Bu sahneleri çok seviyorsan Aşk- ı Memnu izle.ayol o da hep tıfılları seviyor![]()
Bu sahneleri çok seviyorsan Aşk- ı Memnu izle.ayol o da hep tıfılları seviyor![]()
Aşkı memnudakilerde sahne mi lo yabanci dizilerin yanındaBu sahneleri çok seviyorsan Aşk- ı Memnu izle.![]()
Şu meluna söyle Spencer da fena değilmiş diyeBu sahneleri çok seviyorsan Aşk- ı Memnu izle.![]()
Ben yabancı dizileri sevmiyorum sen git +18 sahneler izle biz o kadar kendimizi aşmadık Türkiyede en iyi o.Aşkı memnudakilerde sahne mi lo yabanci dizilerin yanında
Misal Dominionun bir bölümunde basroldeki adam arkadasiyla neler yapmıştı@xemrexxx e yabanci dizilerle gel 😉
Aşamıycaz gibi duruyor ne yazikkiBen yabancı dizileri sevmiyorum sen git +18 sahneler izle biz o kadar kendimizi aşmadık Türkiyede en iyi o.![]()
Ben o kadar ahlakımı bozmam öpüşmeden birşey olmazda diğer türlü yok.Aşamıycaz gibi duruyor ne yazikki
Ah ah Türkiye gelisemedi dizi konusunda orda rol diye neler yapiyorlar burda hemen bir şey olay oluyor![]()
Ama bunlar hep hayatın içinden seyler.Dizilerde olmaması çok kötüBen o kadar ahlakımı bozmam öpüşmeden birşey olmazda diğer türlü yok.![]()
RTÜK'de ceza versin dimi onlar Hristiyan biz Müslümanız evlenince elbet olurda hadiste hiç kimseyle evlenmeden elini tutmayın yazıyor.Ama bunlar hep hayatın içinden seyler.Dizilerde olmaması çok kötü![]()
spoşla hannoşp benimdirBen yabancı dizileri sevmiyorum sen git +18 sahneler izle biz o kadar kendimizi aşmadık Türkiyede en iyi o.
@xemrexxx Spencer'ıda seviyormuş Maskeli.![]()
Orphan blackin 1. Veya 2. Bölümünde masayla alakali sahne var onu izleyebilirsin
Alisonla ilgili spoiler vereyim miBu arada Jenna Ben hastanedeyken Alison son zamanlarda ziyaretime gelirdi falan demişti. Alison her şeyi zamanında anlatmış olabilir ve ölmüş olabilir.İzlerken o ihtimal aklıma geldi..
Alisonla ilgili spoiler vereyim mi
Alison ölmüyor
ay daha ne parlaklar gelecek sen kunçun kunçun edersinilk 4 bölümü izlemiştim ama bölüm bölüm yorum ypmamıştım artık yapıcam 5.bölümü izledim sizde 5.bölümü izleyince bakarsınız @Ahmad @sokak sanati @cookies 🙂
bu arada @xemrexxx toby ilk 5 bölümde favori karakterim oldu türk versiondakı oğlanı sevsemde yanlış tercih oldunu anladım yabancı versiondakı tobyın karizması yıkılıyor favorim
aaaa hanna çocuğu elindne kaçırıcak böyle giderse gerçi oğlan hannadan kaçıyor gibi ilk defa kız kovalarken erkeğin kaçtığı bir aşk görüyorum hatta erkek burda cinsellikten kaçıyor böyle erkek varmı yaa hahah
aria ve hocası evde bulusuyorlar ama ileriye gidemiyorlar
emilly ve toby çok tatlılar diğer lezbiyen kız yok umarım emmlyle tobıyın arasına girmez
jennadan şüpheleniyorlar ama onun alakası bence yok dolaptakı o değildir aynaya yazan yazıları🙂🙂🙂
yalnız toby ve spencerin ablasının nişanlısı olan erkek çocuk adını unuttum o ikiside yabancı versşonda daha farklılar tobyden bahsetmeye gerek yok calebinde papucu dama atılabilir geldiğindeay daha ne parlaklar gelecek sen kunçun kunçun edersinneyse @Ahmad
emily lezbiyen ama bunu açıklamaktan çekiniyor zaten ilk kez alison ı öpüyor zaten ortaya çıkmasını istemiyor en başta bunun o yüz<den erkek arkadaşı var
hannayı hande yapmışlar mashvetmişler sen nelere takılıyonyalnız toby ve spencerin ablasının nişanlısı olan erkek çocuk adını unuttum o ikiside yabancı versşonda daha farklılar tobyden bahsetmeye gerek yok calebinde papucu dama atılabilir geldiğinde
ama spencerin ablasının nişanlısı türk versionda fiyasko okadar itici kızı rahatsız ediyor kız istemiyor ama yabancı versiondakı okadar sempatikki ve çok iiy kalpli birisi spencer kendisi yanasıyor hatta oğlana o karakteri malesef türk versionda harcamışlar![]()