar.
Son sahnedeki ucak patlamasi zor bir sahne olsa da daha iyi yapilabilirdi bence. Mekanlar diger türlü cok iyi secilmis.

Dizinin reytingleri bölümü yansitmamis. Rakibi güclü. Ileri ki bölümlerde bol tekrar ile dizinin reytinglerini artiracagini düsünüyorum acikcasi.

Dizinin ilk bölümünü izledim az önce.

Genelde bu tür dizileri severim ve Reaksiyon acikcasi senaryosu cok iyi kurulmus bir dizi gibi geldi bana. Her sey ince ayrintisina kadar düsünülmüs gibi.
Gerilim ve aksiyonu bol bir ilk bölümdü.
Karakterleri daha tam oturtamadim acikcasi ama sanirim ileri ki bölümlerde daha bir belirgin olurlar.
Son sahnedeki ucak patlamasi zor bir sahne olsa da daha iyi yapilabilirdi bence. Mekanlar diger türlü cok iyi secilmis.

Dizinin reytingleri bölümü yansitmamis. Rakibi güclü. Ileri ki bölümlerde bol tekrar ile dizinin reytinglerini artiracagini düsünüyorum acikcasi.
İnternet üzerinden takibe devam edersin o halde. Karadayı var mâlum, internetten izlersin. :D

Bu tarz dizi izleyip, sardığını söylemen ilginç doğrusu. Bu türe genel anlamda uzaksın, o açıdan. İnsan ister istemez şaşırıyor. :)
Zaten kadrosu için merak ediyordum. Yoksa bu tarz dizilerle pek alakam olmaz. Genel olarak aşklı meşkli yada komedi dizilerini severim :) Ama bu dizide de aşk var. Zeynep ve Oğuz aşkı etkileyici olacak gibi :D

Zaten kadrosu için merak ediyordum. Yoksa bu tarz dizilerle pek alakam olmaz. Genel olarak aşklı meşkli yada komedi dizilerini severim :) Ama bu dizide de aşk var. Zeynep ve Oğuz aşkı etkileyici olacak gibi :D
Oğuz'da ya da herhangi bir ifadeyle İbrahim Çelikkol'da duygu diye bir şey yoktu dizide. Nasıl yansıtacak bakalım. Asker olmasının etkisi büyük tabi ki. Asker insan, duyguyu unutmalı ve unutuyor. Zeynep'e gelince ya da Selen Soyder'e diyelim, çok güzel ama o kadar da gözükmedi. Aşk meşk her ikisi için şu an için hayal. Nehir Erdoğan'ın rol aldığı bir dizi vardı, oradaki gibi 'Aşk Bir Hayal'. Daha erken tabi ki ama şu anda biraz zor. Kadın oyuncu da yok gibiydi. İlerleyen bölümlere bakacağız artık. Neler olacak bakalım. :)

Oğuz'da ya da herhangi bir ifadeyle İbrahim Çelikkol'da duygu diye bir şey yoktu dizide. Nasıl yansıtacak bakalım. Asker olmasının etkisi büyük tabi ki. Asker insan, duyguyu unutmalı ve unutuyor. Zeynep'e gelince ya da Selen Soyder'e diyelim, çok güzel ama o kadar da gözükmedi. Aşk meşk her ikisi için şu an için hayal. Nehir Erdoğan'ın rol aldığı bir dizi vardı, oradaki gibi 'Aşk Bir Hayal'. Daha erken tabi ki ama şu anda biraz zor. Kadın oyuncu da yok gibiydi. İlerleyen bölümlere bakacağız artık. Neler olacak bakalım. :)
Bu şekilde devam etmez ama. Zeynep'in doktorluğu yanacak gibi. Oğuz onu korur gibi duruyor. Nehir Erdoğan'ın canlandırdığı karakterde Oğuz'un peşinde. Büyük ihtimal ekip çalışması tarzı bir iş olacak.

Bu şekilde devam etmez ama. Zeynep'in doktorluğu yanacak gibi. Oğuz onu korur gibi duruyor. Nehir Erdoğan'ın canlandırdığı karakterde Oğuz'un peşinde. Büyük ihtimal ekip çalışması tarzı bir iş olacak.
Zeynep'in doktorluğu yanacak gibi, Duygu ekibe katılacak gibi gibi gidecek. Ekip daha tam olarak kurulmadı bile. Arada entrikada olur. İyi olur iyi. :)

Forum İstatistikleri

Konular
176,274
Üyeler
8,560
Son Üye
Eenanbit