Diğer Pretty Little Liars - Dizi Yorumları

belli değil kim olduğu tky de:D
Dizide bu adam canlandiriyor bu karakteri :
Kim milyoner olmak isterden ünlenmis.
75e05b7e5314aacf46e71dd63625fb4b.jpg

Ismi : Mehmet Ozan Dolunay :)
@Çiğdem-

8. Ve 9. Bolumu izledim.

İyi gidiyor dizi.

Lucas tehlikeli çıkmaya başladı. Anıtı o kurmuş anlaşılan Alison'dan intikam için.

Emily Alison'à aşıkmış. Ama işte Alison bu. Dalga geçmeyi seviyor.

Aria Fitz'ı bırakıyor sanırım. Noel'à kaymaya başladı.

Spancer'ın anne çok fena bir şey çıktı. Polise verdiği ayar efsane. :F
Spancer ve Alex ilişkisinide seviyorum. Sanırım dizide en sevdiğim karakter Spancer olacak.:bhr:

En sonda A'ya dair bir şeyler çıktı ama pek anlamadım. Anongson gibi bir şey. İlerki haftalarda görürüz...

Ben dün izleyecektim ama havamda değildim, bugün akşam izlerim heralde 8-9'u. :D
Çok kötüsün.ss
8. Ve 9. Bolumu izledim.

İyi gidiyor dizi.

Lucas tehlikeli çıkmaya başladı. Anıtı o kurmuş anlaşılan Alison'dan intikam için.

Emily Alison'à aşıkmış. Ama işte Alison bu. Dalga geçmeyi seviyor.

Aria Fitz'ı bırakıyor sanırım. Noel'à kaymaya başladı.

Spancer'ın anne çok fena bir şey çıktı. Polise verdiği ayar efsane. :F
Spancer ve Alex ilişkisinide seviyorum. Sanırım dizide en sevdiğim karakter Spancer olacak.:bhr:

En sonda A'ya dair bir şeyler çıktı ama pek anlamadım. Anongson gibi bir şey. İlerki haftalarda görürüz...
bende 8 i izlemiştim en son 9 a daha geçmedim galiba @cookies te 8 e kadar gelmiş birlikte hareket edelim bundan sonra:F:F:F

10. Bölümü izledim. Resmen bombaydı bölüm.:Z

Hanna çok şey öğrendi bi gecede gerçekten ve muhtemelen hafıza gidecek. Aria ile Fitz'ı gördü A'yı öğrenecekti. Hepsini unutacak şimdi.ss

Emily'nin annede Maya'yı öğrendi. Emily için zor zamanlar başlıyor. Toby'ı şikayet etmesi olmadı ama.:(

Spancer tam psikopat.:F bir insan gittiği yerdeki adımları hatırlar mi yaa.:F
Melissa'nin sevgilileri ayartarak geçirmiş kız hayatını. :F

Bi Alison'na iyice kıl olmaya başladım.asdfghj
Ian çıktı zaten birde başımıza. Bence Alison Spancer'ı kıskanıp Ian'a sardı. Katıl o değil.

Bu arada Mona çok itici. Ve kampta o Hanna'nin bilgisayarcı çocuk yoktu. Buda ayrıntı tabi.:F

Birde Aria'nin baba ile Hanna'nin anası yakınlaşiyor galiba. Sakın olmadın.:(

@Ahmad @Çiğdem- @cookies nerdesiniz. Olaylar deli gibi var yaa..:F

10. Bölümü izledim. Resmen bombaydı bölüm.:Z

Hanna çok şey öğrendi bi gecede gerçekten ve muhtemelen hafıza gidecek. Aria ile Fitz'ı gördü A'yı öğrenecekti. Hepsini unutacak şimdi.ss

Emily'nin annede Maya'yı öğrendi. Emily için zor zamanlar başlıyor. Toby'ı şikayet etmesi olmadı ama.:(

Spancer tam psikopat.:F bir insan gittiği yerdeki adımları hatırlar mi yaa.:F
Melissa'nin sevgilileri ayartarak geçirmiş kız hayatını. :F

Bi Alison'na iyice kıl olmaya başladım.asdfghj
Ian çıktı zaten birde başımıza. Bence Alison Spancer'ı kıskanıp Ian'a sardı. Katıl o değil.

Bu arada Mona çok itici. Ve kampta o Hanna'nin bilgisayarcı çocuk yoktu. Buda ayrıntı tabi.:F

Birde Aria'nin baba ile Hanna'nin anası yakınlaşiyor galiba. Sakın olmadın.:(

@Ahmad @Çiğdem- @cookies nerdesiniz. Olaylar deli gibi var yaa..:F
9.bölümü izledim ben en son bugün 10 u izleyip sana yetişirim:F

Hani yorumun nerde @Çiğdem- :F

Ben11'é geçebilirim her An. :A
@Ahmad @sokak sanati 11 e doğru gidicekmiş haberin olsun:A

9.bölüm yorumum
aaa bende emilly ve alison sevgili sanıyordum ama alison emilleyi red etmiş bildiğin:F:F:F

o polis olan adamada çok gıcık oldum arama izni olmadan hırsız gibi kızların eşylarını çalıyor asılsız suçmalar yapıyor neyseki spncerin annesi haddini bildirdi ona :A:A:A

son sahneyi bende anlamadım alisonun görüntüsünü cd yaptı galiba (b)(b)(b)