Maskeli Fedai
Favori Üye
6-7 izlemiştim bende dün bugün izleyemedim @cookies geride değilsin bizde 8..bölümdeyiz bugün 6-7 izle yetişmiş oluyorsun
6-7 bölümleri izleyen baksın spoime @Ahmad a sorusunun cevabını vericem @xemrexxx te baksın eğer yanlış anlamışsam düzeltir
toby ile jenna escinsel ilişki yaşıyormuş üvey krdeşlermiş ilişkileri varmış alisonda bunu öğrenmiş toby ve jennayı bunlarla tehdit etmiş bizi ele vermeyin ateşi bizim attığımızı söylemeyin yoksa ilşkinizi söylerim sizi diye dosyalardada onların kanıtı varmıs şimdi kızlarda toby buyüzden alisonu öldürdü diye üşünüyorlar bunun intikamını almak için kızların yabancı versionda bomba attıkları sahnede jennayla toby ikisi oradaydı oan ilişki yaşıyorlarmıs galiba
ama türk versionda bu senaryoda yok anladığım kadarıyla çünkü türk versionda jenna tek basınaydı olduğu yer yanarken toby yoktu oyüzen sahneyi değişik vermişler anladığım kadarıyla bu escinsel ilşkiyi türk versionda işlemicekler gibi görünüyor🙂🙂🙂
toby öldümü @xemrexxx
daha çok var1. sezon | 4, 5, 6, ve 7. bölüm
4 bölümü birden izledim. Özellikle 6. bölüm çok iyiydi. Bölümlerle ilgili genel yorumum ise:
@Çiğdem- @sokak sanati
Aria ile Ezra'nın ayrılması bence isabet oldu. Ama Hanna'nın sevgilisin Aria'ya yürümesi şoke etti resmen. Vay hain. 😱
Aria'nın babası ile annesi arası ilişkilerle ilgili sahneler iyice sıkıcı hal aldı, umarım daha az olur öyle sahneler. Aria'nın kardeşi Mike çok pasif kalıyor dizide, acaba ileride rölü artacak mı diye merak ettim.
Sprencer nasıl enişteyi unuttu ya.Çok yakışıyırdular yeni çocuk Alex'i pek sevmedim. Görünürde iyi birisine benzese de, altından birşeyler çıkar gibi.
@xemrexxx enişte ilerki bölümlerde olacak mı? Yoksa tamamen çıktı mı?
Sprencer'in ablasından çaldığı ödevi ile 1.lik almasından sonra ablası daha da köpürür diye tahmin etmiştim ben.
Hanna ile o fotoğrafçı çocuk arasında birşeyler olacak mı acaba?Çocuk böyle değişik bir tip ama şeker birisi bence.
Emily şu an kızlar arasında en çok öne çıkanı. 6. bölümde partide Toby ile olan kısımlar gerçekten çok korkuttu. Maya da pek iyi birisine benzemiyor bence, gerçekten nasıl birisi merak ediyorum.
O Hanna'nın çaldığı dosyada tam olarak ne vardı biraz karışık kafa ile izledim bölümü anlamadım ben?Toby psikopat mı yani?
7. bölüm sonunda A'dan gelen mesaj da şaşırttı, ama tabii bunu atan kişi Toby de olabilir. Sadece dikkatleri kendi üzerinden çekmek için yapmış da olabilir yani.
Jenna mı ne o görme engelli kız zaten şu an dizideki en büyük soru işaretleri taşıyor.
6-7 izlemiştim bende dün bugün izleyemedim @cookies geride değilsin bizde 8..bölümdeyiz bugün 6-7 izle yetişmiş oluyorsun
6-7 bölümleri izleyen baksın spoime @Ahmad a sorusunun cevabını vericem @xemrexxx te baksın eğer yanlış anlamışsam düzeltir
toby ile jenna escinsel ilişki yaşıyormuş üvey krdeşlermiş ilişkileri varmış alisonda bunu öğrenmiş toby ve jennayı bunlarla tehdit etmiş bizi ele vermeyin ateşi bizim attığımızı söylemeyin yoksa ilşkinizi söylerim sizi diye dosyalardada onların kanıtı varmıs şimdi kızlarda toby buyüzden alisonu öldürdü diye üşünüyorlar bunun intikamını almak için kızların yabancı versionda bomba attıkları sahnede jennayla toby ikisi oradaydı oan ilişki yaşıyorlarmıs galiba
ama türk versionda bu senaryoda yok anladığım kadarıyla çünkü türk versionda jenna tek basınaydı olduğu yer yanarken toby yoktu oyüzen sahneyi değişik vermişler anladığım kadarıyla bu escinsel ilşkiyi türk versionda işlemicekler gibi görünüyor🙂🙂🙂
toby öldümü @xemrexxx
çiğdem yine kelimeleri karıştırmış kızla erkeğin ilişkisi nasıl eşcinsel oluyor olsa olsa ensest olur o da olmaz aslında üvey kardeşler sonuçta neyseToby ile Jenna farklı cinslerden nasıl eşcinsel oluyor?
Sadece üvey kardeşler arası ilişki.
Benim anlamadığım bunların hepsini psikatriste mi anlat mış?
daha çok var
çiğdem yine kelimeleri karıştırmış kızla erkeğin ilişkisi nasıl eşcinsel oluyor olsa olsa ensest olur o da olmaz aslında üvey kardeşler sonuçta neyse
ayy işte ensest diyecektim emilly yüzünden escinsele gitmiş aklımToby ile Jenna farklı cinslerden nasıl eşcinsel oluyor?
Sadece üvey kardeşler arası ilişki.
Benim anlamadığım bunların hepsini psikatriste mi anlat mış?
He anladım.ayy işte ensest diyecektim emilly yüzünden escinsele gitmiş aklımsonuc olarak üveyde olsalar onların ilişkisi varmıs iste dosyada bu konu hakkında psikastriske gidiyorlrmıs dosyadada o konuda bilgiler varmıs alisonda buyüzden tehdit etmiş onları şimdi alisonu oyüzden tboy öldürebilir diyorlar bir kelimeye takılı kalmışsınız önemli olan diğer dediklerim olay öyle işte
He anladım.
Sen 8'i izledin mi?
konu coştu 1 haftada8 i izledim sen
türkçe version sayesinde pll izleyicileri arttı vlla ben @Ahmad @sokak sanati @cookies 4 kişi olduk hemenkonu coştu 1 haftada
Yok daha, ben sabah izliyorum genelde. Yarın 8 ve 9'u izlerim.8 i izledim sen
günde 1 bölüm bakıyorum bende yarın 9 u izlerim eşit oluruz yineYok daha, ben sabah izliyorum genelde. Yarın 8 ve 9'u izlerim.
cookiesde mi izliyor, hiç bölüm yorumunu görmedim.türkçe version sayesinde pll izleyicileri arttı vlla ben @Ahmad @sokak sanati @cookies 4 kişi olduk hemen
@cookies izliyor yorumları varda görmemişşin demek cnm dün 5.bölümdeyim bende demiş çocuğuda bekleyelimcookiesde mi izliyor, hiç bölüm yorumunu görmedim.
He gördüm şimdi. Daha izlememiş heralde 5den sonra.@cookies izliyor yorumları varda görmemişşin demek cnm dün 5.bölümdeyim bende demiş çocuğuda bekleyelim
5 i dün izlemiş zaten bugünde 6-7 izledimi bilmiyorum @cookies kaçıncı bölümdesin gelsene ayoll burayaHe gördüm şimdi. Daha izlememiş heralde 5den sonra.
Ben hala 5 teyim6-7 izlemiştim bende dün bugün izleyemedim @cookies geride değilsin bizde 8..bölümdeyiz bugün 6-7 izle yetişmiş oluyorsun
toby öldümü @xemrexxx
Ben hala 5 teyim
5 teymiş yarın 6-7 bölümleri izle bariHe gördüm şimdi. Daha izlememiş heralde 5den sonra.
Bu aksam 5-6 yi izlemeye çalışcam5 teymiş yarın 6-7 bölümleri izle bari
haha işte lucas bu5-6-7 . Bölüm yorumlarim :
Onceliklr bu resmi atıyorum yani resim pek net değil ama olsun
@xemrexxx @Ahmad @sokak sanati @Çiğdem-
toby öldü ne demek .ss .ss
İnşallah çakma yamanim tkyden çıkmaz
Hannoşun sevgilisi nidin bu kaar gıcık zaten Hannoşta farkında ki bilgisayarcı çocuğa kayış yapiyor
Ebru yani Emily Maşallah hem tobyi hemde mayayi idare ediyor
Ohh Spencere de bakınız hele
Bölümün sonunda parlakla mutfakta neler yaptilar
Spenceri baya sevdim ben hint güzeli resmen[emoji173]
Selini de sevmiştim
Jean midir nedir o kör kız üvey abisiyle yasak iliski mi yaşıyormus tobest 😱
Sonda dosyayi A aldi iyi de oldu üveyde olsa enseste Hayır Janset
Lo tkydeki hangi çocuk bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?