Diğer Pretty Little Liars - Dizi Yorumları

ay daha ne parlaklar gelecek sen kunçun kunçun edersin :A neyse @Ahmad
emily lezbiyen ama bunu açıklamaktan çekiniyor zaten ilk kez alison ı öpüyor zaten ortaya çıkmasını istemiyor en başta bunun o yüz<den erkek arkadaşı var
Hmm anladım. Yani sırf lezbiyen olduğunu saklamak için o çocukla çıkıyordu.
Maya ile olan fotoğraflarla herşey ortaya çıkacak ama galiba. :(

hannanın annesiyle polis birlitke oluyorya sırf türk versionda polisi diziye katmamak için hannanın hırsızlığını emmilye vermişler bence :F
Düşündüğün şeye bak, güldürdü ama. :F

Hmm anladım. Yani sırf lezbiyen olduğunu saklamak için o çocukla çıkıyordu.
Maya ile olan fotoğraflarla herşey ortaya çıkacak ama galiba. :(

Düşündüğün şeye bak, güldürdü ama. :F
aaa öyle değilmi ama türk dizisinde madem cesaret edemiceksiniz çoğu şeye ozaman yapmayın diziyi yani handenin annesinin sırf gözlük için polisle olma senaryosunu bizim türk dizisi yapsa ortalık yıkılır zaten buna cesarette edememişler senaryoyu değiştirmişler :F:F:F

aaa öyle değilmi ama türk dizisinde madem cesaret edemiceksiniz çoğu şeye ozaman yapmayın diziyi yani handenin annesinin sırf gözlük için polisle olma senaryosunu bizim türk dizisi yapsa ortalık yıkılır zaten buna cesarette edememişler senaryoyu değiştirmişler :F:F:F
Aynen haklısın. :F
Aria ile öğretmen arası ilişkiyi bile yazmaları büyük cesaret bence, yani öğrenci-öğretçen ilişkisi ABD bile dizide gördüğümüz gibi kabul edilecek birşey değil. :D

Aynen haklısın. :F
Aria ile öğretmen arası ilişkiyi bile yazmaları büyük cesaret bence, yani öğrenci-öğretçen ilişkisi ABD bile dizide gördüğümüz gibi kabul edilecek birşey değil. :D
oda aykırı birşey ama yumuşatarak tepkiyi önleyebilirler 2.bölüm fragmanında bu oğru değil gibi ayrılık sinyalleri veriyorlar 🙂

benim dediğim olay daha baska birşey yanı polis hırsızlığı açıklamamak için hannanın annesiyle oluyor yok böyle bir senaryo yazılmaz türkiyede hem annelere hakaret hemde polis camiasına o polisi diziye katmamak için yapılmış belliki :F:F

emilly konusunda ben toby le çok yakıstırıyorum diğer sezonlarda ne olucak bilmiyorum ama emilly bence tobiy ve diğer lezbiyen kız arkdsı arasında baya seçim yapmak zorunda kalıcak gibi görünüyor:F

oda aykırı birşey ama yumuşatarak tepkiyi önleyebilirler 2.bölüm fragmanında bu oğru değil gibi ayrılık sinyalleri veriyorlar 🙂

benim dediğim olay daha baska birşey yanı polis hırsızlığı açıklamamak için hannanın annesiyle oluyor yok böyle bir senaryo yazılmaz türkiyede hem annelere hakaret hemde polis camiasına o polisi diziye katmamak için yapılmış belliki :F:F

emilly konusunda ben toby le çok yakıstırıyorum diğer sezonlarda ne olucak bilmiyorum ama emilly bence tobiy ve diğer lezbiyen kız arkdsı arasında baya seçim yapmak zorunda kalıcak gibi görünüyor:F
Aynen o konuda haklısın. Hem de polisin öyle birşey için hırsızlıklığın üzerinini kapaması çok riskli bir senaryo olurdu yerli versionda. :D

@xemrexxx ben biseksüel dediğimde hayır lezbiyen dedi. Yani lezbiyen olduğu için erkeklerden hoşlanması bence çok zor, ama dizide nasıl olacak merak ediyorum. 3. bölümde Emily teşekkür edince Toby baya hayranlıkla bakıyordu. :D

Aynen o konuda haklısın. Hem de polisin öyle birşey için hırsızlıklığın üzerinini kapaması çok riskli bir senaryo olurdu yerli versionda. :D

@xemrexxx ben biseksüel dediğimde hayır lezbiyen dedi. Yani lezbiyen olduğu için erkeklerden hoşlanması bence çok zor, ama dizide nasıl olacak merak ediyorum. 3. bölümde Emily teşekkür edince Toby baya hayranlıkla bakıyordu. :D
4-5 bölümlere daha yakınlasıyorlar 5.bölümde özellikle çok tatlılar ama @xemrexxx tüms ezonları bliyor lezbiyen diyorsa öyledir:F:F
ayy olursa olsun diğer kızlada çok tatlılar ama sahneleri hoşuma gidiyor :F:F:F

spencerin ablasının nişanlısına ne diyorsun türk versionda resmen hrcamıslar karakteri alakasız bir oğlan seçimi yapmıslar ve çok itici kızı rahatsız ediyor kız istemiyor falan ama yabancı versionda spencer kendisi yanaşıyor ona oğlanda çok iyi kalpli ve sempatik görünüyor
yabancı versiondakı oğlanların karakterleri daha değişik:F

bunlar da sana gelsin çiğdem :A
julian-morris-image-275355-article-ajust_930.jpg

5. Bölüm;

Güzel gidiyor dizi. Heyecan falan dorukta yani.:D Biraz Brezilya ve pembe dizileri andırsa da heyecanı dikkat çekici hale getiriyor diziyi ve sevdiriyor bana kendini.:D

Aria ve Fitz olayında şok gelişme.😱 A'yı öğrendi Fitz ve terketti liseli aşkını.:F
Aria'nın anne ve babasının sert tartışmaları gereksiz gösteriliyor bence. İlerletiyorum artık yani.:(

Spencer kompozisyon 1.liği ile gündemdeydi ve çaldığını sonunda söyledi. Melissa kılıyla ters düşmeye devam.

Hanna'nın arabayla çarpması tam ergensin dedirtti.:F O ne hareket kızım öyle.:F En sonda sarışın sevgilisi ile tekrardan barıştı hoş oldu.

Emily ve Toby yakınlaşmasını seviyordum ama 6. bölümün sonuna kadar.😱

7.5/10

6. bölümüde hazır indirmişken izleyeyim dedim.:D Güzel bölümdü.

Parti heyecanı falan vardı.

Melissa uyuzu Spencer'ın aklı sıra intikam aldı. Olan Alex'e oldu. Kızda ilgilenemedi Emily'yi kurtarmak için.

Hanna'nın bakirler topluluğuna katılması falan baya güldürdü. Çocuğa yazık yaaa.:F
Mano'muydu neydi ona baya kıl oldum.😡 Hanna'ya atar yapıyor.
Kraliçede oldu ama tacı takamadı. Bir sonraki bölüm takar her halde.:D

Emily'nin sahneler heyEcanlıydı. Maya ile olsun istemiyorum Emily'nin ve umarımda olmaz. Çok itici olur yoksa. Şuan iyi.

Bölümün sonunda kim öldü acaba sorusu aklımda kaldı. Son sahnede Nüfusu 1 sayı eksiltmesi falan heyecanı tavan yaptırdı.:D

8/10

1. sezon | 4, 5, 6, ve 7. bölüm

4 bölümü birden izledim. Özellikle 6. bölüm çok iyiydi. Bölümlerle ilgili genel yorumum ise:
@Çiğdem- @sokak sanati

Aria ile Ezra'nın ayrılması bence isabet oldu. Ama Hanna'nın sevgilisin Aria'ya yürümesi şoke etti resmen. Vay hain. 😱
Aria'nın babası ile annesi arası ilişkilerle ilgili sahneler iyice sıkıcı hal aldı, umarım daha az olur öyle sahneler. Aria'nın kardeşi Mike çok pasif kalıyor dizide, acaba ileride rölü artacak mı diye merak ettim.

Sprencer nasıl enişteyi unuttu ya. :T: Çok yakışıyırdular yeni çocuk Alex'i pek sevmedim. Görünürde iyi birisine benzese de, altından birşeyler çıkar gibi.
@xemrexxx enişte ilerki bölümlerde olacak mı? Yoksa tamamen çıktı mı? :(
Sprencer'in ablasından çaldığı ödevi ile 1.lik almasından sonra ablası daha da köpürür diye tahmin etmiştim ben.

Hanna ile o fotoğrafçı çocuk arasında birşeyler olacak mı acaba? (b) Çocuk böyle değişik bir tip ama şeker birisi bence. :D

Emily şu an kızlar arasında en çok öne çıkanı. 6. bölümde partide Toby ile olan kısımlar gerçekten çok korkuttu. Maya da pek iyi birisine benzemiyor bence, gerçekten nasıl birisi merak ediyorum.

O Hanna'nın çaldığı dosyada tam olarak ne vardı biraz karışık kafa ile izledim bölümü anlamadım ben? (b) Toby psikopat mı yani? (b)
7. bölüm sonunda A'dan gelen mesaj da şaşırttı, ama tabii bunu atan kişi Toby de olabilir. Sadece dikkatleri kendi üzerinden çekmek için yapmış da olabilir yani.
Jenna mı ne o görme engelli kız zaten şu an dizideki en büyük soru işaretleri taşıyor.

1. sezon | 4, 5, 6, ve 7. bölüm

4 bölümü birden izledim. Özellikle 6. bölüm çok iyiydi. Bölümlerle ilgili genel yorumum ise:
@Çiğdem- @sokak sanati

Aria ile Ezra'nın ayrılması bence isabet oldu. Ama Hanna'nın sevgilisin Aria'ya yürümesi şoke etti resmen. Vay hain. 😱
Aria'nın babası ile annesi arası ilişkilerle ilgili sahneler iyice sıkıcı hal aldı, umarım daha az olur öyle sahneler. Aria'nın kardeşi Mike çok pasif kalıyor dizide, acaba ileride rölü artacak mı diye merak ettim.

Sprencer nasıl enişteyi unuttu ya. :T: Çok yakışıyırdular yeni çocuk Alex'i pek sevmedim. Görünürde iyi birisine benzese de, altından birşeyler çıkar gibi.
@xemrexxx enişte ilerki bölümlerde olacak mı? Yoksa tamamen çıktı mı? :(
Sprencer'in ablasından çaldığı ödevi ile 1.lik almasından sonra ablası daha da köpürür diye tahmin etmiştim ben.

Hanna ile o fotoğrafçı çocuk arasında birşeyler olacak mı acaba? (b) Çocuk böyle değişik bir tip ama şeker birisi bence. :D

Emily şu an kızlar arasında en çok öne çıkanı. 6. bölümde partide Toby ile olan kısımlar gerçekten çok korkuttu. Maya da pek iyi birisine benzemiyor bence, gerçekten nasıl birisi merak ediyorum.

O Hanna'nın çaldığı dosyada tam olarak ne vardı biraz karışık kafa ile izledim bölümü anlamadım ben? (b) Toby psikopat mı yani? (b)
7. bölüm sonunda A'dan gelen mesaj da şaşırttı, ama tabii bunu atan kişi Toby de olabilir. Sadece dikkatleri kendi üzerinden çekmek için yapmış da olabilir yani.
Jenna mı ne o görme engelli kız zaten şu an dizideki en büyük soru işaretleri taşıyor.
Ben daha yeni 5e geçtim :(
6-7 izlemiştim bende dün bugün izleyemedim @cookies geride değilsin bizde 8..bölümdeyiz bugün 6-7 izle yetişmiş oluyorsun:F
6-7 bölümleri izleyen baksın spoime @Ahmad a sorusunun cevabını vericem @xemrexxx te baksın eğer yanlış anlamışsam düzeltir:F

toby ile jenna escinsel ilişki yaşıyormuş üvey krdeşlermiş ilişkileri varmış alisonda bunu öğrenmiş toby ve jennayı bunlarla tehdit etmiş bizi ele vermeyin ateşi bizim attığımızı söylemeyin yoksa ilşkinizi söylerim sizi diye dosyalardada onların kanıtı varmıs şimdi kızlarda toby buyüzden alisonu öldürdü diye üşünüyorlar bunun intikamını almak için kızların yabancı versionda bomba attıkları sahnede jennayla toby ikisi oradaydı oan ilişki yaşıyorlarmıs galiba
ama türk versionda bu senaryoda yok anladığım kadarıyla çünkü türk versionda jenna tek basınaydı olduğu yer yanarken toby yoktu oyüzen sahneyi değişik vermişler anladığım kadarıyla bu escinsel ilşkiyi türk versionda işlemicekler gibi görünüyor🙂🙂🙂
toby öldümü @xemrexxx :T

Son düzenleme: