Diğer Pretty Little Liars - Dizi Yorumları

Ortak doğum ne ayoll çocuğu birliktemi çıakrıcakalr tövbe tçvbe
Aynen kolu bacağını biri kafasını biri çıkaracak sonra birleştirecekler uhuyla.
@destere
@mrt-06 doğru tahmin etmiş çocuğun belden aşağısı alisonda belden yukarısı emily de kalmış ortak doğum sonucu birleştirecekler tekrar

yani bamyayı alison doğuracak

Yorumlarının hepsine katılıyorum ek bir şey yazmama gerek yok.

Birde son sahne dikkat çekiciydi Wren geldi.
wrenleyken ezraya yakalandılarda ezranın dünyadan haberi yok spoşun paniklemesi boşunaydı

7x16

Abii çıldırıyorum muhteşem bölümdü, ayaklarım yerden kesildi.
) @destere @xemrexxx @Çiğdem-

Aria hainlikte çığır açtı, kız o ne nefretle etrafı yıkmaktı öyle, birde manyak kan sıçrattı yatak odasına.
Merlene biraz fazla abarttı sanki 6 sezon boyunca o da -A'dan çekti şimdi kötü karakter olması biraz haksızlık oldu.
Beklenen öpüşme gerçekleşti.
Kitap tanıtımı ve Hanna'nın operasyonu güzeldi. Lucas doğruyu söylemiyor gibi.

Puanım; 9/10

yorumunu okumuyorum izleyene kadar yine spoiler kullanmamışsındır tumansız yayınlamışsındır yorumu
@mrt-06

resmi koymayı becerememiş görümcek bende bişey gözükmüyor iki tane img var ne demekse artık
Sayfaya çevrim dışı baktım yine gözüküyor emin misin? Peki şimdi?

hhaha aman görme zaten öpüşen kızlar koymus ramazanda cw izlemeye çekiniyor bunları izliyor

luciferin sezon finaliymiş yorum yaptım destere
Masum bir öpücük ablacım CW'de biraz abartıyorlar sanki.

7x16 Bölüm

güzel bir bölümdü yalnız ben aria nın emily ile alisonun aşk yuvasına neden girdiğini anlamadım siz anladıysanız bir zahmet banada anlatın @xemrexxx @mrt-06 ?
bölümdeki en güzel sahneler bence spoşun sorgu sahnesiydi manyak marco kızı çok sıkıştırdı zaten spoşun bu dallamanın yanında ne işi olur hiç anlamış değilim

hannoşum lucas ını kimseye yedirmedi o suçsuzdur diye diye kızın dilinde tüy bitti ve suçsuzmuş lucas yumurtası, aynı zamanda hannoşada aşıkmış? olmasa şaşardım

arianın A.D tarafından kullanılıyor olması benimde pek işime gelmiyor @mrt-06
tamda kıza olan duygularım kabarmışken kızı hain ilan etmeye çalışan senaristleri kınıyoruz burda

emily ile alisonun bir an önce balayına çıkmaları şart, öyle stresli bir ortamda yeterince oynaşamıyorlar

Acaba Aria Merlene'ye küfür falan mı etti kızı batırdılar resmen.