Hata aramak için izliyorsun diziyi sanırım.Bugünkü hatayi geçelim diyeceğim ama ilk bölümdeki zeka eksikliği dizi için hayra alamet değil. İlerdeki hataların büyük habercisi...
Neyse dizinin finali @pompy lık bitti herkesi patlattılar))))
Hata aramak için izliyorsun diziyi sanırım.Bugünkü hatayi geçelim diyeceğim ama ilk bölümdeki zeka eksikliği dizi için hayra alamet değil. İlerdeki hataların büyük habercisi...
Neyse dizinin finali @pompy lık bitti herkesi patlattılar))))
Yooo burada beni bilen bilir . ben her diziyi izlerim kotu olanları eleştirir iyi bulduklarımi overim.( mesela kiraz mevsimi, bana hicran de) Maalesef bu dizi parlak değil senaryosu, oyuncular da hala rollerine alışamadıHata aramak için izliyorsun diziyi sanırım.![]()
aga bu dizinin oyuncuları olmamış doldurmuşlar ünlü denen insanlarıYooo burada beni bilen bilir . ben her diziyi izlerim kotu olanları eleştirir iyi bulduklarımi overim.( mesela kiraz mevsimi, bana hicran de) Maalesef bu dizi parlak değil senaryosu, oyuncular da hala rollerine alışamadı
Yalnız Başçavuş değil, Yüzbaşı.2. Bölümü yarın izlerim lakin ilk bölümde bir şey dikkatimi çekti;
Dizideki Oğuz karakterine Başçavuş diyorlar. Uzman erbaş rütbesi değil miydi o?
Neyse işte. Rütbe yanlış.Yalnız Başçavuş değil, Yüzbaşı.![]()
Detaylara girmeyelim. Sonuçta bunu yazanlar uzman değil. Yanlış olan şey çok var, hayırlısı. Düzeltilmesini ümit ediyoruz. İyi tabi ki ama işte sadece hatalar var. Aceleye gelen bir iş olunca, normâl.Neyse işte. Rütbe yanlış.![]()
İyi de madem siyaset askeriye koruma vs olaylarına girmişler, başrolün rütbesini mi atlamışlar? Ya hadi diyelim en ön saftakiler atladı çalışanlardan hiç birinin mi asker yakını yok?Detaylara girmeyelim. Sonuçta bunu yazanlar uzman değil. Yanlış olan şey çok var, hayırlısı. Düzeltilmesini ümit ediyoruz. İyi tabi ki ama işte sadece hatalar var. Aceleye gelen bir iş olunca, normâl.![]()
Oğuz'un askerlikle bir alakası kalmadı sayılır artık.İyi de madem siyaset askeriye koruma vs olaylarına girmişler, başrolün rütbesini mi atlamışlar? Ya hadi diyelim en ön saftakiler atladı çalışanlardan hiç birinin mi asker yakını yok?![]()
Spoiler verme spoiler verme.Oğuz'un askerlikle bir alakası kalmadı sayılır artık.![]()
Spoiler değil ki. İlk bölümden kalma bir gerçek.Spoiler verme spoiler verme.![]()
İzledin mi 2. Bölümü?Spoiler değil ki, ilk bölümden kalma bir gerçek.![]()
Geçen bölüme göre heyecan daha fazlaydı. Kovalamacalar, düşmanlar, ters köşeler gibisinden. Oğuz (İbrahim Çelikkol) çok sertleşti. Tekin (İsmail Demirci) yine performansına performans kattı. Yavuz (Erdal Beşikçioğlu) güldürdü. Sempatik bir kötü karakter. Sonda ilk bölümün son sahnesine benzer bir olay yaşandı. Bayram'ın (Bora Sivri) rolü iyice arttı ve arada bir güldürdü. İzlesen daha iyi. Akıcıydı, sıkıcı değildi. İyiydi yani.aga bildirim gelmedi mi kısa bi özet geçsen @Arslan Bey![]()
Yarın Karadayı'dan sonra izlerim bende. Yorum atarım. 😉Geçen bölüme göre heyecan daha fazlaydı. Kovalamacalar, düşmanlar, ters köşeler gibisinden. Oğuz (İbrahim Çelikkol) çok sertleşti. Tekin (İsmail Demirci) yine performansına performans kattı. Yavuz (Erdal Beşikçioğlu) güldürdü. Sempatik bir kötü karakter. Sonda ilk bölümün son sahnesine benzer bir olay yaşandı. Bayram'ın (Bora Sivri) rolü iyice arttı ve arada bir güldürdü. İzlesen daha iyi. Akıcıydı, sıkıcı değildi. İyiydi yani.![]()
İzledim tabi ki.İzledin mi 2. Bölümü?
İlk bölümdeki aksiyon payı yükseliyor mu?