Star Reaksiyon - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
@takas , @Arslan Bey anlatmış genel olarak ama bende şunu ekleyeyim. Bilmiyorum belki ilk bölümde açıklanmıştır ama ben yeni farkettim Yavuz (Erdal Beşikçioğlu) Duygu'nun (Nehir Erdoğan) amcası çıktı. Bölümün sonunda da Oğuz'un babasının tekerlekli sandalyesine bağlı olan bomba patladı.
tamam eyvallah :D 44 dakkasını izledim geri kalanı da izlicem kısa zamanda

keşke ibrahim çelikkolla ismail demirci yer değiştirmiş olsaydı ismail demirci hem müthiş oynuyor hemde karakteri sevilecek cinsten
oğuz karakteri kesinlikle sevilmez çok abartıyo ve duyguzu bu halk böyle adamları asla sevmez
bakın polat alemdar neden bu kadar sevildi adam en büyük baba oldu ama duyguları hep vardı her zaman vardı sevdikleri hep tek zaafı oldu ve rolünü abartmadan oynadı her zaman olması gerektiği gibi ve durum ortada adam karakter üstü bir karakter adeta bir marka oldu

eğer oğuz karakterinden bir polat çıkarmaya çalışırlarsa olmaz adam antipatik

Geçen bölüme göre heyecan daha fazlaydı. Kovalamacalar, düşmanlar, ters köşeler gibisinden. Oğuz (İbrahim Çelikkol) çok sertleşti. Tekin (İsmail Demirci) yine performansına performans kattı. Yavuz (Erdal Beşikçioğlu) güldürdü. Sempatik bir kötü karakter. Sonda ilk bölümün son sahnesine benzer bir olay yaşandı. Bayram'ın (Bora Sivri) rolü iyice arttı ve arada bir güldürdü. İzlesen daha iyi. Akıcıydı, sıkıcı değildi. İyiydi yani. :)
aga ismail demirci bu dizide en iyi oynayan adam eğer dizi tam anlamıyla tutarsa bu diziden fenomen olacak ilk isim tekin karakteridir net bi şekilde kendini belli ediyor adam :D
bora sivri sıradan bi adam değil sıradan bi pilavcı olmayacağı belliydi bakalım izlemedim daha sağlam oyuncudur o da

aga ismail demirci bu dizide en iyi oynayan adam eğer dizi tam anlamıyla tutarsa bu diziden fenomen olacak ilk isim tekin karakteridir net bi şekilde kendini belli ediyor adam :D
bora sivri sıradan bi adam değil sıradan bi pilavcı olmayacağı belliydi bakalım izlemedim daha sağlam oyuncudur o da
İsmail Demirci'nin Kurtlar Vadisi Pusu'dan ayrılmasına üzülmüştüm ama Reaksiyon'da olmasına seviniyorum. Oradaki oyunculuğu da iyiydi ama bu kadar değildi. Orada saçlar sakallar birbirine karışmış ve geri planda kalan bir oyuncuydu. Şimdi Reaksiyon'da düzgün bir imajı var ve ön planda. Oyunculuk anlamında kendisini daha iyi gösteriyor. Böyle ne yapacağını bilmeyen karakterleri izlemek daha iyi oluyor. Ne yapacağını kestiremiyorsun ve olay bir anda aksiyona dökülüyor. :)

İsmail Demirci'nin Kurtlar Vadisi Pusu'dan ayrılmasına üzülmüştüm ama Reaksiyon'da olmasına seviniyorum. Oradaki oyunculuğu da iyiydi ama bu kadar değildi. Orada saçlar sakallar birbirine karışmış ve geri planda kalan bir oyuncuydu. Şimdi Reaksiyon'da düzgün bir imajı var ve ön planda. Oyunculuk anlamında kendisini daha iyi gösteriyor. Böyle ne yapacağını bilmeyen karakterleri izlemek daha iyi oluyor. Ne yapacağını kestiremiyorsun ve olay bir anda aksiyona dökülüyor. :)
aynen vadide de erkan karakteri çok sevilmişti ama dediğin gibi geri plandaydı burda başrol oldu adam :D

aynen vadide de erkan karakteri çok sevilmişti ama dediğin gibi geri plandaydı burda başrol oldu adam :D
İsmail Demirci'nin aslında rolü tam arttı sayılmaz. İbrahim Çelikkol'a göre biraz geri planda kalıyor. Zamanla rolünü arttırılar. Tekin'i aşık edecekler, tamamdır. Özel yaşantısı bakımından kopuk olduğundan rolü çok fazla gözükmüyor. Oğuz'u hem sevdiği, hem de sevileni olduğu için arada aşk sahneleri de dönüyor ve böylece sahneleri iyice artıyor. :)

İsmail Demirci'nin aslında rolü tam arttı sayılmaz. İbrahim Çelikkol'a göre biraz geri planda kalıyor. Zamanla rolünü arttırılar. Tekin'i aşık edecekler, tamamdır. Özel yaşantısı bakımından kopuk olduğundan rolü çok fazla gözükmüyor. Oğuz'u hem sevdiği, hem de sevileni olduğu için arada aşk sahneleri de dönüyor ve böylece sahneleri iyice artıyor. :)
aga adam başrol tabi rolü daha çok olacak ismail demirci net başrol değil başrollerden biri
ama bence yanlış yapılmış ismail demirci ibrahimden bin kat daha iyi oynuyor ve karakteri de daha çok sevilir o yüzden tam tersi yapılması lazım

aga adam başrol tabi rolü daha çok olacak ismail demirci net başrol değil başrollerden biri
ama bence yanlış yapılmış ismail demirci ibrahimden bin kat daha iyi oynuyor ve karakteri de daha çok sevilir o yüzden tam tersi yapılması lazım
İsmail Demirci zaten başrole yakın bir rolü var, tam başrol değil. İbrahim Çelikkol, tanınmışlığını kullanarak başrolü kaptı. Hem İbrahim Çelikkol, 'Pars Narkoterör'de rol almıştı. İki dizide de böyle vatani görev yapan rolü üstleniyor. :)

bölüm baya uzundu ama hepsini izledim harbi müthiş olmuş bu bölüm
özellikle tekin karakteriyle ismail demirci resmen döktürüyor adam harika ötesi oynuyor yav :D
ibrahim çelikkol u beğenmiyorum fazla kasıntı böyle bi tip kesinlikle sevilmez
tekin karakteri bu dizinin açı kara bombasıdır baya sevilecektir :D
reaksiyon 2.bölümüyle toparlamış bundan böyle izlicem

İbrahim Çelikkol'un doğru yol izlediğini düşünüyorum. Sonuç olarak asker olan biri, hatta yüzbaşı olan birinin yüz ifadesi diye bir şeyi olamaz, el-kol hareketi diye bir şeyi olamaz. Emir verdiği için ve askeri görüntü çizdiği için, genel olarak insanda günlük hayatta yaptığı yüz ifadesi ve el-kol hareketlerini kaybedebilir. Burada canlandırdığı Oğuz Yüzbaşı, tam da böyle bir karakter. Konuşmayı sevmiyor, emir vererek konuşuyor, duygusu en fazla sinirlenme ve gerektiği zaman dövüşmesini biliyor. Kalkıp, böyle bir karakteri de, bambaşka yerlere taşıyamazsın. İbrahim Çelikkol, soğuk bir karakter görüntüsü çiziyor ama doğru da yapıyor. Bir de işin içine yaşadığı olaylar eklenince, daha da soğuk gözüküyor.

Dizi çok iyi yavaş yavaş reytinglerini de yükseltiyor. Bence dizi tuttu artık iki bölümü de izledim çok iyi dizi. Zaten bu tür konular benim ilgimi çekiyor her türlü izlerim.

starda her gün dizini ntekrarı var sabah akşam :D canım sıkıldıkça izliyorum güzel dizi olmuş bundan sonra net takipçisiyim

ekranda adam akıllı izlenecek 3 dizi var

Kurtlar Vadisi
kaçak
reaksiyon
bi de beyaz karanfil gelecek
diğerlerine ihtiyaç yok

starda her gün dizini ntekrarı var sabah akşam :D canım sıkıldıkça izliyorum güzel dizi olmuş bundan sonra net takipçisiyim

ekranda adam akıllı izlenecek 3 dizi var

Kurtlar Vadisi
kaçak
reaksiyon
bi de beyaz karanfil gelecek
diğerlerine ihtiyaç yok
O değil de, yaptığın ilk yorumlarla bu yorumlar arasında uçurum vardı. Başlamadan önce diziyi gömüyordun, sonra beğenip beğenmeme konusunda kararsız kaldın ve son bölümle birlikte beğenmeye, her hafta izleyeceğin diziler arasında yer almaya başladığını söyledin. Bakalım gelecek haftalarda neler olacak. Bir anda bırakabilirsin ya da devam edebilirsin. Kararın belli olmuyor. Ne diyelim, hayırlısı. :D

O değil de, yaptığın ilk yorumlarla bu yorumlar arasında uçurum vardı. Başlamadan önce diziyi gömüyordun, sonra beğenip beğenmeme konusunda kararsız kaldın ve son bölümle birlikte beğenmeye, her hafta izleyeceğin diziler arasında yer almaya başladığını söyledin. Bakalım gelecek haftalarda neler olacak. Bir anda bırakabilirsin ya da devam edebilirsin. Kararın belli olmuyor. Ne diyelim, hayırlısı. :D
evet aga ne yapacağım belli olmaz :D ama 2.bölümü çok beğendim tek sıkıntı oğuz karakteri bence çok duygusuz yav tamam askersin falan filan da yapmacıklık fazla
onun yerine tekin başrol olsa harika ötesi olur
kesinlikle yarın izlicem 3.bölümü
bu bölümü izleyememiştim netten izledim 2 saat 15 dakka olmasına rağmen hiç sıkılmadım atlamadan izledim
sonra kaç defa tekrarını gördüm hep bakıyorum

vadiyle kıyaslanamaz tabi ama diğer dizilere oranla çok daha üst düzey olduğu da kesin yani

evet aga ne yapacağım belli olmaz :D ama 2.bölümü çok beğendim tek sıkıntı oğuz karakteri bence çok duygusuz yav tamam askersin falan filan da yapmacıklık fazla
onun yerine tekin başrol olsa harika ötesi olur
kesinlikle yarın izlicem 3.bölümü
bu bölümü izleyememiştim netten izledim 2 saat 15 dakka olmasına rağmen hiç sıkılmadım atlamadan izledim
sonra kaç defa tekrarını gördüm hep bakıyorum

vadiyle kıyaslanamaz tabi ama diğer dizilere oranla çok daha üst düzey olduğu da kesin yani
Oğuz'a da hak vermek lazım. Hem çok büyük duygulara girmesine gerek yok. Duygularını yitirmiş bir karakter aslında, arada bir gülüyor, o da en fazla. Genelde asabi bir karakter, ciddi ve gülmeyen. Süresi daha kısa geliyor ama 2 saate kadar uzuyor. Bahadır Özdener ile Cüneyt Aysan yazsaydı senaryoyu daha iyi olurdu ama o zaman benzerlik artabilirdi. Keşke onlar yazsaydı senaryoyu, daha iyi olurdu. :)

@Arslan Bey @takas diziyi iziyor musunuz? Çok iyi ilerliyor yine dizi, gelecek hafta 8-9'a ulaşabilir Ab'de böyle giderse :)
karadayı ve reaksiyona bakıyorum ben dönüşümlü olarak dizi açılmaya başladı 🙂🙂
8 beklemiyorum ama 7 reyting ortalamayla ab gurubunda zirvede olucak bence çünkü karadayının yine 7 reytingi bulamıcanı düşünüyorum ab gurubunda 🙂🙂

karadayı ve reaksiyona bakıyorum ben dönüşümlü olarak dizi açılmaya başladı 🙂🙂
8 beklemiyorum ama 7 reyting ortalamayla ab gurubunda zirvede olucak bence çünkü karadayının yine 7 reytingi bulamıcanı düşünüyorum ab gurubunda 🙂🙂
Aynen bencede :) Ama haftaya için dedim zaten 8,5 civarı alır diye :) Dizi bayağı iyi gidiyor ya, her bölüm dolu dolu :X

Aynen bencede :) Ama haftaya için dedim zaten 8,5 civarı alır diye :) Dizi bayağı iyi gidiyor ya, her bölüm dolu dolu :X
bu hafta 1.olmak yeter bence ayy zaten bu dizinin tek eksik yönü aksiyonu yanı aksiyona önem vermeleri gerekiyor sadece tek eksik yanı oydu çünkü ama bu bölümde aksiyonunda yüksek🙂