Diğer Pretty Little Liars - Dizi Yorumları

sasha(alison) 96 doğumlu
nasıl 30 oluyor 23 de değil 21 yaşlarında falan

diğerlerindede en büyükleri spoş aria ile hannoş ise yaşıt 94 doğumlu falan
O zaman ben kaldırılmışım.

hay sizin ingilizcenizi @Çiğdem- öpsün dizi 2 hafta ara verdi orada onu söylüyo 2 hafta sonra final bölümleriyle devam diyor
O nasıl tanıtım yahu ben onu 2 hafta sonra final olarak anladım. "Final bölümleri" ne demek ne saçma. :S

Hayır yani final dediğin tek bir bölümdür final bölümleri diye çoğaltmak mantıksız, yanlış anlamam normal.

Neyse 2 hafta ara benim için iyi oldu. Ramazanda izleriz.
2 hafta sonra yayınlanacak bölümün yönetmeni spoş olacakmış yani troian bellasario biraz reklam yapmak istediler zaar finale doğru

O zaman ben kaldırılmışım.

O nasıl tanıtım yahu ben onu 2 hafta sonra final olarak anladım. "Final bölümleri" ne demek ne saçma. :S
@destere kaçırmaz o zaman bak bölümü Spoşun çekiyormuş.

Gecenin üçünde bu konuda 4 misafir ne geziyor acaba.
harbiden final bölümleri diye bişeymi olurmuş ? final tek bölümdür bölümleri neyin nesi o zaman bir sezonuda final bölümlerine ayırsınlar benim için hava hoş 40 bölüm daha izlerim rahatlıkla

harbiden final bölümleri diye bişeymi olurmuş ? final tek bölümdür bölümleri neyin nesi o zaman bir sezonuda final bölümlerine ayırsınlar benim için hava hoş 40 bölüm daha izlerim rahatlıkla
Bence de saçma bir tanıtım yapmışlar.

hay sizin ingilizcenizi @Çiğdem- öpsün dizi 2 hafta ara verdi orada onu söylüyo 2 hafta sonra final bölümleriyle devam diyor
sasha(alison) 96 doğumlu
nasıl 30 oluyor 23 de değil 21 yaşlarında falan

diğerlerindede en büyükleri spoş aria ile hannoş ise yaşıt 94 doğumlu falan
hahah aa evet fragman 2 hafta sonra devam edecez diyor bunlarda 2 bölüm sonra biticek sanmıslar

7x15. Bölüm

idare eder bir bölümdü

@Çiğdem- emily nin yumurtalarını merak ettiysen emin ellerde artık alisonla ortak doğum yapacaklar o haberi vereyim rahat uyu

lucas ın A.D olma ihtimalini çok zorladılar demekki lucas A.D çıkmayacak ona emin olduk

totosu yere yakın monanın hannoşla birlikte oyuncak evi kurcaladıkları bölüm en iyi yerlerden biriydi @mrt-06 @xemrexxx
mona o işe el attıysa mutlaka çözecektir kızda yip yok ama kafa zehir gibi

spoş zor durumda parlak polis sevgilisi marco kızı çok sıkıştırıyor? en yakın zamanda markonun imha edilmesi şart, başka türlü rahat etmeyecek spoşum

Yorumlarının hepsine katılıyorum ek bir şey yazmama gerek yok.

Birde son sahne dikkat çekiciydi Wren geldi.

Yorumlarının hepsine katılıyorum ek bir şey yazmama gerek yok.

Birde son sahne dikkat çekiciydi Wren geldi.
Ortak doğum ne ayoll çocuğu birliktemi çıakrıcakalr tövbe tçvbe