Caleb çok bozdu Emre son halini Çiko'ya atsana, şok geçirip bayılmasa iyidir.
hayırr 2 yıl önceki haliyle hatırlamak istiyorum ben
Caleb çok bozdu Emre son halini Çiko'ya atsana, şok geçirip bayılmasa iyidir.
saçları gitmiş oğlanın meme yapıcam diye orantısız bir yaratık olmuşhayırr 2 yıl önceki haliyle hatırlamak istiyorum ben
10.bölüm sezon arası 11. bölüm ocakta olacak 20.bölüm sezon finali gibi@xemrexxx kaçıncı bölümde ara sezon finali olacak biliyor musun? Çok çabuk geçti 8 bölüm doyamadım.
Çok hızlı geçmedi? Sanki sezon daha yeni başlamıştı. Eski karakterler de gelince bölümler güzelleşti. Sezon finali derken? .ss Gerçi dizi sıfırlandı gibi bir şey, 2 sezonluk konu çıkar.10.bölüm sezon arası 11. bölüm ocakta olacak 20.bölüm sezon finali gibi
8. sezonda bitecek gibiÇok hızlı geçmedi? Sanki sezon daha yeni başlamıştı. Eski karakterler de gelince bölümler güzelleşti. Sezon finali derken? .ss Gerçi dizi sıfırlandı gibi bir şey, 2 sezonluk konu çıkar.
Bu diziyi ayrı bi seviyorum izlemeye alıştım bitsin istemiyorum ama bu sezon son olacak diyorlardı gerçi sen 8. sezon onayı aldı demiştin ama ben bir yabancı sitede bu sezon final olacak diye gördüm.8. sezonda bitecek gibi
@xemrexxx kaçıncı bölümde ara sezon finali olacak biliyor musun? Çok çabuk geçti 8 bölüm doyamadım.
ilk 10 bölüm beğenmiştim ben aslında bu yaz izleyecektim ama fırsat bulamadımhannoşum ne çaktı be gelişine tüm oğlanlara böyle yapmalı @Yiğitt kahrolsun böylece @cookies @Forumdash @eskici @MelankoliK @destere @Harunnn60
kız izlesene 5 tane taş gibi kızın peşinde onlara kötülük yapmaya çalışanlar var sn ayıla bayıla izlersinilk 10 bölüm beğenmiştim ben aslında bu yaz izleyecektim ama fırsat bulamadım
bu yaz izleyecektim ama tamamlayamadım dizileri izledim hem sezonları çok fazla vazgeçtim bu yılda bitiyormuşkız izlesene 5 tane taş gibi kızın peşinde onlara kötülük yapmaya çalışanlar var sn ayıla bayıla izlersin
seneye bitecek bebu yaz izleyecektim ama tamamlayamadım dizileri izledim hem sezonları çok fazla vazgeçtim bu yılda bitiyormuş
hhahah aa bu caleb çıkmıştı hani diziden tekrar gelmiş demek7x10 dehşetül vahşet bir sezon arasıyla son 10 bölüme girdik artık neyse bölümün en iyi yanı @Çiğdem- @Yiğitt @vadikızı koalisyonunun oğluşları noel kahn ın hazin sonu oldu artık hanna mı öldürmüş oldu emily mi bilemem ama iyi ettiler
Ekli dosyayı görüntüle 51729
neyse toby ile yvonne ı da kaybettik galiba .ss
nicole yaşıyormuş totosu yere yakın aria şok oldu bakalım ezrayı kaptıracak mı
paige in döndüğünü gören alison hemen emily i yatağa attı @destere nin görmesi gereken şeyler yaşandı
jenna yı kaçırdı A.D. bakalım kim çıkacak kızlar evde tuzağa düşmüştü ezra ülke dışında monayla caleb da jennanın peşindeydi jaso-lucas-paige falan kalıyor geriye melissa ve ex i de gözükmüyor uzun zamandır
neyse son sahnede jenna spencerı vurdu han alçak totoş .ss spoş un anası mary drake çıktı yani spoşla alison kuzenler ay ne entrikalar ne entrikalar @Forumdash
@MelankoliK @cookies @mrt-06
ay en önemli şeyi unuttum @destere nin favori hannoşla @Çiğdem- in favorisi caleb işi pişirid yine
Ekli dosyayı görüntüle 51730
kız o ka şey yazdım yine caleb a mı takıldın senhhahah aa bu caleb çıkmıştı hani diziden tekrar gelmiş demek
diğer yazdıkların ilgimi çekmedi vllakız o ka şey yazdım yine caleb a mı takıldın sen
neyse sen şu sahneyi izle de uykun kaçsın @denizz19 da uyanık gibi o da izlesindiğer yazdıkların ilgimi çekmedi vlla
Lost bitsin bu diziye başlayayım ben
kırgınların ab grubu versiyonu 5 kız var bazen 6 oluyor mona da katılınca birileri sürekli bunlara kötülük yapıyor sen seversin benceLost bitsin bu diziye başlayayım ben
Bu tarz sahneler çoksa neden olmasınkırgınların ab grubu versiyonu 5 kız var bazen 6 oluyor mona da katılınca birileri sürekli bunlara kötülük yapıyor sen seversin bence