Diğer Pretty Little Liars - Dizi Yorumları

Aşkı memnudakilerde sahne mi lo yabanci dizilerin yanında :A
Misal Dominionun bir bölümunde basroldeki adam arkadasiyla neler yapmıştı :A @xemrexxx e yabanci dizilerle gel 😉
Ben yabancı dizileri sevmiyorum sen git +18 sahneler izle biz o kadar kendimizi aşmadık Türkiyede en iyi o. :A

@xemrexxx Spencer'ıda seviyormuş Maskeli. :D

Ben yabancı dizileri sevmiyorum sen git +18 sahneler izle biz o kadar kendimizi aşmadık Türkiyede en iyi o. :A
Aşamıycaz gibi duruyor ne yazikki :(
Ah ah Türkiye gelisemedi dizi konusunda orda rol diye neler yapiyorlar burda hemen bir şey olay oluyor :(

1. sezon | 2. ve 3. bölüm.

Şu görme özürlü kız'la ilgili kafedeki sahne Tatlı Küçük Yalancılar ile aynıydı, çok fazla aynı sahneler var gerçekten. Ama Alison'un kıza yaptığı patlama sahnesi farklı idi orjinalde. Baya baya garaja bomba attı Alison. :D
Kızın üvey abisi gerçekten psikopata benziyor, bakalım neler çıkacak altından. Ama Emily'ye yardım etmesi ilginç idi.

Emily lezbiyen değil bisexsual. Erkek arkadaşının yaptığı çok kötü idi, ayrılması doğru karar oldu. Maya ile öpüştüğü fotoğrafların bölümün sonunda çoğaldılması çok şaşırttı beni. Okulda herkes bunu bilecek kesin.

Aria ile öğretmen arası ilişkide Aria gerçekten ergen gibi haraket ediyor. Öğretmen olgunluğunu koruyor şimdilik.

Sprencer ve enişte arası ilşki çok çabuk ortaya çıktı. Enişte çok tatlı birisi ya. :D

Hanna o çocuğu gerçekten sex için seviyor diye düşüneceğim, aklındaki sadece sex. Ama çocuk çok akıllı birisi.
Annesi o polis ile yakınlık ederek büyük yanlış yaptı, gözlük için tek gecelik ilişki yaşadı, bu baya baya adamın eve yerleşmesi ile sonuçlandı. Ama evden kovması güzeldi, bakalım polisin cevapı nasıl olacak.

@Çiğdem-
2 bölüme ortalama puanım ise - 7/10

3. bölüm izledim.

Güzel böümdü.

Hanna amacına ulaşamıyor, Spencer ve kardeşi hala didişiyor, Aria babası ve hocası ile olanlarla gündemde, Emily'nin lezbiyenliği yavaş yavaş ortaya çıkıyor.

Bazı olaylar bizim versiyonda yer değiştirmiş. Mesela Emily'yi Toby kurtardı ama bizde Selin'i kurtarıyor Toprak. Demekki Spencer biraz uygunsuz yada heyecansız sahneler yaşatacak türk versiyonunda o nedenle kesilmiş.:F
Dizi iyi gidiyor. İlk sezonun sonuna kadar devam.

Bu arada mesajlar Körden geliyormuş.😱

Bu arada Jenna Ben hastanedeyken Alison son zamanlarda ziyaretime gelirdi falan demişti. Alison her şeyi zamanında anlatmış olabilir ve ölmüş olabilir.:F İzlerken o ihtimal aklıma geldi..

ilk 4 bölümü izlemiştim ama bölüm bölüm yorum ypmamıştım artık yapıcam 5.bölümü izledim sizde 5.bölümü izleyince bakarsınız @Ahmad @sokak sanati @cookies 🙂

bu arada @xemrexxx toby ilk 5 bölümde favori karakterim oldu türk versiondakı oğlanı sevsemde yanlış tercih oldunu anladım yabancı versiondakı tobyın karizması yıkılıyor favorim:A:A:A
aaaa hanna çocuğu elindne kaçırıcak böyle giderse gerçi oğlan hannadan kaçıyor gibi ilk defa kız kovalarken erkeğin kaçtığı bir aşk görüyorum hatta erkek burda cinsellikten kaçıyor böyle erkek varmı yaa hahah:F:F:F

aria ve hocası evde bulusuyorlar ama ileriye gidemiyorlar:A

emilly ve toby çok tatlılar diğer lezbiyen kız yok umarım emmlyle tobıyın arasına girmez :kizgin::kizgin::kizgin:

jennadan şüpheleniyorlar ama onun alakası bence yok dolaptakı o değildir aynaya yazan yazıları🙂🙂🙂

ilk 4 bölümü izlemiştim ama bölüm bölüm yorum ypmamıştım artık yapıcam 5.bölümü izledim sizde 5.bölümü izleyince bakarsınız @Ahmad @sokak sanati @cookies 🙂

bu arada @xemrexxx toby ilk 5 bölümde favori karakterim oldu türk versiondakı oğlanı sevsemde yanlış tercih oldunu anladım yabancı versiondakı tobyın karizması yıkılıyor favorim:A:A:A
aaaa hanna çocuğu elindne kaçırıcak böyle giderse gerçi oğlan hannadan kaçıyor gibi ilk defa kız kovalarken erkeğin kaçtığı bir aşk görüyorum hatta erkek burda cinsellikten kaçıyor böyle erkek varmı yaa hahah:F:F:F

aria ve hocası evde bulusuyorlar ama ileriye gidemiyorlar:A

emilly ve toby çok tatlılar diğer lezbiyen kız yok umarım emmlyle tobıyın arasına girmez :kizgin::kizgin::kizgin:

jennadan şüpheleniyorlar ama onun alakası bence yok dolaptakı o değildir aynaya yazan yazıları🙂🙂🙂
ay daha ne parlaklar gelecek sen kunçun kunçun edersin :A neyse @Ahmad
emily lezbiyen ama bunu açıklamaktan çekiniyor zaten ilk kez alison ı öpüyor zaten ortaya çıkmasını istemiyor en başta bunun o yüz<den erkek arkadaşı var

ay daha ne parlaklar gelecek sen kunçun kunçun edersin :A neyse @Ahmad
emily lezbiyen ama bunu açıklamaktan çekiniyor zaten ilk kez alison ı öpüyor zaten ortaya çıkmasını istemiyor en başta bunun o yüz<den erkek arkadaşı var
yalnız toby ve spencerin ablasının nişanlısı olan erkek çocuk adını unuttum o ikiside yabancı versşonda daha farklılar tobyden bahsetmeye gerek yok calebinde papucu dama atılabilir geldiğinde:A:A:A

ama spencerin ablasının nişanlısı türk versionda fiyasko okadar itici kızı rahatsız ediyor kız istemiyor ama yabancı versiondakı okadar sempatikki ve çok iiy kalpli birisi spencer kendisi yanasıyor hatta oğlana o karakteri malesef türk versionda harcamışlar:kizgin::kizgin::kizgin:

yalnız toby ve spencerin ablasının nişanlısı olan erkek çocuk adını unuttum o ikiside yabancı versşonda daha farklılar tobyden bahsetmeye gerek yok calebinde papucu dama atılabilir geldiğinde:A:A:A

ama spencerin ablasının nişanlısı türk versionda fiyasko okadar itici kızı rahatsız ediyor kız istemiyor ama yabancı versiondakı okadar sempatikki ve çok iiy kalpli birisi spencer kendisi yanasıyor hatta oğlana o karakteri malesef türk versionda harcamışlar:kizgin::kizgin::kizgin:
hannayı hande yapmışlar mashvetmişler sen nelere takılıyon :F