tamam eyvallah@takas , @Arslan Bey anlatmış genel olarak ama bende şunu ekleyeyim. Bilmiyorum belki ilk bölümde açıklanmıştır ama ben yeni farkettim Yavuz (Erdal Beşikçioğlu) Duygu'nun (Nehir Erdoğan) amcası çıktı. Bölümün sonunda da Oğuz'un babasının tekerlekli sandalyesine bağlı olan bomba patladı.
keşke ibrahim çelikkolla ismail demirci yer değiştirmiş olsaydı ismail demirci hem müthiş oynuyor hemde karakteri sevilecek cinsten
oğuz karakteri kesinlikle sevilmez çok abartıyo ve duyguzu bu halk böyle adamları asla sevmez
bakın polat alemdar neden bu kadar sevildi adam en büyük baba oldu ama duyguları hep vardı her zaman vardı sevdikleri hep tek zaafı oldu ve rolünü abartmadan oynadı her zaman olması gerektiği gibi ve durum ortada adam karakter üstü bir karakter adeta bir marka oldu
eğer oğuz karakterinden bir polat çıkarmaya çalışırlarsa olmaz adam antipatik
aga ismail demirci bu dizide en iyi oynayan adam eğer dizi tam anlamıyla tutarsa bu diziden fenomen olacak ilk isim tekin karakteridir net bi şekilde kendini belli ediyor adamGeçen bölüme göre heyecan daha fazlaydı. Kovalamacalar, düşmanlar, ters köşeler gibisinden. Oğuz (İbrahim Çelikkol) çok sertleşti. Tekin (İsmail Demirci) yine performansına performans kattı. Yavuz (Erdal Beşikçioğlu) güldürdü. Sempatik bir kötü karakter. Sonda ilk bölümün son sahnesine benzer bir olay yaşandı. Bayram'ın (Bora Sivri) rolü iyice arttı ve arada bir güldürdü. İzlesen daha iyi. Akıcıydı, sıkıcı değildi. İyiydi yani.![]()
bora sivri sıradan bi adam değil sıradan bi pilavcı olmayacağı belliydi bakalım izlemedim daha sağlam oyuncudur o da