ADAM YAŞLANMIŞ AYOLL YAN DİZİDE İZLEDİĞİM CALEB GENCECİK ADAMDI
ADAM YAŞLANMIŞ AYOLL YAN DİZİDE İZLEDİĞİM CALEB GENCECİK ADAMDI
altı üstü saçları kestirmiş kız sendne uzundu saçlarıADAM YAŞLANMIŞ AYOLL YAN DİZİDE İZLEDİĞİM CALEB GENCECİK ADAMDI
onuda uzun saç özel kılıyordu bence yüzüde buruşmuşaltı üstü saçları kestirmiş kız sendne uzundu saçları
Ayy Deniz kadar kafana taş düşsün :sssaçı uzun seviyorsan @denizz19 var burada illa ithal angus kullanmana gerek yok
hahah aa yok yabancılarda uzun saç sarısın seviyorum ama türk erkeklerinde öyle şeyler sevmem çünkü türk erkeği adam gibi görünmeli bakıncasaçı uzun seviyorsan @denizz19 var burada illa ithal angus kullanmana gerek yok
@denizz19 koş la sana madam dedi çikinellahahah aa yok yabancılarda uzun saç sarısın seviyorum ama türk erkeklerinde öyle şeyler sevmem çünkü türk erkeği adam gibi görünmeli bakınca
Birkaç güne kadar kesiyorum zaten meraklanma öğretmenlik başvurusu yapacağım. Ama bir yandan da kıyamıyorum ne yalan söyleyeyim o kadar uzattık saçları.hhah hayırr @denizz19 a birşey demiyorum ben ortalığı karıştırma hem onun saçı uzunlamasına değil yani yanlamasına kıvırcık saç uzundan sayılmaz
kesme bence kendine özgün tarzta bir öğretmen ol tabi seni kovarsalar benide suçlamaBirkaç güne kadar kesiyorum zaten meraklanma öğretmenlik başvurusu yapacağım. Ama bir yandan da kıyamıyorum ne yalan söyleyeyim o kadar uzattık saçları.
Ücretli öğretmenlik yapacağım zaten devlet kadrosunda değilim ki karışamazlar. Ama ben rahat edemem öğrenciler beni ciddiye almayabilirkesme bence kendine özgün tarzta bir öğretmen ol tabi seni kovarsalar benide suçlama
kıvırcık deniz diye lakabın olur bence hiç tarzını bozma bırak çocuklar alayını edip eğlensinler ayoll hahahaÜcretli öğretmenlik yapacağım zaten devlet kadrosunda değilim ki karışamazlar. Ama ben rahat edemem öğrenciler beni ciddiye almayabilir
Döverim hepsini Neyse durumu değerlendireceğimkıvırcık deniz diye lakabın olur bence hiç tarzını bozma bırak çocuklar alayını edip eğlensinler ayoll hahaha
kız neyse sen şuna bak da uyu rüyanda görürsün belkihhah hayırr @denizz19 a birşey demiyorum ben ortalığı karıştırma hem onun saçı uzunlamasına değil yani yanlamasına kıvırcık saç uzundan sayılmaz
Dün gece izledim 7x10'u, müthiş bir bölümdü. Arka Sokaklar'ın sezon finali gibi herkesin hayatı tehlikede.7x10 dehşetül vahşet bir sezon arasıyla son 10 bölüme girdik artık neyse bölümün en iyi yanı @Çiğdem- @Yiğitt @vadikızı koalisyonunun oğluşları noel kahn ın hazin sonu oldu artık hanna mı öldürmüş oldu emily mi bilemem ama iyi ettiler
Ekli dosyayı görüntüle 51729
neyse toby ile yvonne ı da kaybettik galiba .ss
nicole yaşıyormuş totosu yere yakın aria şok oldu bakalım ezrayı kaptıracak mı
paige in döndüğünü gören alison hemen emily i yatağa attı @destere nin görmesi gereken şeyler yaşandı
jenna yı kaçırdı A.D. bakalım kim çıkacak kızlar evde tuzağa düşmüştü ezra ülke dışında monayla caleb da jennanın peşindeydi jaso-lucas-paige falan kalıyor geriye melissa ve ex i de gözükmüyor uzun zamandır
neyse son sahnede jenna spencerı vurdu han alçak totoş .ss spoş un anası mary drake çıktı yani spoşla alison kuzenler ay ne entrikalar ne entrikalar @Forumdash
@MelankoliK @cookies @mrt-06
ay en önemli şeyi unuttum @destere nin favori hannoşla @Çiğdem- in favorisi caleb işi pişirid yine
Ekli dosyayı görüntüle 51730
Wren))Dün gece izledim 7x10'u, müthiş bir bölümdü. Arka Sokaklar'ın sezon finali gibi herkesin hayatı tehlikede.
Ama sana demiştim ya Aria ya da Spencer kızı çıkacak diye, yine de şok yaşadık. Bölüme Mona damgasını vurdu. Ayrıca o sevişme sahnesini çok abartmışlar.
@xemrexxx Pagie AD olamaz önceki sezonlarda -A onunla çok uğraşmıştı, Lucas olursa çok hafif kalır zaten o da şehir dışında ama Lucas AD'ye yardım ediyor olabilir. Bence A.D. şu İngiliz adam, adı neydi? Hani Spencer ve ablasıyla yatmıştı. İlk bölümden beri hep şüpheli listesinde bu herif var.
İşte o kesin -A, zaten taaa 1. bölümden beri dizide biranda ortadan kaybolması da bunun belirtisi. )Wren))
Mona da kizlarla çalisiyor ya onu kastetmiştir ))İşte o kesin -A, zaten taaa 1. bölümden beri dizide biranda ortadan kaybolması da bunun belirtisi. )
Emre bir şey sorcam asansörde Mona "bizli" konuştu acaba yine -A ile işbirliği mi yapıyor ya da yanlış mı okudum?
Ezra @Yiğitt'e özenip parlakları kucaklamış. Acaba bu şişman kadın kim.
ilk 10 bölümünü izlemiş beğenmiştim aslında ama sezonları çok uzun üşendim zaten bu sezonda final oluyormuş kurtuluyoruzBu tabloya göre bizim bile diluronteslerle bağımız olabilir. 😱 @xemrexxx @destere @Çiğdem- @MayısKralı
@denizz19 çok entrikalı bir dizi kim kimle yatmış belli değil, izle bence.